Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

28 decembrie 2016

Ghiţă a tăinuit ani de zile amestecul CIA în structurli RO... Dar asta nu diminuează cu nimic gravitatea denunţului său de ultimă oră, în care o demască pe Kovesi drept agent CIA:Una peste alta, e de bine. Poate s-or mişca mai cu talent naţionaliştii din servicii.


Politic Scam:

Romania intra in criza. E grav

[...]  Sebastian Ghita a inceput astazi seria dezvaluirilor din culisele puterii in Romania. Ne povesteste cum se intalnea el cu Kovesi, cu Coldea si cu doi evrei in sediile SRI inca din 2010. Ne povesteste cum sefii lui Kovesi sunt de fapt acei evrei care dicteaza ce si cum in tara aceasta. Ne poveseste cum statea el la chiolhane cu Kovesi pe la nu stiu ce crama. Perfect!

DAR…

…de ce nu ai spus la vremea aceea, Ghita??? De ce acum? De ce nu ai spus-o, atunci cand activai in Comisia de Control a SRI, ca jocurile puterii in Romania le fac niste evrei? De ce nu ai spus din 2010 ca ordinele privind intocmirea unor dosare penale anti-coruptie vin din afara tarii? De ce ai asteptat pana in 2016?

De ce nu ne place Sebastian Ghita

Pentru ca a tinut Romania in intuneric in legatura cu presupusele fapte de coruptie si de tradare nationala comise de catre inaltii SRI si DNA timp de cel putin 6 ani. Si pentru ca a asteptat ca sa ii fie lui greu pentru a le scoate la lumina.

Uite cum sta treaba – daca te indeamna unii sa te intovarasesti cu ei intr-o haita care mananca Romania de vie, te lepezi de haita respectiva in secunda doi si nu astepti pana in 2016 sa ne canti cantece patriotice la un chef cu Bogdan Diaconu, la afumatura dupa care sa fugi si sa incepi sa ii dai in fapt. Asta nu se face si nu se cheama patriotism. Ba, daca acele fapte au fost adevarate, toate dezvaluirile tale nu fac decat sa te faca partas cu ei timp de 6 ani, cel putin.

Sebi Ghita a decis acum sa se lepede de Satana. Ei bine, un detaliu – nu ne plac lepadatorii, turnatorii, tradatorii si toate curvele si leprele care se cred mari patrioti dupa ce isi tradeaza tovarasii.

Indiferent ce au facut fostii tai tovarasi, Ghita, faptul ca te-ai decis sa ii torni nu te califica sa fii apreciat si aplaudat mai mult decat te aplauda acum RTV-ul tau.

Romania intra in criza

Dezvaluirile lui Sebi Ghita si razboiul institutional Presedinte – Parlament vor face ca Romania sa intre in criza aprofundata. Presedintele este blamat de romani pentru ca nu instaureaza un guvern cat mai repede, Liviu Dragnea este blamat de romani pentru ca nu a gasit ala propunere de premier decat pe madam Sevil Shhaideh, SRI va fi blamat de romani pentru ca a lasat niste straini sa se bage in treburile interne ale tarii, DNA va fi blamat de catre romani pentru dezvaluirile care vor urma in legatura cu „cucuveaua mov”.

In tot acest timp, rosii si galbenii se vor duela prin ministere, numindu-si pe sestache oameni in pozitii cheie, pregatindu-si datul la gioale institutional.

Concluzia?

Ne ducem dracului la vale de tot…

5 comentarii :

Riddick spunea...

Sebastian Ghita inregistrare dezvaluiri

https://www.youtube.com/watch?v=5JdqDW0-HeY

https://www.youtube.com/channel/UC1yjQJR9ZuqYZrAqgmTlnoA/videos

Crystal Clear spunea...

Autorul uită să spună că s-a schimbat ,seful de la "partenerul strategic" si că însăşi CIA este sub investigaţie . Sper ca Trump s-o reformeze din temelii, pentru că s-a creat o mafie internaţională formată din psihopaţi , deviaţionişti,degeneraţi ,escroci care s-au obişnuit să câştige fără să muncească ,care supun naţiunile... şi ne calcă în picioare.

Cine a avut curajul să comenteze ceva în ultimii 6 ani , cel mai mic si umil necunoscut care a îndrăznit să intre pe net şi să spună ceea ce gândeşte a avut de suferit într-un fel într-altul... Şi nu s-a terminat încă..

Crystal Clear spunea...

Este foarte bine ce face Ghiţă. Aşa cum este el, mai needucat a avut curajul să spuna lucrurilor pe nume

Anonim spunea...

Buna concluzia !
Era si timpul !

Riddick spunea...

Simt că se apropie o confruntare decisivă. Pe plan mondial, noi vom lua act post factum, ca de obicei. Veşnic inadecvaţi...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):