01 ianuarie 2017

"The elephant in the room"


Dezvăluirile lui Ghiţă continuă, însă Sistemul rezistă intact, neavând de "absorbit" nicio dezbatere, niciun protest, niciun headline, nicio anchetă sau iniţiativă de investigaţie oficială (să vedem după întrunirea parlamentului, dar-cred-că-nu). "Societatea civilă" nu latră decât cu ordin de zi pe unitate - deci, tăcere totală pe zona aia. Boboru' încă zace-n mahmureală, anesteziat, manelizat, abrutizat...

Vedem cum sunt scoşi clownii în arenă să-şi facă numărul, alergându-se şi stropindu-se cu sifon (plagiate, nuvreaiohannis, salariipensiipsd, zeceanideue...). Deh, ăsta-i nivelu', nu încercăm să vedem ce-i dincolo de cortină, în menajerie.

Nişte decriptări ale spuselor lui Ghiţă, la Fluierul:

(eh, Steimetz trece drept "adversar al lui Soros"; o fi...)


Dan Andronic, omul lui Băsescu şi al lui Steinmetz: "Sebastian Ghiţă a deconspirat doi ofiţeri CIA şi sedii secrete ale SRI. Ce urmează?". Dezvălurile lui Ghiță sunt CENZURATE de Digi24, RealitateaTV, HotNews, Adevărul şi de toată presa progresistă

Nota Redacției

Dezvălurile lui Ghiță sunt CENZURATE de Digi24, RealitateaTV, HotNews, Adevărul şi de toată presa progresistă cât şi de toată Rețeaua Soros (România Curată, Pippidi, Turturică, Kivu, Sorin Ioniță, Cristian Pârvulescu şi alți deontologi soroşişti tac în mod penibil). Plicuşor Ban un alt finanțat al lui Soros şi USR-ul suferă demult de autism pe aceste subiecte. Un penibil progresist a spus la B1 că K2 înseamnă un vârf din Himalaia.

Mulți dintre acești indivizi au făcut liste negre sau au publicat acele liste cu presa independentă deşi CENZURA la care se pretează acum, nu e altceva decât o formă de Minciună care Trunchiază realitatea.

Dar ceea ce e foarte grav, este faptul că instituțiile statului nu s-au autosesizat pentru a face investigații în legătură cu aceste dezvăluiri foarte grave.

SRI şi DNA în frunte cu Codlea şi Kovesi, cei care apar în dezvăluiri, au refuzat să comenteze, deşi oricum am lua dezvăluirile avem de-a face cu o gravă probleme Siguranță Națională. Nimeni nu a negat.

Comisiile SRI din Parlament atât cea veche cât şi cea nouă se prefac că dezvăluirile n-ar exista deşi Ghiță a fost deputat şi membru al acelei comisii.

Iohannis a declarat că nu are ce comenta. El comentează doar când nu trebuie s-o facă şi nu comentează când e obligat s-o facă.

Procurorul general şi Ministrul Justiției sunt ca şi cum n-ar exista.

Dragnea, cu tot cu instruitul SRI-ului, prim-ministru Grindeanu şi cu tot PSD-ul tac şi ei.

Vasile Dâncu, cel indicat de Ghiță a fi în legătură cu unele întâlniri, a spus că a fost în vilele SRI de la Sinaia "în interes privat" şi a refuzat să dea alte explicații.

Tăcerea penibilă a autorităților ne arată că pot fi multe adevăruri în cele spuse de Ghiță. S-ar putea chiar ca tot ceea ce spune Ghiță să fie adevărat.

Iată că acum a apărut un alt personaj cheie Dan Android care ne dă adresa exactă a sediilor SRI indicate de Ghoți.

Sebastian Ghiță: "Niciun argument şi nicio raţiune nu mă va mai putea face să tac. Ceea ce se întâmplă astăzi în România este o chestiune de nedescris. DNA-ul este instrumentul folosit de mai marii zilei şi de către interesele străine pentru a zdrobi votul românilor. Liviu Dragnea a fost tot timpul campaniei sale şantajat şi ameninţat să nu devină prim-ministru. În ultima perioadă am fost şi eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care în mod direct mi-a spus că dacă fac nişte denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea, mai am o şansă. Mi s-a spus că dacă ştiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea, răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA. Mi-au spus că îmi vor aresta fratele şi prietenii şi o să mă întâlnesc cu toţi la închisoare", spune Sebastian Ghiţă în înregistrare.

De asemenea, Sebastian Ghiţă a vorbit despre relaţia sa cu Laura Kovesi, pe care susţine că a cunoscut-o în sediile SRI, unde au avut loc "poate sute de întâlniri".

Ghiță: "Pe doamna Kovesi am cunoscut-o in sediile SRI. La K2, la K4 si la T14. Acolo ne intalneam de minimum doua ori pe saptamana inca din anul 2010. Si a durat aceasta serie de intalniri pana in anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întâlniri au existat în acești ani. La unele dintre intalniri erau prezenți doar generalul Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi și un sef al stației CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezența doamnei Kovesi și a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul șef al doamnei Kovesi. Iar al doilea este Eric Easley, poate actualul șef al doamnei Kovesi. Aveți aici cărțile de vizită ale celor doi. Ceea ce vreau să știm toți și să înțelegem toți este ca în urma acelor percheziții, știind dinainte că urmează să apară acele percheziții, am mai găsit aceste cărți de vizită în casa și am putut să vă spun adevărul".

După ce a prezentat mai multe documente despre care a precizat că sunt şi printuri ale schimburilor de mailuri avute cu procurorul şef al DNA, Ghiţă a întrebat-o pe Kovesi dacă îşi mai aduce aminte "de petrecerea restrânsă din vila din Sinaia", la care erau aceasta, împreună cu el şi cu Vasile Dâncu, chefuind cu lăutarii şi ascultând "La Chilia-n port": "O întreb pe doamna pe Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept".



Sediile SRI la care face referire, spune Dan Andronic, în dezvăluiri sunt case de protocol preluate din patrimoniul RAPPS. K2 și K4 înseamnă în jargonul admnistrativ Kalinin 2 și Kalinin 4, respectiv vechea adresă a acestora, pe bulevardul Kalinin, actualul Mircea Eliade, în cartierul Primăverii, la numerele 2 și 4, scrie Dan Andronic. T14 are aceeași explicație, numai că este vorba de strada Turgheniev, care nu și-a schimbat numele până azi, în același cartier, foarte aproape de reședința Președintelui României. Acestea sunt locurile de chermeză la care face referire Sebastian Ghiță.

În privința celor două nume, cel puțin unul este actual. Șef de Stație CIA înseamnă persoana de rangul cel mai înalt din CIA care este trimisă într-o țară, fiind omul care se ocupă de toate operațiunile CIA din aceea țară. El poate avea o identitate declarată, sau una ascunsă, ceea ce pare a fi cazul celor doi oficiali ai ambasadei SUA, ofițeri CIA cu acoperire diplomatică, așa cum a deconspirat Sebastian Ghiță.

După cum comenta Bogdan Tiberiu Iacob pe inpolitics.ro: "Eric S.Easley, în schimb, e un ”actual”. Absolvent din septembrie 1997 al prestigioasei Universități de Drept din Virginia, SUA, Easley a venit în România împreună cu soția sa, Hilal Derici (turcoaică de origine, căsătoriți în 28 mai 2011) și fetița lor, Berin, de doi ani, în calitate de diplomat acreditat la ambasada SUA de la București, după un stagiu la Londra.

Mulțumită lui Sebastian Ghiță, lumea tocmai a aflat, însă, că Easley e șef al rezidenței CIA la București și ”tutorele” serviciilor secrete și al justiției din România", mai scrie Dan Andronic, care pune o serie de întrebări la care se cere răspuns:

1. Sub ce cadru legal se desfășurau întâlnirile între șefii SRI, procurorul șef al DNA și șeful Stației CIA în sediile conspirative ale SRI? Nici una din instituțiile menționate nu a negat existența acestor întâlniri, ci doar a pasat responsabilitatea celuilalt. Ce subiecte erau abordate acolo? Președintele României era informat despre aceste întâlniri, ținând cont de faptul că vorbim despre SUTE de reuniuni la care participa și combinata SRI-DNA-CIA?

2. Dosarul de șantaj al lui Sorin Ovidiu Vîntu, în care acesta a fost condamnat, a fost rodul unei colaborări între Laura Codruța Kovesi și Sebastian Ghiță? Seriile de bancnote prezentate de Ghiță ca fiind dovada acestei colaborări corespund cu cele din dosar? De ce a fost nevoie de colaborarea Ghiță-Kovesi în cazul lui Vîntu?

3. Parchetul General se va autosesiza în privința afirmațiilor lui Sebastian Ghiță, mai ales în ceea ce privește manipularea unor dosare DNA și a unor sentințe de condamnare de către serviciile de informații și procurori? Îl va chema pe Traian Băsescu ca să-l întrebe ce știe despre acest subiect și dacă Sebastian Ghiță are dreptate atunci când afirmă că sentința în cazul lui Dan Voiculescu a fost rodul unei intervenții în "câmpul tactic" al Justiției?


(RomâniaTV)

7 comentarii :

Anonim spunea...

Ghita nu a venit cu ceva absolut nou si senzational ca sa sparga barajul media.Tot ce spune el acolo circula intr-o forma sau alta pe internet si asta nu il face prea credibil.In plus,inregistrarile cu procurorii duhnesc de la o posta a facatura,ce naiba mai suntem cativa cu mai multi neuroni decat telespectatorii RTV!

Riddick spunea...

A spart barajul media în sensul că acum scandalul "s-a vulgarizat" - adică "a ajuns la mase", "e gata mestecat şi mai uşor de asimilat". Actorii politici vor trebui să se (re)poziţioneze în raport cu noul/vechi subiect, şi electoratul va compara "oferta electorală" cu faptele concrete.

Cu înregistrările, poate fi şi aşa dar mai degrabă indică faptul că-n "structuri" sunt facţiuni adverse.

Gabriel spunea...

Democraţia şi statul de drept sunt nişte glume, de aceea nu se întâmplă nimic.
Nu tresare nici braţul legii, nici "demosul".
E dictatură de-a binelea, doar nu totalitarism, adică avem voie încă să vorbim fără să pătim nimic, dar sistemul care a luat ţara prizonieră face ce vrea, indiferent de lege sau de vot. El are actorii săi prin intermediul cărora controlează viaţa politică, iar cei care nu se dau pe brazdă fac puşcărie. România anilor '90, mai ales la începutul acelor ani, era mult mai democratică decât România de azi. Pe vremea aia, cetăţenii nu aveau multe (deşi statul era încă bogat), dar aveau ceva foarte important: speranţă.
UE şi NATO nu garantează nimic, ba dimpotrivă: nici dezvoltare, nici securitate, nici democraţie, nici stat de drept.

Riddick spunea...

Am văzut un grafic care arăta că pe unde a "conferenţiat" David Icke (are un turneu de "global awakening") oamenii încep să se trezească şi să-şi pună întrebări. Cred că cei odată treziţi sunt pe veci pierduţi de către Sistem.

Se pare că ajunge şi la Bucureşti:

https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2016/01/A-A.jpg

Crystal Clear spunea...

Cred că vor închide RomâniaTV

Riddick spunea...

Cam tot aşa-mi dă şi mie "în globul de cristal". Pe sistemul OTV/PP-DD. Să vedem cum joacă PSD-ALDE.

Crystal Clear spunea...

În ultimul episod, Ghiţă pomeneste de mogulii media sacrificaţi.
Nu-l pomeneşte însă şi pe Dan Diaconescu... Cred că-i este totuşi rusine..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: