27 decembrie 2016

Mircea Badea ("chiar el"), mondial


Meditatorul crede că e Regele Soare

L'Etat, c'est moi / Ich bin der Staat

De fiecare data cand il vad pe Meditator translatandu-se in spatiul inconjurator, am senzatia ca un dulap din lemn de nuc este impins pe podea, suportand coeficientul de frecare miu. Plavan, malac, mamut, cu mainile perfect imobile pe langa generosu-i contur, cu parul vopsit castron, vine si scrasneste ruginit: ”Resping!” Zambeste icnit, incantat de reusita pronuntiei, intoarce dulapul si incepe traseul invers.
Eu sunt, cica, cetatean, taburet, la magazinul de mobila unde dulapul de lemn de nuc troneaza imobiliar. In aroganta mea de platitor de impozite, astept si o motivare de la augusta persoana a Regelui Soare. Dar, ce sa vezi, life is a Palm Beach: fara motivare.
Din dulapul de nuc iese un ceas cu cuc, iar cucul se pisa pe mine: puc, puc!
Dar de ce?!?! Acum as vrea sa vad un dulap suspendat, balanganindu-se maiestuos, ca o limba de clopot care anunta ora sase case.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Chiar asa de josnic sa ajuns sa se discute despre BADEA ? Cretinul ala de la antena 3 ? Acel anal-fabet care nici acum la virsta asta nu a reusit sa se eprime in lb. romana ? CREATURA asta ori este cretin ori jidan, exprimarea lui in romana este cu un accent tipica jidanilor, posibil ca numele lui este numai un camouflaj asa cum fac toti jidanii globali dar si cei din ROMANIA cum ar fi brucan, iliescu, petre roman, basescu, stolojan, tariceanu, grindeanu si altii, lista este lunga, credeti-ma...

Riddick spunea...

L-am luat cum grano salis, pentru stil, şi pentru ce zice/scrie acum. Cunosc bine ascensiunea lui în media oligarhică, şi asocierea A1-A3 la lanţul media globalist CNN. Are prea multe la pasiv, ca să se dea acum zmeu.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: