03 iulie 2016

Stânga pune "clasa" înaintea naţiunii şi a statului naţional

 
Un clip al eurocomuniştilor RO, în care se făcea apel pentru neparticipare la referendumul Brexit. Deci, pentru eşecul referendumului şi pentru rămânerea Marii Britanii în UE - apelul vizează exact categoria majoritară care a asigurat victoria Brexit-ului (eurodreapta RO critică compoziţia ei, cum că ar fi doar "clasa muncitoare", "vârstnicii", "ne-orăşenii", "plebea ignorantă", "lumpenii", "cei neesenţiali"). În clip este lăudată imigraţia, "ca factor necesar în economie", trecând sub tăcere disoluţia identitară care vine cu ea la pachet, şi chiar... eficienţa reală a forţei de muncă importate. Desigur, nici avantajul subremunerării acesteia nu este menţionat. Avantaj... al capitalului. În schimb, se face apologia Federaţiei Roşii Europene (adică o UE socialistă).

Dacă la nivel naţional nu se poate asigura 100% controlul popular asupra conducerii politice şi acţiunilor acesteia, cum să crezi că s-ar rezolva asta la nivel supranaţional ?! Schema clasică "stânga versus dreapta" nu mai este adecvată provocărilor prezentului, graniţa s-a mutat pe naţional-patriotic-identitar versus globalist-internaţionalist-transnaţional.

14 comentarii :

Riddick spunea...


My message to the British people

https://www.youtube.com/watch?v=wYMyM0ezhOg

https://www.youtube.com/user/ComradeFlorian31/videos

Simeone spunea...

"Avantaj... al capitalului."

Lafel ca și în cazul HexFarma, se maschează adevăratul scop cum că; interesul principal sunt banii. Cum să fie banii când tiparnița e tot la ei? Scopul principal este exterminarea europenilor.

Guvern pt. zona 2:
http://www.nasul.tv/exploziv-germania-impune-schimbari-radicale-in-ue-martin-schulz-propune-inlocuirea-comisiei-europene-cu-un-guvern-european-autentic/

Riddick spunea...

Să vedem cine va pune botul... Iese cu scântei.

Simeone spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=rmq8MBEv7HA

Riddick spunea...

Las' că şi Glenn Beck...

Traducerea e după înregistrari mai vechi. Beck s-a declarat anti-Trump şi (implicit) pro-Clinton. Americanii conservatori nu-l mai cred demult.

Riddick spunea...

Altminteri, îl descrie bine pe Soros.

Riddick spunea...

Am văzut tot ce e acolo la Glenn Beck Show (canalul lui YouTube), parcă prin 2011, la postare.

Simeone spunea...

"Beck s-a declarat anti-Trump şi (implicit) pro-Clinton."
În film spune că sunt sponsorizați de magnat păpușile Clinton! Cu alte cuvinte; înțelege cine trebuie și scapă cine poate? :)

Riddick spunea...

Nu e niciun mister: înregistrarea tradusa e din urma cu câţiva ani (2011, estimez), iar în 2016 Beck a spus (în precampanie), "dacă aş urca pe scenă lângă Trump l-aş înjunghia".

Riddick spunea...

Beck nu are opinii proprii, e dirijat ce să zică. Propaganda lui e "focusată" pe publicul conservator. Pe lângă zece chestii bune/corecte plasează 2-3 "şopârle".

Simeone spunea...

Tocmai asta nu "înțeleg". Din greșeală, necunoștință, or "prețul" de a plasa șopârlele merită deoarece chestiile bune sunt deja fumate?!

Riddick spunea...

"Adaptarea propagandei". Au văzut că virgulă conservatorii "hardline" nu mai pun botu' la ce zice Beck şi atunci s-au adresat conservatorilor "mai slabi de înger" (labili, nesiguri, ezitanţi). Ca să-i descurajeze sau să-i "convertească".

Simeone spunea...

Și tătuca Soros cade tot în picioare presupun!?

Riddick spunea...

Depinde de la om la om, ce pricepe fiecare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: