28 decembrie 2016

Ghiţă a tăinuit ani de zile amestecul CIA în structurli RO... Dar asta nu diminuează cu nimic gravitatea denunţului său de ultimă oră, în care o demască pe Kovesi drept agent CIA:Una peste alta, e de bine. Poate s-or mişca mai cu talent naţionaliştii din servicii.


Politic Scam:

Romania intra in criza. E grav

[...]  Sebastian Ghita a inceput astazi seria dezvaluirilor din culisele puterii in Romania. Ne povesteste cum se intalnea el cu Kovesi, cu Coldea si cu doi evrei in sediile SRI inca din 2010. Ne povesteste cum sefii lui Kovesi sunt de fapt acei evrei care dicteaza ce si cum in tara aceasta. Ne poveseste cum statea el la chiolhane cu Kovesi pe la nu stiu ce crama. Perfect!

DAR…

…de ce nu ai spus la vremea aceea, Ghita??? De ce acum? De ce nu ai spus-o, atunci cand activai in Comisia de Control a SRI, ca jocurile puterii in Romania le fac niste evrei? De ce nu ai spus din 2010 ca ordinele privind intocmirea unor dosare penale anti-coruptie vin din afara tarii? De ce ai asteptat pana in 2016?

De ce nu ne place Sebastian Ghita

Pentru ca a tinut Romania in intuneric in legatura cu presupusele fapte de coruptie si de tradare nationala comise de catre inaltii SRI si DNA timp de cel putin 6 ani. Si pentru ca a asteptat ca sa ii fie lui greu pentru a le scoate la lumina.

Uite cum sta treaba – daca te indeamna unii sa te intovarasesti cu ei intr-o haita care mananca Romania de vie, te lepezi de haita respectiva in secunda doi si nu astepti pana in 2016 sa ne canti cantece patriotice la un chef cu Bogdan Diaconu, la afumatura dupa care sa fugi si sa incepi sa ii dai in fapt. Asta nu se face si nu se cheama patriotism. Ba, daca acele fapte au fost adevarate, toate dezvaluirile tale nu fac decat sa te faca partas cu ei timp de 6 ani, cel putin.

Sebi Ghita a decis acum sa se lepede de Satana. Ei bine, un detaliu – nu ne plac lepadatorii, turnatorii, tradatorii si toate curvele si leprele care se cred mari patrioti dupa ce isi tradeaza tovarasii.

Indiferent ce au facut fostii tai tovarasi, Ghita, faptul ca te-ai decis sa ii torni nu te califica sa fii apreciat si aplaudat mai mult decat te aplauda acum RTV-ul tau.

Romania intra in criza

Dezvaluirile lui Sebi Ghita si razboiul institutional Presedinte – Parlament vor face ca Romania sa intre in criza aprofundata. Presedintele este blamat de romani pentru ca nu instaureaza un guvern cat mai repede, Liviu Dragnea este blamat de romani pentru ca nu a gasit ala propunere de premier decat pe madam Sevil Shhaideh, SRI va fi blamat de romani pentru ca a lasat niste straini sa se bage in treburile interne ale tarii, DNA va fi blamat de catre romani pentru dezvaluirile care vor urma in legatura cu „cucuveaua mov”.

In tot acest timp, rosii si galbenii se vor duela prin ministere, numindu-si pe sestache oameni in pozitii cheie, pregatindu-si datul la gioale institutional.

Concluzia?

Ne ducem dracului la vale de tot…

5 comentarii :

Riddick spunea...

Sebastian Ghita inregistrare dezvaluiri

https://www.youtube.com/watch?v=5JdqDW0-HeY

https://www.youtube.com/channel/UC1yjQJR9ZuqYZrAqgmTlnoA/videos

Crystal Clear spunea...

Autorul uită să spună că s-a schimbat ,seful de la "partenerul strategic" si că însăşi CIA este sub investigaţie . Sper ca Trump s-o reformeze din temelii, pentru că s-a creat o mafie internaţională formată din psihopaţi , deviaţionişti,degeneraţi ,escroci care s-au obişnuit să câştige fără să muncească ,care supun naţiunile... şi ne calcă în picioare.

Cine a avut curajul să comenteze ceva în ultimii 6 ani , cel mai mic si umil necunoscut care a îndrăznit să intre pe net şi să spună ceea ce gândeşte a avut de suferit într-un fel într-altul... Şi nu s-a terminat încă..

Crystal Clear spunea...

Este foarte bine ce face Ghiţă. Aşa cum este el, mai needucat a avut curajul să spuna lucrurilor pe nume

Anonim spunea...

Buna concluzia !
Era si timpul !

Riddick spunea...

Simt că se apropie o confruntare decisivă. Pe plan mondial, noi vom lua act post factum, ca de obicei. Veşnic inadecvaţi...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

P.S.D. Belgia, 2011: MANIFEST POLITIC PENTRU O EUROPĂ FEDERALĂ - O iniţiativă a Forumului Permanent al Societăţii Civile Europene
Forumul face apel la o idee de Uniune care este diferită de cea practicată de guvernele Statelor Membre. În special cu privire la Europa Mediteraneana şi de Est, Uniunea trebuie să mai vadă încă o dată (să revizuie) politicile de vecinătate. Trebuie sa creem noi legături cu “societatea civilă” care se „trezeşte” din ce în ce mai mult în ţările menţionate şi care speră în democratizarea instituţiilor. Deja prin 2006 Forumul sugera ca UE să co-fondeze, împreună cu ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Negre şi Mării Caspice, o Alianţă a Celor Trei Mări, inspirată dealtfel şi din precedenta ECSC (Comunitatea Cărbunelui şi a Oţelului) şi de Procesul Helsinky. Luându-se în considerare insuficienţele Tratatului de la Lisabona, ar fi indicat să se revizuie fundamentele Uniunii, angajându-ne în dezbateri vaste în cadrul societăţii europene, în toate Statele Membre, pentru un Proces Constitutional European, care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor europeni cu privire la democraţie, nevoilor epocii în care trăim, pentru a putea face faţă crizei multiforme actuale şi rolului Uniunii Europene în lume. În acest cadru, Forumul a decis să lanseze o dezbatere asupra metodei şi o agendă, care vor sta la baza acestui proces constituţional.Forumul Permanent al Societatii Civile Europene este convins de necesitatea de a inventa, prin dezbatere democratică şi respectând persoanele şi culturile, O Nouă Formă de Federalism la nivel de continent, adaptată la diversitatea europeană şi consolidându-i unitatea.

Postări populare (nu P.P.E. !):