28 februarie 2015

Se pare că soluţia pentru România este dizolvarea actualelor partide, abrogarea "Constituţiei", şi un regim militar NAŢIONAL de minim 15-20 de aniUnii l-ar numi "dictatură militară" - nu-mi displace termenul. Una pe sistem Franco, însă cu o ideologie aplicabilă României de azi. Nici pe vremea lui Franco nu credeau ăia c-or să vină unii care să-i dea peste cap - dar s-au găsit. Am îndoieli că ar exista acum unii similari în România. "Pâi, renunţăm la democraţie ?" - asta nu-i democraţie, e orice altceva. Şi dacă nu scăpăm de jigodii, peste alţi 25 de ani vom discuta despre aceleaşi probleme, însă mult agravate.

Ce ?! Sunt "extremist", "fascist" ? Dar atunci ce-i Giurgea, care a publicat porcăria asta  ("CIA DESTRUCTUREAZĂ SRI") ? Şi ce sunt politicienii care tolerează amestecul străin în toate domeniile, îi netezesc calea şi-l prezintă ca pe ceva pozitiv şi necesar ?

Clasa politica e in puscarie. A venit randul Securitatii.

N-a prea mai ramas mare lucru din partide. Si cine-a mai ramas, simte raceala catuselor cum se apropie. Ca anchetele Microsoft si EADS sunt pe terminate.

Acum a venit randul altora: a securistilor.
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu seful SRI?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu ofiterii din presa?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu spagile luate de SRI, ca sa inchida ochii la privatizarile frauduloase si la jefuirea economiei nationale?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu numarul necunoscut de angajati ai serviciilor secrete?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu fondurile ascunse ale serviciilor secrete?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu ascultarea telefoanelor fara mandat?
Eu nu prea cred. Eu cred doar ce vad. Si ce vad?
  • Vad ca americanii au pornit o curatenie metodica in Romania, de doi ani de zile: cam cum ai curata un grajd.
  • Vad ca nimeni nu scapa, nici macar prietenii licuriciului (Basescu si familia lui).
  • Vad ca gasca comunistilor de la Antena 3 si cu gasca lui Basescu, care isi scoteau pana acum ochii in public, la televizor, si-i scot in continuare: dar la Jilava. Si vor avea placerea sa se paruiasca ani de zile: dar in celulele lor. Eventual sa se bata pe cine doarme in patul de deasupra.
  • Vad ca fiecare val de arestari este precedat de un scandal de presa.
De ce fac americanii asta?

Pentru ca partidele si Securitatea romaneasca sunt copiii KGB-ului. A mafiei rusesti. Si este inacceptabil sa fie lasati liberi, intr-o tara NATO, cand razboiul cu Rusia bate la usa. Exterminarea lor este o necesitate istorica.

Pentru ca Romania socialista creata de Iliescu in `90 seamana cu un zid cenusiu, manjit cu cacat. Cacatul sunt politicienii. Dar sub ei, ascuns, se intinde peste tot un strat cenusiu de jeg. Jegul e Securitatea. Care a condus Romania 25 de ani, cu dosare si santaje, si a furat cu amandoua mainile, in timp ce se dadea mare patrioata.

Stiati ca idiotii de SRI-isti nu sunt capabili sa apere Romania de rusi, dar au facut in schimb un asa zis “Grup pentru Apararea Constitutiei”? Grup care urmareste ilegal pe orice cetatean roman cu vederi anti-comuniste si anti-sistem?

Ei bine, baietilor le-a sunat ceasul…iar ceasornicarul vorbeste englezeste. Si le zice cam asa:
FUCK YOU, SRI!

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Victor Ponta, 2012: "Mai multă autonomie, mai multă libertate, mai multă iniţiativă pentru Transilvania este în favoarea Transilvaniei şi a României. Oamenii au un spirit mai european aici şi nu trebuie să existe o rivalitate prost înţeleasă între Transilvania şi alte regiuni ale ţării. Sunt un adept convins al ideii de descentralizare şi de dezvoltare regională a Transilvaniei. Trebuie să facem acest lucru şi din punct de vedere politic. Sunt lucruri care definesc Transilvania şi care nu trebuie stricate de Guvernul central. Nu înţeleg de ce banii din taxele din Transilvania să vină în Bucureşti. Cred că dezvoltarea judeţelor din Transilvania se face mult mai bine de aici, decat de la Bucureşti".

Victor Ponta, 2013: "În niciun caz nu trăiesc vreo spaimă că ia cineva vreo bucată din România și o duce la Bruxelles, nu am asemenea spaime, dimpotrivă, eu unul nu doar că sunt pro-european dar cred că Europa are ca șansă să supraviețuiască integrându-se mai mult și fiind mai unită decât este acum. Nu știu, poate găsim o soluție - există și în Constituția actuală - ca atunci când e vorba de tratatele europene, cu două treimi, să nu mai treci prin toată procedura cu referendum, ci cu două treimi din Parlament să poți să faci modificări sau să adopți legi cu caracter constituțional. Cred cã aceastã variantă va acoperi orice modificare din următoarea perioadă la nivel european. Sunt unul dintre cei care cred în acel proiect - și sper să se realizeze pe parcursul vieții mele politice - al Statelor Unite ale Europei."

Victor Ponta, 2013 (interviu Deutsche Welle):
DW: Nu demult s-a desfăşurat în mediul public românesc o mică dispută pe tema ”Statelor Unite ale Europei”. USL a fost destul de reticent faţă de această formulă adoptată de preşedintele Traian Băsescu.
Victor Ponta: Eu nu.
Eu sunt total convins că, - sigur proiectul ideatic de State Unite ale Europei probabil că va mai necesita ceva timp, - dar eu sunt convins că acesta este proiectul pe care trebuie să-l susţină orice om politic cu viziune.
DW: Indiferent de costuri, indiferent de cedările de suveranitate?
Victor Ponta: Indiferent de cedările de suveranitate sau costuri. În cei 50-60 de ani de construcţie europeană, toate costurile sau cedările de suveranitate s-au dovedit mai mici decât beneficiile.

Postări populare (nu P.P.E. !):