28 decembrie 2016

Taraaammm ! "Medvedev"

 
Sorin Grindeanu - noua propunere a coaliţiei PSD-ALDE. Părerea mea: individul vine "cu lecţia-nvăţată", şi de va trece de Cotroceni va fi altceva faţă de programul oficial PSD-ALDE (cam cum e Medvedev faţă de Putin*). Am dat nişte search-uri sumare şi în afară de nişte declaraţii pro-regionalizare de prin 2013 n-am găsit nimic relevant, individul e "low profile".

Aduce niţel cu Medvedev, este?
A, şi "absolut întâmplător" a frecventat Academia SRI şi a fost în comisia parlamentară de "control" al SRI.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Pao tipul este jidan adus in Romania pentru interese straine, clar daca este jidan pentru cine ar lucra ? Este simplu... pina acum nu s-a auzit nimic despre el si BRUSC este ales premier, deci un individ scos de la REZERVA pentru jidani...

Riddick spunea...

S-a mai auzit de el, da'-n plan secund. Parlamentar, ministru, şef de CJ (Timiş).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: