27 decembrie 2016

Mircea Badea ("chiar el"), mondial


Meditatorul crede că e Regele Soare

L'Etat, c'est moi / Ich bin der Staat

De fiecare data cand il vad pe Meditator translatandu-se in spatiul inconjurator, am senzatia ca un dulap din lemn de nuc este impins pe podea, suportand coeficientul de frecare miu. Plavan, malac, mamut, cu mainile perfect imobile pe langa generosu-i contur, cu parul vopsit castron, vine si scrasneste ruginit: ”Resping!” Zambeste icnit, incantat de reusita pronuntiei, intoarce dulapul si incepe traseul invers.
Eu sunt, cica, cetatean, taburet, la magazinul de mobila unde dulapul de lemn de nuc troneaza imobiliar. In aroganta mea de platitor de impozite, astept si o motivare de la augusta persoana a Regelui Soare. Dar, ce sa vezi, life is a Palm Beach: fara motivare.
Din dulapul de nuc iese un ceas cu cuc, iar cucul se pisa pe mine: puc, puc!
Dar de ce?!?! Acum as vrea sa vad un dulap suspendat, balanganindu-se maiestuos, ca o limba de clopot care anunta ora sase case.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Chiar asa de josnic sa ajuns sa se discute despre BADEA ? Cretinul ala de la antena 3 ? Acel anal-fabet care nici acum la virsta asta nu a reusit sa se eprime in lb. romana ? CREATURA asta ori este cretin ori jidan, exprimarea lui in romana este cu un accent tipica jidanilor, posibil ca numele lui este numai un camouflaj asa cum fac toti jidanii globali dar si cei din ROMANIA cum ar fi brucan, iliescu, petre roman, basescu, stolojan, tariceanu, grindeanu si altii, lista este lunga, credeti-ma...

Riddick spunea...

L-am luat cum grano salis, pentru stil, şi pentru ce zice/scrie acum. Cunosc bine ascensiunea lui în media oligarhică, şi asocierea A1-A3 la lanţul media globalist CNN. Are prea multe la pasiv, ca să se dea acum zmeu.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: