03 februarie 2017

Miros un psyop aici, prea mult patetism la o babă "din categoria dispreţuită de d-lor"


Am văzut şi-n alte părţi clipul, dar preluarea lui necritică la Meritocraţia îmi ridică semne de întrebare asupra activităţii lui Primo&Co. 



"Uniţi" CU CINE, L. Primo?!

Prea la fix apare baba aia acolo ("venise să adune pet-uri, mai scoate şi ea un ban"). Zici că tocmai primise instrucţiunile regizorului, prea "declamă" teatral fraze - totuşi credibile - care "sună ca dracu' (în ambientul respectiv)"; vorba veche - din decembrie '89 - a unui liberal recent, Petre Roman. Din "repertoriu", altă bucată - aici. Se face o operaţiune de "ambalare comercială" a mitingarilor pentru a fi prizaţi de categoriile de votanţi PSD, şi în general de către cei reticenţi la mesajele stridente lansate de mitingari. Concluzie: PSYOP.

Îmi amintesc perfect cum a fost lansat mediatic ("legendat") Marian Munteanu în seara mitingului anti-FSN din 28 ianuarie 1990, la TVR-L(iberă). Tot în Piaţa Victoriei. Care TVR-L declarase dimineaţa că nu trimite care de reportaj la miting "fiindcă este ceaţă în Piaţa Victoriei". Cameramanul TVR-L a prins în obiectiv "un grup de studenţi" în care era şi o pălugă cu barbă, într-un pardesiu ponosit ("băiat modest, care s-a ridicat de jos"), şi reporterul îi pune exact lui nişte întrebări, respectivul "exprimându-şi indignarea". Era chiar Marian Munteanu, care reuşeşte după isprava asta ("popularizare") să fie ales preşedinte al Ligii Studenţilor.

7 comentarii :

Riddick spunea...

Romani Fiti Uniti!

https://www.youtube.com/watch?v=2AlTKLmmyYw

https://www.youtube.com/user/meritocratiaromania/videos

Anonim spunea...

Dupa parerea mea sunt doua variante:ori Dragnea este un nemernic care prin tot ce face joaca pentru tabara adversa(vezi seara cand Geoana topaia si Dragnea zambea smechereste) ori este un mare dobitoc fara pic de tactica si strategie politica.Pentru ca oricum am da-o ordonanta este o mare mizerie.Si s-o mai promovezi si printr-un analfabet ca Ciordache...
PS Ar mai fi si varianta unei cardasii transpartinice prin care sa-si stearga cu buretele faradelegile("hai Dragneo promoveaza ordonanta ca noi...mucles")si este posibil sa-i fi surprins amploarea manifestatiilor.Pentru ca orice s-ar spune acolo nu sunt doar oamenii lui soros.S-ar putea ca dupa 27 de ani sa se fi umplut paharul.

Riddick spunea...

E "frânar", plantat la PSD. Mereu pune frână: "nu-l suspendăm", "lungim cu 10 zile termenul intrării în vigoare a OUG", "nu manifestăm" (cică totuşi PSD ar scoate lumea în stradă).

Sunt mulţi proşti, de cred ei că vine vreo soluţie pozitivă de la Iohannis, Cioloş sau PnL.

Anonim spunea...

Nu cred ca toti cei de acolo sunt cu pnl sau Iohannis.Nu au un reper deoarece Secu a reprimat in fasa orice pornire nationalista autentica.Sper ca nu vezi vreo lumina la psd-ul al carui presh de onoare este Ion Ilici Iliescu ,cel mai mare criminal din istoria recenta a Romaniei.

Riddick spunea...

Nu "apreciez" PSD-ul dar consider că acum poate fi folosit, chiar malgre lui, vorba franţuzului. Pentru a bloca "supraprădători" cu mult mai periculoşi, fiindcă acţionează coordonat şi sistemic.

Anonim spunea...

Singura solutie este construirea de la baza a unui partid nationalist autentic in perspectiva lui 2020.Exista si in structuri la nivelul doi si trei destui oameni care ar vrea asta ,trebuie insa cineva cu #oaie sa adune lumea in jurul lui.Asta este cel mai greu de gasit.PSD-ul ar fi bun doar daca s-ar curata de agentura sovietica plantata de Ilici,lucru foarte greu de facut.
PS Se pare ca intre timp Dragnea a facut cacutza pe el si se gandeste sa abroge ordonanta.

Riddick spunea...

PSD cam merge spre scindare. Dacă Dragnea abrogă, scindarea se va precipita.

Sunt de acord cu "pregătirea în orizontul 2020", dar ar fi bine să rămână guvernul PSD-ALDE pe post de "nucă tare" până atunci. Un bun început ar putea fi Partidul Forţa Naţională, lansat în aprilie 2016 la Sinaia, lansare la care a participat Marine Le Pen.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: