21 iunie 2016

Doar "în acest moment"...

"În acest moment, Forța Națională este pentru rămânerea în interiorul UE, dar trebuie să avem în vedere că [...]" 

La naiba, şi cât va dura "acest moment" ?  Şi nu-mi place că atunci când Partidul Forţa Naţională vorbeşte despre ieşirea din UE pe bază de referendumuri, nu menţionează: "(doar) în cazurile în care intrarea în UE s-a decis prin referendum". România nu a intrat în UE în urma unui referendum (mă rog, a fost - indirect - cel constituţional din 2003, falsificat, care a implementat "directivele de bază"). Încep să-mi pun întrebări, dacă din partea FN e doar prudenţă (ştiind aderenţa bizonului RO la "valorile" UE), ori este în mod deliberat o abordare diversionistă.

Amos News:

La Viena, Forța Națională militează pentru dreptul la referendum și în România

În cadrul întâlnirii naționaliștilor europeni de la Viena, intitulate ”Primăvara patriotică”, și care a reunit reprezentanții Mișcării pentru o Europă a Națiunilor și Libertății din care face parte și Forța Națională, s-a ajuns la concluzia că Uniunea Europeană nu mai poate continua în forma actuală și că fiecare țară din UE are dreptul la un referendum privind rămânerea sau ieșirea din Uniunea Europeană.

Partidul Forța Națională consideră că dreptul popoarelor de a-și decide soarta este esența democrației și că, prin urmare, poporul român are și el dreptul să decidă dacă dorește rămânerea în Uniune. Un referendum privind relația cu UE trebuie să îi întrebe pe români ce formă de relaționare își doresc cu UE: una de supunere necondiționată, în care să nu poată fi exercitat niciun fel de control din partea instituțiilor României, sau una în care statul național are dreptul să își apere propriile interese economice și strategice.

În acest moment, Forța Națională este pentru rămânerea în interiorul UE, dar trebuie să avem în vedere că în toată Europa popoarele se ridică împotriva sistemului decizional arbitar de la Bruxelles. Trebuie să fim pregătiți să ne spunem cuvântul, în vederea repoziționării statutului nostru în cadrul familiei europene și al dobândirii de membru cu drepturi egale în cadrul Uniunii.

Rămânerea României în UE trebuie să aibă loc doar cu respectarea suveranității naționale și a asumării propriilor decizii la nivel național în ceea ce privește dezvoltarea, economia și relațiile externe pentru propriile interese ale țării.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Eu as zice ca, de vreme ce NU ne-a intrebat cineva daca vrem in ue, Romania sa considere caduca ''aderarea''(de fapt absorbtia).
A organiza un referendum privind raminerea, inseamna ca se legitimizeaza absorbtia, fiindca nu a fost o aderara voluntara.
Oare sa nu sesizeze ''forta'' asta fractura logica sau are rolul de a ne ''face'' fara sa simtim ?!
Pai, ACUM, un referendum ar avea un cert rezultat in sensul raminerii in ue, fiindca romanii, sarantoci si slugarnici cum sint, nu ar renunta la dreptul de a fi gradinari, soferi si menajere in toate tarile europene, asa-zis dezvoltate.
Pe acesti romani si pe rudele lor ramase acasa, care primesc banii trimisi de afara, nu-i intereseaza suveranitatea Tarii, faptul ca sint mai vasali decit pe vremea Imperiului Otoman, ca ni se dicteaza TOT, inclusiv ce becuri sa folosim si ce sa facem cu gazul nostru.
Se aplica si aici chestia aia cu mamaliga romaneasca !!!
Sa nu stie ''forta'' ce este evident sau.....
Ai dracului de ''subtili'' masonii astia de la Cluj !!!
Iata ce zicea Mircea Dogaru, cu referire la Cluj:
''"În cinci ani se urmărește crearea unui alt stat între Ungaria și România, format din Banat, Crișana, Ardeal și Maramureș, precum și unirea a ceea ce mai rămâne din România cu Basarabia. Ideea a fost preluată de la Iuliu Maniu de către grupul de la Cluj. În patru-cinci ani, vom pierde definitiv definitiv România, dacă nu ne vom trezi".
(http://www.activenews.ro/stiri-politic/Istoric-roman-Putin-are-origini-romanesti-indepartate-si-are-un-cult-pentru-Vlad-Tepes-In-cinci-ani-grupul-de-la-Cluj-urmareste-crearea-unui-alt-stat-pe-teritoriul-Transilvaniei-Doar-SUA-e-interesata-sa-ne-apere-dar-cu-o-conditie-133192)
Afirmatiile au fost facute la 6TV, unde mai ''conferentiaza si MIRCIA Ghelaru....
In curind poate vom studia discursurile prolificului general ca pe ''operele'' lui Lenin :https://www.youtube.com/user/GeneralulChelaru

Riddick spunea...

Încă mai vreau să cred că declaraţia e cu titlu general, adică cere dreptul la decizie şi nu formalizarea lui acolo unde nici iniţial nu a fost. A apărut o "clasă" dependentă de UE, care adunată cu tembelii cărora doar li se arată vitrina, sunt deocamdată majoritari.

Nu-mi place deloc că bântuie Chelaru pe la PFN.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: