15 decembrie 2015

Țara cu trei guverne. (Poveste de Crăciun pentru copiii României)CRITERII:

Există pe lume o țară cu trei guverne.


Unul este la Berlin.

Al doilea este la Washington.

Al treilea este la București.

Primele două se bat între ele atunci când nu se pun de acord.

Cel de al treilea guvern încearcă să asculte când de primul, când de al doilea, ca un copil ai cărui părinți se ceartă.

Am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa.

Crăciun fericit, dragi copii !

7 comentarii :

Anonim spunea...

Intrebare:
Care dintre aceste guverne se va stradui sa realizeze, si va reusi, regionalizarea Romaniei in anul 2016 ?

Riddick spunea...

Aici nu se mai ceartă, toate trei sunt de acord. Dar în 2017 vor încerca, în 2016 se va mima "conflictul electoral". Iar intrăm în alegeri fără partide patriotice (au apărut recent partidele Noua Dreaptă şi Totul Pentru Ţară, dar nu sunt cunoscute bine "de către mase"). În 2012 era PP-DD, dar era doar un test, l-au lichidat după ce au verificat câţi ar adera la un nou stil politic (15-16% cu perspective de creştere). Era creaţia "lor", şi au lichidat-o iute-iute.

Anonim spunea...

"Unul este la Berlin"...

DA, iar seful lui e o tovarasa fosta turnatoare la STASI si "part-time nude model", cum ironiza cineva:

http://img.twitrpix.com/b9vi7

Despre Merkel circula doua teorii care incearca sa explice comportamentul ei aberant vis-a-vis de hoardele de migratori afro-asiatici:
PRIMA: E santajata de CIA, care a pus laba pe arhivele STASI. In plus, se speculeaza ca tocmai d'aia a ajuns cancelareasa, fiindca e santajabila si a fost impinsa in fata de CIA, care INCA mai face legea in Germania.
A DOUA (care nu o exclude pe precedenta): Merkel urmeaza sa demisioneze curind din postul de cancelar pentru a candida la postul, care devine vacant in 2016, de secretar general al ONU. Post important pentru globalisti.

p.s.
Anonim,
Romania a fost devalizata deja de cel putin 4 milioane de crestini de rasa alba importati - PE TACUTE - ca sclavi in Spania, Italia, Canada si alte state occidentale ale caror elite anti-globaliste incearca pe sest sa-si salveze cumva
1. natiunile de la intoxicare sinucigasa prin importul de (prea multi) musulmani si africani fara Dumnezeu
si
2. fondurile de pensii de la colaps.

Si treaba e in derulare, nu s-a oprit.

Poporul roman e pe cale de disparitie, extinctie prin pierderea identitatii culturale, plecare de-acasa etc.

Te sperii de regionalizare? Asta ar fi un fleac. Situatia e mult mai nasoala: Romania iese din geopgrafia politica a Europei, iar romanii din istorie. Asta e planul.

Romania, ca stat, si romanii, ca popor, nu fac parte dintre entitatile luate in considerare de actualii puternici ai lumii pentru ceea ce vor ei sa obtina. Asa ca salvarea mai poate fi doar individuala.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Naţia română e destructurată, nu se ridică forţe semnificative care să se pună de-a curmezişul. Muncitorimea ceauşistă (care a asigurat două decenii majoritatea fesenistă, adică cea care i-a distrus cel mai mult locurile de muncă) acum a îmbătrânit, care mai sunt activi sunt alcoolizaţi şi manelizaţi. Tineretul e derutat şi are gândul numai la bani-obţinuţi-uşor-şi-indiferent-cum-sau-de-la-cine, iar intelectualitatea este parţial în mizerie şi nu mişcă să nu-şi piardă coaja de pâine, şi parţial trădătoare în mod conştient, în slujba Stăpânului. Cu cine să schimbi ceva ?!

Anonim spunea...

La ipotezele d-lui Anonim privind-o pe madam Merkel, as mai adauga-o si pe cea conform careia TOATA ARHIVA STASI DE LA BERLIN SE AFLA, IN COPIE, SI LA KGB.

Asadar, daca ar aparea un dosar care sa demonstreze ipoteza d-lui anonim privind CIA, atunci pastorul acela, Gauck, actualul presedinte al Germaniei, ar trebui sa dea ceva explicatii, ceea ce i-ar afecta imaginea, situatie pe care nu cred ca o risca acum licuriciul.

In schimb, dl. Putin nu cred ca ar avea vreo jena sa lase sa se inteleaga tot ce vrea el vis-a-vis de un eventual dosar Merkel aflat in posesia SVR(parca asa ii spune acum), nefiind deloc nevoie sa-l arunce pe piata.

Sa fii cancelarul Germaniei si sa stii ca presedintele Rusiei are dosarul tau in fichet, trebuie sa fie o situatie crunta pentru persoana in cauza.

Iar daca ''ipoteza'' e acceptata, ma intreb in ce masura aceasta influenteaza si politica pe care o fac ''apropiatii'' madamei Merkel din alte tari europene, inclusiv Romania .!!!

Anonim spunea...

In continuarea ultimei fraze , as putea sa apreciez ca licuriciul incearca sa ''intoarca'' omenii madamei Merkel, pusi de aceasta in functii in state satelit dar care(state) sint de interes major pentru cei de peste girla ?

http://www.dcnews.ro/klaus-iohannis-i-i-petrece-sarbatorile-in-florida_492753.html

Riddick spunea...

URSS-ul a şantajat o grămadă de politicieni din vest cu colaborarea lor cu Gestapoul. Îi facea să adopte o linie "soft". Nemţii ţineau evidenţele plăţilor şi notelor informative în trei arhive: prima, a unităţii direct implicate; a doua, în arhiva Gestapo a ţării respective (ocupate); a treia, în arhiva centrală Gestapo de la Berlin. Care arhivă a intrat pe mâna ruşilor în mai 1945. Asta a spus-o Alexandre de Marenches, fost rezistent şi şeful SDECE (spionajul francez) de până la Mitterand, a demisionat în 1981 când a venit socialistul Mitterand. În cartea-interviu "Dans le secrets des princes". A spus că în sediul SDECE se afla o cameră plină de saci - arhiva Gestapo din Franţa, saci "pe care nu l-a interesat să-i deschidă" (minţea, evident !).

Kraut Iohannis e de-al Washingtonului. Că mai execută şi comenzi de la Berlin, e partea a doua.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Mirel Axinte ("Bleen"), 2016: "A vorbi despre o Uniune a națiunilor e absurd atâta timp cât Uniunea în sine e o reacție împotriva națiunilor. Est-europenii au văzut aderarea la UE ca o ocazie pentru afirmarea națională, după 50 de ani de bocanc rus. Sunt națiuni tinere și întârziate, nedezvoltate, care nu și-au dus copilăria național-acneică până la capăt. De națiuni nu mai poate fi vorba în UE. Națiunea e un onanism sinucigaș și păgubos. Fuse și se duse. Da, noi, esticii, suntem neterminați național dar asta e, timpul nu stă în loc pentru noi. Nu ne-am exersat suficient statalitatea și națiunea dar nu ne mai putem întoarce în secolul XIX.
Singura șansă a UE e transformarea în federaţie.
E nevoie de federație din două motive:
1) Guvernările statelor, indiferent de ce grupări s-ar afla la putere, nu pot influența sau bloca politicile federale. Indiferent ce țăcăniți ajung la putere în unele state componente, UE și politicile federale nu sunt afectate.
2) Statele membre nu pot părăsi uniunea și nu se pot juca de-a șantajul.
Cum se vor împăca etniile, națiunile, într-o astfel de construcție federativă?
Cum se vor aglutina?
Imigrația din afara Europei și migrația în interiorul Europei. Ăsta e răspunsul. Marile centre urbane nu mai au identitate națională și acest trend se va extinde. Dinamica socială și economicătransformă identitatea națională în identitate europeană."


Mirel Axinte ("Bleen"), 2017: "Orice acțiune de subminare a suveranității naționale pentru occidentalizarea României e o acțiune benefică. Obiectivul final și idealul nostru ar trebui să fie topirea statalității românești într-un stat (federal/confederal) european-occidental. De fapt, nu ar trebui să fie, chiar ăsta e."

Postări populare (nu P.P.E. !):