28 februarie 2015

Se pare că soluţia pentru România este dizolvarea actualelor partide, abrogarea "Constituţiei", şi un regim militar NAŢIONAL de minim 15-20 de aniUnii l-ar numi "dictatură militară" - nu-mi displace termenul. Una pe sistem Franco, însă cu o ideologie aplicabilă României de azi. Nici pe vremea lui Franco nu credeau ăia c-or să vină unii care să-i dea peste cap - dar s-au găsit. Am îndoieli că ar exista acum unii similari în România. "Pâi, renunţăm la democraţie ?" - asta nu-i democraţie, e orice altceva. Şi dacă nu scăpăm de jigodii, peste alţi 25 de ani vom discuta despre aceleaşi probleme, însă mult agravate.

Ce ?! Sunt "extremist", "fascist" ? Dar atunci ce-i Giurgea, care a publicat porcăria asta  ("CIA DESTRUCTUREAZĂ SRI") ? Şi ce sunt politicienii care tolerează amestecul străin în toate domeniile, îi netezesc calea şi-l prezintă ca pe ceva pozitiv şi necesar ?

Clasa politica e in puscarie. A venit randul Securitatii.

N-a prea mai ramas mare lucru din partide. Si cine-a mai ramas, simte raceala catuselor cum se apropie. Ca anchetele Microsoft si EADS sunt pe terminate.

Acum a venit randul altora: a securistilor.
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu seful SRI?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu ofiterii din presa?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu spagile luate de SRI, ca sa inchida ochii la privatizarile frauduloase si la jefuirea economiei nationale?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu numarul necunoscut de angajati ai serviciilor secrete?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu fondurile ascunse ale serviciilor secrete?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu ascultarea telefoanelor fara mandat?
Eu nu prea cred. Eu cred doar ce vad. Si ce vad?
  • Vad ca americanii au pornit o curatenie metodica in Romania, de doi ani de zile: cam cum ai curata un grajd.
  • Vad ca nimeni nu scapa, nici macar prietenii licuriciului (Basescu si familia lui).
  • Vad ca gasca comunistilor de la Antena 3 si cu gasca lui Basescu, care isi scoteau pana acum ochii in public, la televizor, si-i scot in continuare: dar la Jilava. Si vor avea placerea sa se paruiasca ani de zile: dar in celulele lor. Eventual sa se bata pe cine doarme in patul de deasupra.
  • Vad ca fiecare val de arestari este precedat de un scandal de presa.
De ce fac americanii asta?

Pentru ca partidele si Securitatea romaneasca sunt copiii KGB-ului. A mafiei rusesti. Si este inacceptabil sa fie lasati liberi, intr-o tara NATO, cand razboiul cu Rusia bate la usa. Exterminarea lor este o necesitate istorica.

Pentru ca Romania socialista creata de Iliescu in `90 seamana cu un zid cenusiu, manjit cu cacat. Cacatul sunt politicienii. Dar sub ei, ascuns, se intinde peste tot un strat cenusiu de jeg. Jegul e Securitatea. Care a condus Romania 25 de ani, cu dosare si santaje, si a furat cu amandoua mainile, in timp ce se dadea mare patrioata.

Stiati ca idiotii de SRI-isti nu sunt capabili sa apere Romania de rusi, dar au facut in schimb un asa zis “Grup pentru Apararea Constitutiei”? Grup care urmareste ilegal pe orice cetatean roman cu vederi anti-comuniste si anti-sistem?

Ei bine, baietilor le-a sunat ceasul…iar ceasornicarul vorbeste englezeste. Si le zice cam asa:
FUCK YOU, SRI!

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Mirel Axinte ("Bleen"), 2016: "A vorbi despre o Uniune a națiunilor e absurd atâta timp cât Uniunea în sine e o reacție împotriva națiunilor. Est-europenii au văzut aderarea la UE ca o ocazie pentru afirmarea națională, după 50 de ani de bocanc rus. Sunt națiuni tinere și întârziate, nedezvoltate, care nu și-au dus copilăria național-acneică până la capăt. De națiuni nu mai poate fi vorba în UE. Națiunea e un onanism sinucigaș și păgubos. Fuse și se duse. Da, noi, esticii, suntem neterminați național dar asta e, timpul nu stă în loc pentru noi. Nu ne-am exersat suficient statalitatea și națiunea dar nu ne mai putem întoarce în secolul XIX.
Singura șansă a UE e transformarea în federaţie.
E nevoie de federație din două motive:
1) Guvernările statelor, indiferent de ce grupări s-ar afla la putere, nu pot influența sau bloca politicile federale. Indiferent ce țăcăniți ajung la putere în unele state componente, UE și politicile federale nu sunt afectate.
2) Statele membre nu pot părăsi uniunea și nu se pot juca de-a șantajul.
Cum se vor împăca etniile, națiunile, într-o astfel de construcție federativă?
Cum se vor aglutina?
Imigrația din afara Europei și migrația în interiorul Europei. Ăsta e răspunsul. Marile centre urbane nu mai au identitate națională și acest trend se va extinde. Dinamica socială și economicătransformă identitatea națională în identitate europeană."


Mirel Axinte ("Bleen"), 2017: "Orice acțiune de subminare a suveranității naționale pentru occidentalizarea României e o acțiune benefică. Obiectivul final și idealul nostru ar trebui să fie topirea statalității românești într-un stat (federal/confederal) european-occidental. De fapt, nu ar trebui să fie, chiar ăsta e."

Postări populare (nu P.P.E. !):