03 iulie 2016

Stânga pune "clasa" înaintea naţiunii şi a statului naţional

 
Un clip al eurocomuniştilor RO, în care se făcea apel pentru neparticipare la referendumul Brexit. Deci, pentru eşecul referendumului şi pentru rămânerea Marii Britanii în UE - apelul vizează exact categoria majoritară care a asigurat victoria Brexit-ului (eurodreapta RO critică compoziţia ei, cum că ar fi doar "clasa muncitoare", "vârstnicii", "ne-orăşenii", "plebea ignorantă", "lumpenii", "cei neesenţiali"). În clip este lăudată imigraţia, "ca factor necesar în economie", trecând sub tăcere disoluţia identitară care vine cu ea la pachet, şi chiar... eficienţa reală a forţei de muncă importate. Desigur, nici avantajul subremunerării acesteia nu este menţionat. Avantaj... al capitalului. În schimb, se face apologia Federaţiei Roşii Europene (adică o UE socialistă).

Dacă la nivel naţional nu se poate asigura 100% controlul popular asupra conducerii politice şi acţiunilor acesteia, cum să crezi că s-ar rezolva asta la nivel supranaţional ?! Schema clasică "stânga versus dreapta" nu mai este adecvată provocărilor prezentului, graniţa s-a mutat pe naţional-patriotic-identitar versus globalist-internaţionalist-transnaţional.

14 comentarii :

Riddick spunea...


My message to the British people

https://www.youtube.com/watch?v=wYMyM0ezhOg

https://www.youtube.com/user/ComradeFlorian31/videos

Simeone spunea...

"Avantaj... al capitalului."

Lafel ca și în cazul HexFarma, se maschează adevăratul scop cum că; interesul principal sunt banii. Cum să fie banii când tiparnița e tot la ei? Scopul principal este exterminarea europenilor.

Guvern pt. zona 2:
http://www.nasul.tv/exploziv-germania-impune-schimbari-radicale-in-ue-martin-schulz-propune-inlocuirea-comisiei-europene-cu-un-guvern-european-autentic/

Riddick spunea...

Să vedem cine va pune botul... Iese cu scântei.

Simeone spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=rmq8MBEv7HA

Riddick spunea...

Las' că şi Glenn Beck...

Traducerea e după înregistrari mai vechi. Beck s-a declarat anti-Trump şi (implicit) pro-Clinton. Americanii conservatori nu-l mai cred demult.

Riddick spunea...

Altminteri, îl descrie bine pe Soros.

Riddick spunea...

Am văzut tot ce e acolo la Glenn Beck Show (canalul lui YouTube), parcă prin 2011, la postare.

Simeone spunea...

"Beck s-a declarat anti-Trump şi (implicit) pro-Clinton."
În film spune că sunt sponsorizați de magnat păpușile Clinton! Cu alte cuvinte; înțelege cine trebuie și scapă cine poate? :)

Riddick spunea...

Nu e niciun mister: înregistrarea tradusa e din urma cu câţiva ani (2011, estimez), iar în 2016 Beck a spus (în precampanie), "dacă aş urca pe scenă lângă Trump l-aş înjunghia".

Riddick spunea...

Beck nu are opinii proprii, e dirijat ce să zică. Propaganda lui e "focusată" pe publicul conservator. Pe lângă zece chestii bune/corecte plasează 2-3 "şopârle".

Simeone spunea...

Tocmai asta nu "înțeleg". Din greșeală, necunoștință, or "prețul" de a plasa șopârlele merită deoarece chestiile bune sunt deja fumate?!

Riddick spunea...

"Adaptarea propagandei". Au văzut că virgulă conservatorii "hardline" nu mai pun botu' la ce zice Beck şi atunci s-au adresat conservatorilor "mai slabi de înger" (labili, nesiguri, ezitanţi). Ca să-i descurajeze sau să-i "convertească".

Simeone spunea...

Și tătuca Soros cade tot în picioare presupun!?

Riddick spunea...

Depinde de la om la om, ce pricepe fiecare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: