04 ianuarie 2016

PnL, cu "n" micAu trecut câteva zile şi nu s-a auzit ca PnL să-şi sancţioneze deputatul care a declarat că este de acord cu desfiinţarea statului român:
"Eu cred că doar Statele Unite ale Europei, deci o construcţie federalistă, va putea fi una potrivită nevoilor noastre, ale tuturor europenilor. Adică un Parlament European puternic, o diplomaţie unică, responsabilă, care ne lipseşte cu desăvârşire, o armată federală, o poliţie federală, o poliţie de frontieră federală şi o justiţie federală, ca minim de instituţii, ar putea să construiască Europa pe care cu toţii ne-o dorim."

(A se observa pluralul: "noastre", "ale tuturor", "ne-o dorim"... ia puneţi voi la referendum, chiar şi cu cvorum de 30%, chestiunea. Nu mai vorbiţi, jigodiilor, în numele nostru !)
Pâi ăla e nevinovat (faţă de partid); care, ca partid PPEist (eurofederalist) militează pentru aşa ceva, chiar dacă nu foarte pe faţă.

4 comentarii :

Anonim spunea...

http://www.stiripesurse.ro/deputat-pnl-ue-trebuie-sa-faca-pasul-catre-statele-unite-ale-europei_977635.html
==============================================================
Ce va mira asa !?
Astia NU mai au notiunea de Tara, Natiune, Interes National etc.
Tara lor e unde le e lor bine, ca in Imperiul Roman, SI SINT MULTI, MULTI DE TOT, MAI ALES TINERII FRUMOSI SI ''LIBERI'' !!!
Astia isi insusesc TOT ce vad ca se petrece sau se face in Occident, indiferent cit de aberanta e aplicarea in conditiile interne(http://www.activenews.ro/stiri-social/INCREDIBIL-Politisti-mascati-inarmati-pe-strazile-din-Focsani-desi-nu-e-nimeni-sub-stare-de-asediu-sau-invadat-de-teroristi-128407)
Ma intreb , insa, ce ar face spalatii astia la creier, daca occidentalii ar inchide de tot granitele si nu i-ar mai lasa sa bintuie ca dementii ???
Asa le-ar trebui astora !
Iata cine este ''liberalul'' slobozitor de panseuri despre federalizarea Evropei: http://cupsaioan.blogspot.ro/
Omul abia daca avea 20 de ani in 1989, dupa care s-a format in capitalismul democratic multileteral dezvoltat si original.
Vedeti cu cita nesimtire il evoca pe Bratianu ???
Oare de ce este tot ardelean si nu este oltean sau moldovean ?
Injurati-ma si blestemati-ma ca am pus aceasta intrebare dar as vrea si un raspuns !!!
Si inca ceva !
Sa stocam toate ''atitudinile'' astea criminale la adresa Tarii fiindca va trebui, cindva, sa tragem linie !!!

Anonim spunea...

http://www.activenews.ro/externe/MAREA-IPOCRIZIE-OCCIDENTALA-Franta-53-de-atacuri-pe-zi-impotriva-Iugoslaviei.-Doar-sase-impotriva-ISIS-128487


Sa luam exemplu si sa ne ''federalizam'' cu astia !!!

Anonim spunea...

Libertinu'ala de la Oradea o fi citit asta :
http://www.agerpres.ro/externe/2016/01/04/ungaria-sprijinul-public-pentru-initiativa-guvernului-impotriva-cotelor-obligatorii-de-migranti-este-fara-precedent-12-41-38

Riddick spunea...

Nu avem partide cu linie patriotică, USL a mimat în 2012, PP-DD a fost "balon de încercare" al Sistemului şi l-au lichidat rapid când s-a văzut în 2012 un vot-protest de 15% (pro-PPDD), şi cu perspective de creştere (15% nu-i de colo !).

Ba chiar linia asumată nu este autentică: naţional-liberalii nu sunt deloc "naţionali"; social-democraţii servesc oligarhia*, nu salariaţii; "ALDE" Tăriceanu se dă "mai anti-UE-dar-totuşi-discret", însă eurogrupul ALDE la care sunt afiliaţi e cel mai strident pro-gay şi pro-"SUE". Brătianu (şi tot neamu') n-a fost el "patriot pro-bono", si-a tras el foloase destule...

(* oligarhia RO a consimţit la toate trădările, de care până acum a beneficiat, şi-acum nu-i vine să creadă că "Stăpânii" - carora tot ei le-au făcut "intrarea" în RO - îi scot de la masă, că n-au nevoie de ei, ci au ei oligarhia lor)

Eu am cam început "să stochez", intră şi Cupşa în curând la lista insectar, vizibilă şi ca "buton" pe pagina principală, iar sub fiecare postare (sau "sub blog, jos") apare un citat din "insectar", pe care-l schimb cam săptămânal sau la câteva zile. De exemplu, azi apare aşa:

Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO:

Toader Paleologu, 2011 (Regretă că pentru schimbările introduse în constituție este necesară consultarea cetățenilor, pe care-i mai consideră și proști): "Cred că, într-adevăr, e necesară integrarea în Constituție a acelor prevederi privind deficitul. Constituția noastră e rigidă, nu e ca alte Constituții care pot fi amendate de către Parlament sau de către un congres mai larg. În Franța se convoacă congresul constituțional și se face o reformă. Nu e necesar referendumul. La noi, din păcate, din câte înțeleg, va fi nevoie și de un vot în Parlament și de un referendum. Frica mea e că un referendum cu o întrebare atât de tehnică nu poate suscita mare interes din partea publicului. E o chestiune tehnică, pe care nu o înțelege toată lumea sau pentru care nu se pasionează toată lumea."


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

P.S.D. Belgia, 2011: MANIFEST POLITIC PENTRU O EUROPĂ FEDERALĂ - O iniţiativă a Forumului Permanent al Societăţii Civile Europene
Forumul face apel la o idee de Uniune care este diferită de cea practicată de guvernele Statelor Membre. În special cu privire la Europa Mediteraneana şi de Est, Uniunea trebuie să mai vadă încă o dată (să revizuie) politicile de vecinătate. Trebuie sa creem noi legături cu “societatea civilă” care se „trezeşte” din ce în ce mai mult în ţările menţionate şi care speră în democratizarea instituţiilor. Deja prin 2006 Forumul sugera ca UE să co-fondeze, împreună cu ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Negre şi Mării Caspice, o Alianţă a Celor Trei Mări, inspirată dealtfel şi din precedenta ECSC (Comunitatea Cărbunelui şi a Oţelului) şi de Procesul Helsinky. Luându-se în considerare insuficienţele Tratatului de la Lisabona, ar fi indicat să se revizuie fundamentele Uniunii, angajându-ne în dezbateri vaste în cadrul societăţii europene, în toate Statele Membre, pentru un Proces Constitutional European, care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor europeni cu privire la democraţie, nevoilor epocii în care trăim, pentru a putea face faţă crizei multiforme actuale şi rolului Uniunii Europene în lume. În acest cadru, Forumul a decis să lanseze o dezbatere asupra metodei şi o agendă, care vor sta la baza acestui proces constituţional.Forumul Permanent al Societatii Civile Europene este convins de necesitatea de a inventa, prin dezbatere democratică şi respectând persoanele şi culturile, O Nouă Formă de Federalism la nivel de continent, adaptată la diversitatea europeană şi consolidându-i unitatea.

Postări populare (nu P.P.E. !):