29 aprilie 2017

Adevărul despre vaccinarea obligatorie


Pssst, vă zic io, că poate nu reiese destul de clar: VOR SĂ NE OMOARE pe cât mai mulţi. Cu vaccinul, "pun baza".

Tema vaccinării este şi un semnal clar că nu mai este nimic de făcut cu actualele partide şi că ne trebuiesc altele.


Da-da, ia uitaţi-vă la feţele astea binevoitoare care vor ele binele nostru. N-aş avea încredere nici să-i trimit pân' la colţul străzii "să-mi umple sifoanele".

5 comentarii :

Riddick spunea...

Adevărul despre VACCINAREA OBLIGATORIE !!

https://www.youtube.com/watch?v=k8kkYY4Jg98

https://www.youtube.com/user/meritocratiaromania/videos


De ce vor autoritatile vaccinarea obligatorie?

https://www.youtube.com/watch?v=U7z_izM9FEQ

https://www.youtube.com/user/ddanyvoche/videos?sort=dd&shelf_id=0&view=0

Anonim spunea...

Vaccinarea obligatorie (fortata) e o crima si un jaf din aceeasi categorie cu licentele Microsoft. Americanii (CIA in cazul licentelor Microsoft) au gasit cozi de topor printre romani, care, mituiti cu multi bani, au legiferat si implementat obligativitatea cumpararii de licente pentru sisteme de operare Windows si MS Office pentru toata birocratia de stat, produse VIRUSATE din start chiar de CIA + Microsoft (SCUMPE CA DRACU, in conditiile in care existau produse similare OPEN SOURCE care puteau fi luate pe gratis), scopul principal fiind spionajul si controlul total de la distanta al utilizatorilor acestor produse. Si asta (asta fiind culmea!) pe banii victimelor. E bine ca lumea sa stie ca atit Microsoft, cit si Apple sau Google sint extensii ale CIA, si ca asa au fost de la bun inceput. Chiar si Internetul e o unealta creata tot de CIA, fiind probabil cea mai mare realizare a lor.

Dupa cum se vede, cozile de topor romulane forteaza acum vaccinarea obligatorie. Chiar daca ideea imunizarii pare rezonabila in teorie (daca intr-adevar e asa cum zic doctorii), sa obligi pe cineva sa manince, sa bea, sa inhaleze sau sa accepte sa fie injectat cu anumite substante dupa bunul plac al STATULUI e un abuz indescriptibil. Faptul ca imunizarea e buna (in teorie) nu inseamna, automat, ca orice vaccin e bun si nici ca e necesar/obligatoriu pentru toti.

Se pare ca marionetele din parlament vor trece aceasta lege totalitara, romanii vor plati vaccinurile la pretul la care americanii vor dori sa le vinda si ca, la fel ca in cazul produselor Microsoft, si vaccinurile vor contine ingrediente care, fie ii vor extermina/steriliza lent pe romani, fie ii vor transforma in legume sau in drone teleghidate din America. Daca bat eu cimpii si americanii nu sint chiar atit de criminali, atunci ramine JAFUL. Jaful pur din gama big pharma: ne vind rahat, margele, oglinzi la pret de aur de 24K si noi scoatem servili banul.

Daca legea asta se voteaza, doar cerul va mai fi limita pentru numarul vaccinurilor obligatorii. Daca legea asta se voteaza si romanii nu dau foc parlamentului, isi merita soarta.

http://globalnews.ca/news/3253840/robert-de-niro-robert-f-kennedy-jr-offer-100g-to-anyone-who-can-provide-proof-vaccines-are-safe/

http://www.foxnews.com/entertainment/2017/02/19/robert-de-niro-on-vaccine-safety-somethings-wrong.html

http://video.foxnews.com/v/5405669524001/?#sp=show-clips

https://www.infowars.com/kennedy-de-niro-to-hold-major-vaccine-safety-press-conference/

=== TORLAND ===

Anonim spunea...

Ilie Nastase, rasistul.

A ajuns omul la 70 de ani si habar nu avea ca e rasist. Noroc cu astia din presa, care au gasit oripilanta comparatia intre pielea unui mulatru si ciocolata cu lapte. Groaznic. Teribil. Ochi dati peste cap. Daca maimuta aia urita ca dracu si indopata cu tot felul de droguri si hormoni de crestere (chestie dovedita, publicata de hackeri pe internet si recunoscuta si de escroaca si de sefii tenisului, dar presa NU SCRIE!), mai mult barbat decit femeie, si-ar fi avortat puradelul, nu ar fi fost nici o problema. Ca doar nu ar fi fost vorba de o fiinta umana, ci de o aglomeratie insignifianta de celule de care femela are tot dreptul sa se descotoroseasca daca asa pofteste. Dar, daca Nastase doar s-a referit (intr-o doara) nu la aglomeratia aia de celule, ci la copilul care se va naste, folosind o comparatie inocenta, dar proclamata ca incorecta politic de sociopatii din presa, e o crima de neiertat.

Parerea mea e ca atacul CONCERTAT din presa (inclusiv cozile neomarxiste de topor din Romania) are ca scop intimidarea si controlul maselor. Daca unul ca Ilie Nastase (multe alte celebritati au patit-o deja) e strivit in halul asta pentru NIMIC (s-a incercat ceva de similar si cu chirurgul Leon Dănăilă acum citeva luni), pai iti dai seama ce prudenti in exprimare devin milioane de oameni de a doua zi? Daca in anii dictaturii comuniste populatia era terorizata si tinuta sub control cu arestari, torturi, procese inscenate, lagare de munca fortata si de exterminare, acum de terorizare se ocupa mass media, ONG-urile si bancile finantatoare.

Explicatia trucului o gasim in "Citatul secolului", cum il proclama "Western Rifle Shooters Association". Este din Anthony Daniels, un medic si pshiatru englez, care publica sub pseudonimul Theodore Dalrymple:

"Corectitudinea politica e propaganda comunista scrisa cu litere mici. Studiind societatile comuniste, am ajuns la concluzia ca scopul propagandei comuniste nu a fost sa demonstreze sau sa convinga, nici sa informeze, ci sa umileasca; si, de aceea, cu cit corespundea mai putin realitatii, cu atit mai bine.

Cind oamenii sint fortati sa ramina tacuti atunci cind li se spun cele mai evidente minciuni, ori, chiar mai rau, sint fortati sa repete minciunile ei insisi, acestia isi pierd o data pentru totdeauna sensul probitatii. A accepta minciunile sfruntate inseamna a coopera cu ticalosia si, intr-o oarecare masura, a deveni tu insuti ticalos. Hotarirea individului de a opune rezistenta la absolut orice este, in felul acesta, erodata si chiar distrusa.

O societate de mincinosi emasculati e usor de controlat. Cred ca, daca examinam corectitudinea politica, aceasta are acelasi efect si chiar acesta ii e scopul."

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Declaraţie recentă a ministrului sănătăţii (de azi), că "n-ar fi obligatorie vaccinarea". Să văd forma finală a legii...

Cu Năstase aşa-i, "e de control", să testeze bizonul valahic. Da' las' că nu-i Nastase vreun naţionalist, din moment ce s-a afişat cu PDSR (1996) şi cu PC şi UnPR mai încoace-n timp.

Riddick spunea...

Gossip: cică l-a iertat nevasta, Brigitte Sfăt, nu mai divorţează de el (tot ştire de azi).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: