28 decembrie 2016

Taraaammm ! "Medvedev"

 
Sorin Grindeanu - noua propunere a coaliţiei PSD-ALDE. Părerea mea: individul vine "cu lecţia-nvăţată", şi de va trece de Cotroceni va fi altceva faţă de programul oficial PSD-ALDE (cam cum e Medvedev faţă de Putin*). Am dat nişte search-uri sumare şi în afară de nişte declaraţii pro-regionalizare de prin 2013 n-am găsit nimic relevant, individul e "low profile".

Aduce niţel cu Medvedev, este?
A, şi "absolut întâmplător" a frecventat Academia SRI şi a fost în comisia parlamentară de "control" al SRI.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Pao tipul este jidan adus in Romania pentru interese straine, clar daca este jidan pentru cine ar lucra ? Este simplu... pina acum nu s-a auzit nimic despre el si BRUSC este ales premier, deci un individ scos de la REZERVA pentru jidani...

Riddick spunea...

S-a mai auzit de el, da'-n plan secund. Parlamentar, ministru, şef de CJ (Timiş).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: