15 martie 2015

După perdeaua de fum a DNA, Iohannis ne bagă la pas în război cu Rusia


(Ăştia cred că-n România sunt mulţi proşti care s-ar găsi să lupte pentru ei. Vor avea o maaaaare dezamăgire într-o situaţie reală. Şi mai face ceva Kraut Iohannis: îl acoperă pe şulfa aia de Ponta în faţa propriului electorat; Ponta e cu arme şi bagaje în căruţa globalistă pro-war, dar el ştie mult prea bine că n-are pentru asta mandat de la naţiune, dar mai ales - de la electoratul PSD.)

NapocaNews:

Războiul dus de DNA împotriva corupției se ascute ca lupta revoluționară din anii 50. Tribunalul revoluționar seamănă cu cel condus de bolșevicii acuzatorului Nicolski. Pe zi ce trece auzim de noi arestări spectaculoase. Până la un punct e un lucru bun. Trebuie neapărat să intre la pușcărie cei din clasa politică coruptă care au fura Țara, dând tunuri de sute de milioane de euro.Ar fi bine să fie cercetați și cei de dinainte de 2007, când a intrat România în UE. Surprizele ar fi și mai mari, doar în anii 90 s-au devalizat băncile și s-a dat industria la fiare vechi. Pe de altă parte și posturile de televiziune care s-au finanțat din banii de șpagă ar trebui să-i returneze statului, deoarece au mințit poporul cu televizorul. Dacă lupta DNA pentru curățarea mediului politic ar fi sinceră aș sprijini-o necondiționat, dar procurorii fac indirect jocurile marilor puteri care i-au pus în funcții de conducere pe motive politice. Și Nițu și Kovesi nu au coborât din cer ca îngerii, ci au fost promovați și nominalizați politic de liderii partidelor corupte și acum stau în poziție de drepți în fața ambasadelor Germaniei și SUA să nu le scape nicio indicație de factură colonială. O țară, un parlament, o economie sau o firmă nu poate fi condusă de procurori să facă legi și să dea de lucru la oameni. Până la urmă politicienii sunt expresia prin vot a poporului și afaceriștii produc plus-valoarea. Numai în vremea terorii franceze din 1793 procurorii au condus spre dezastru și prin ghilotină Franța.

Și atunci care e cheia ofensivei anticorupției a DNA. Nu curățarea țării de corupți, ci crearea unei perdele de fum favorabilă marilor puteri și președintelui Klaus Iohannis de a acoperi pregătirile intense de război împotriva Rusiei. Marile puteri se bat prin interpuși câteodată cum fac acum în Ucraina.De când a venit în noiembrie 2014 președinte Iohannis acesta nu a adus nicio propunere de mediere legislativă de îmbunătățire a mediului politic și social românesc. Iohannis nu a inițiat un pachet de reforme economice pentru îmbunătățirea a nivelului de trai în țara noastră. Iohannis de patru luni ne oferă doar vorbe frumoase pe Facebook și interviuri doar în presa străină. Deși economia se spune la INS că crește, românii o duc mult mai prost. De când a venit Iohannis în fruntea țării îl interesează doar cum să cumpere Armata Română tancuri, rachete, avioane de la americani, pe bani mulți. Pe plan intern, Klaus Iohannis instigă, în întîlnirile cu omologii europeni, la un conflict cu Rusia, iar în urma vizitei din Polonia a sugerat Varșoviei să facem un front comun să luptăm împotriva Federației Ruse pentru apărarea valorilor capitalului american și al UE. Situația pe plan intern e coaptă. DNA a creat o perdea de fum și artificii cu lupta anticorupție încât românii nu mai observă garniturile americane cu armament greu care tranzitează țara spre est, că au sosit militarii și aviatorii portughezi să se bată cu rușii etc. etc. etc. Până să curățăm noi țara de corupți, ne vor curăța la propriu provocările la război ale președintelui Klaus Iohannis, care parcă cheamă înadins rachetele rusești peste noi. Și românii când vor sta prin beciuri și adăposturi antiaeriene nu cred că le vor mai păsa pe cine a mai arestat Kovesi la ordinul SUA.Cu banii furați și confiscați de la corupți, nu se vor face autostrăzi și trenuri de mare viteză, ci se vor cumpăra rachete Tomahawk de la americani, spre prosperitatea complexului militar american care finanțează campaniile electorale pentru Congres.Iar Iohannis se va duce liniștit la casa părintească din landul Bavaria.

Ionuț Țene

11 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Din cauza asta vor să impună Legile Big Brother în Romania..

Riddick spunea...

Da. Şeful CIA spusese ieri ca "reţelele sociale online facilitează acţiunile teroriste".

Crystal Clear spunea...

Unde a spus asta ?

Crystal Clear spunea...

http://activenews.ro/iohannis-nu-timp-pentru-romanii-din-ucraina-timpul-vizitei-la-kiev-reprezentantii-comunitatii-spun-ca-sunt-tinta-atacurilor-teroriste-cu-bombe_1890717.html

Riddick spunea...

Aici (afirmaţie la CFR, pâi cum dracu'...):

Într-un discurs rostit la New York, la centrul de reflecție Council on Foreign Relations, Brennan a estimat că astfel de comunicații nu fac decât să sporească dificultatea în abordarea problemei amenințărilor și a atacurilor din întreaga lume din partea unor grupări precum Statul Islamic, cunoscută și ca ISIL.

''Noile tehnologii pot ajuta grupări precum ISIL să coordoneze operațiuni, să atragă noi recruți, să-și extindă propaganda și să-i inspire pe simpatizanții de pe întreaga planetă să acționeze în numele lor'', a declarat Brennan, referindu-se la acronimul ISIL pentru gruparea militantă din Siria și Irak.

''Amenințarea globală din partea terorismului este mult amplificată de lumea interconectată de astăzi, unde un incident izbucnit într-un colț al planetei poate stârni instantaneu o reacție la mii de mile depărtare și unde un singur extremist poate intra pe internet și poate învăța cum că comită un atac fără să iasă din casă'', a explicat șeful CIA.

http://www.agerpres.ro/externe/2015/03/13/seful-cia-retelele-de-socializare-fac-tot-mai-dificila-lupta-impotriva-terorismului-21-07-51

Ungaria îi ajută să scape de frontul din Novorossia pe cât mai mulţi etnici unguri din Ucraina, inclusiv prin "cvasi-azil politic" şi prin acordarea de cetăţenie ungară (nu-mi dau seama dacă e suficientă pentru "ne-mobilizare legală"). Mă aştept ca "ai noştri" să îngreuneze accesul la frontieră al românilor ucraineni de vârstă "mobilizabilă" (circa 20% dintre ei sunt de negăsit la domicilii, mulţi fugiti în România).

Crystal Clear spunea...

Oribil..

Com :" Hmmm, sa contabilizam un pic retelele astea:
1. Serverele sunt in SUA marea majoritate;
2. Satelitii de comunicatii sunt made in SUA marea majoritate;
3. Programele de operare sunt Windows marea majoritate, made in SUA;
4. Sefii retelelor de socializare sunt made in SUA marea majoritate.

Concluzia: retelele de socializare sunt urmarite de SUA in mare majoritate. Si atunci vine intrebarea logica: de ce se plange acest domn de fapt? Ce urmareste? O si mai mare urmarire? Adica oamenii chiar nu mai au dreptul la intimitate si la secretul corespondentei? Aaa, da, uitasem: guvernul mondial. Fie el Stalin binecuvantat, caci ne-a dat masura a ceea ce se poate intampla daca un stat isi pune-m minte sa-si oprime cetatenii.

Riddick spunea...

Au şi "puncte de intrare în sistem", bineînţeles.

"Secretul corespondenţei electronice a companiilor ?" HAHAHA !

Trebuie să-mi fac pân' la urmă şi profile pe LiveJournal şi Vkontakte (platforma de blogging rusească şi "Facebook-ul rusesc"). Şi nu din simpatie pentru Ivan.

Crystal Clear spunea...

Sigur !

FB a devenit "vitrina" de selecţie pentru CIA... Ei sunt cei care judeca cine si de ce sunt posibili terorişti , după criteriile lor..

Patriotii sunt terorişti, cei care nu se supun propagandei lor, sunt terorişti..

Riddick spunea...

Mi-e tot mai lehamite să postez pe Facebook, dar o voi face în continuare.

Crystal Clear spunea...

Ia uite ,ce coordonare !

http://adevarul.ro/international/europa/o-unitate-speciala-europol-monitoriza-continutul-internet-materie-terorism-extremism-1_5503e04a448e03c0fd8a8061/index.html

Riddick spunea...

Da, citisem deja. Va apare la DUDA ZILEI, cu care am rămas în urmă, dar "am ciornele" şi aduc la zi. :)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: