20 iunie 2016

Eu aş merge pe logică


N-aş vrea să insist prea mult în privinţa impostorului Marian Munteanu, dar fiindcă percep că i se pregăteşte o relansare *, punctez în chestiunea trezirii lui din adormire. Au fost emise opinii pro şi contra autenticităţii unor documente care ar indica o colaborare a lui cu Securitatea. Pot fi contestate documentele, nu însă şi colaborarea lui cu Noua Securitate (Măgureanu) şi cu secţia RO a eurofederaliştilor PPE (adică, PnL).

Pe lângă că ESTE EXCLUS ca un partid europeist precum PnL să propună şi să sprijine candidatura unui naţionalist autentic ("ce, sunteţi nebuni la cap ?!"), nici "selecţionerul" lui MM (Teodor Atanasiu) nu indică vreo afiliere naţionalistă.

Teodor Atanasiu:

- susţine legislaţia "Big Brother" (spionarea de către "stat" a comunicaţiilor cetăţenilor)

- s-a opus depunerii sicriului lui Corneliu Vadim Tudor (fost senator) la Senat: "E o solicitare care nu cred că este în acord cu poziţia geografică a României, undeva în Europa"

- susţine vânzarea pământului către străini, este unul dintre iniţiatorii unei legi pentru gratuitatea întabulării terenurilor agricole, spre a se grăbi vânzarea lor

- susţine regionalizarea

- a fost scos de sub urmărirea penală în dosarul "Referendumul" (probabil, contra servicii)

- sunt zvonuri c-ar fi mason (n-am găsit ceva concret, deocamdată); dar colaborează de minune cu alţii, masoni

- l-aţi văzut cum arată ? cum dracu' să ai încredere într-unul ca ăsta, "omul-broască" ?!

Cine se aseamănă, se adună. 
What walks like a duck and quacks like a duck, it's a duck.


*  Cică de-aia nu s-a mai comemorat anul ăsta "13-15 iunie", ca să nu vină vorba despre Marian Munteanu. Ba dimpotrivă, tocmai astfel a devenit el un subiect al zilei ! În urma controversei iscate ("aha, ca să n-apară MM cu declaraţii la tembelizor").

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: