28 februarie 2015

Se pare că soluţia pentru România este dizolvarea actualelor partide, abrogarea "Constituţiei", şi un regim militar NAŢIONAL de minim 15-20 de ani


Unii l-ar numi "dictatură militară" - nu-mi displace termenul. Una pe sistem Franco, însă cu o ideologie aplicabilă României de azi. Nici pe vremea lui Franco nu credeau ăia c-or să vină unii care să-i dea peste cap - dar s-au găsit. Am îndoieli că ar exista acum unii similari în România. "Pâi, renunţăm la democraţie ?" - asta nu-i democraţie, e orice altceva. Şi dacă nu scăpăm de jigodii, peste alţi 25 de ani vom discuta despre aceleaşi probleme, însă mult agravate.

Ce ?! Sunt "extremist", "fascist" ? Dar atunci ce-i Giurgea, care a publicat porcăria asta  ("CIA DESTRUCTUREAZĂ SRI") ? Şi ce sunt politicienii care tolerează amestecul străin în toate domeniile, îi netezesc calea şi-l prezintă ca pe ceva pozitiv şi necesar ?
Clasa politica e in puscarie. A venit randul Securitatii.

N-a prea mai ramas mare lucru din partide. Si cine-a mai ramas, simte raceala catuselor cum se apropie. Ca anchetele Microsoft si EADS sunt pe terminate.

Acum a venit randul altora: a securistilor.
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu seful SRI?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu ofiterii din presa?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu spagile luate de SRI, ca sa inchida ochii la privatizarile frauduloase si la jefuirea economiei nationale?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu numarul necunoscut de angajati ai serviciilor secrete?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu fondurile ascunse ale serviciilor secrete?
  • Credeti ca-i o coincidenta scandalul cu ascultarea telefoanelor fara mandat?
Eu nu prea cred. Eu cred doar ce vad. Si ce vad?
  • Vad ca americanii au pornit o curatenie metodica in Romania, de doi ani de zile: cam cum ai curata un grajd.
  • Vad ca nimeni nu scapa, nici macar prietenii licuriciului (Basescu si familia lui).
  • Vad ca gasca comunistilor de la Antena 3 si cu gasca lui Basescu, care isi scoteau pana acum ochii in public, la televizor, si-i scot in continuare: dar la Jilava. Si vor avea placerea sa se paruiasca ani de zile: dar in celulele lor. Eventual sa se bata pe cine doarme in patul de deasupra.
  • Vad ca fiecare val de arestari este precedat de un scandal de presa.
De ce fac americanii asta?

Pentru ca partidele si Securitatea romaneasca sunt copiii KGB-ului. A mafiei rusesti. Si este inacceptabil sa fie lasati liberi, intr-o tara NATO, cand razboiul cu Rusia bate la usa. Exterminarea lor este o necesitate istorica.

Pentru ca Romania socialista creata de Iliescu in `90 seamana cu un zid cenusiu, manjit cu cacat. Cacatul sunt politicienii. Dar sub ei, ascuns, se intinde peste tot un strat cenusiu de jeg. Jegul e Securitatea. Care a condus Romania 25 de ani, cu dosare si santaje, si a furat cu amandoua mainile, in timp ce se dadea mare patrioata.

Stiati ca idiotii de SRI-isti nu sunt capabili sa apere Romania de rusi, dar au facut in schimb un asa zis “Grup pentru Apararea Constitutiei”? Grup care urmareste ilegal pe orice cetatean roman cu vederi anti-comuniste si anti-sistem?

Ei bine, baietilor le-a sunat ceasul…iar ceasornicarul vorbeste englezeste. Si le zice cam asa:
FUCK YOU, SRI!

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: