06 ianuarie 2015

De ce trăim în sărăcie ?



8 comentarii :

Anonim spunea...

De prosti !!!
Asta e raspunsul !
Orice teoretizare e inutila si neavenita !
PROSTI si imaturi !

Anonim spunea...

Sau, poate si de asta !

http://www.nasul.tv/2015/01/07/declaratie-incendiara-a-unui-fost-sef-al-armatei-romane-populatia-romaniei-este-atacata-cu-arme-psihotronice-din-interiorul-tarii-iar-in-marile-piete-publice-din-bucuresti-sunt-amplasate-dispozitive/

Crystal Clear spunea...

Câtă dreptate are !

EXACT AŞA ESTE !

Mă gândesc să-mi fac si eu firma in Cipru...

Pe bune

Crystal Clear spunea...

Treaba cu evreii : evoluează în halul ăsta in ultimii 25 de ani

Crystal Clear spunea...

ÎNGROZITOR !

Crystal Clear spunea...

Finalul e ZERO :

Să desfiinţăm partidele.... şi să "numim"...

Globalist, meritocraţie ... provocator...!

De asta nu mă uit la emisiunea asta..

Anonim spunea...

http://activenews.ro/procurorul-general-al-romaniei-despre-legea-big-brother-intre-dreptul-la-viata-si-secretul-corespondentei-il-alegem-pe-primul_1879889.html

Riddick spunea...

Anonim 1

Comparabil cu celelalte naţii din est, suntem în mod sigur mai pasivi, deşi nu cu mult mai proşti - e vorba că nu este coeziune socială, nu este încredere ("uneală").

Aia cu "psihotronicele" e cioacă, nu merită nici măcar citit, e pierdere de timp.

Crystal Clear

Cu "mutatul" în Cipru, bănuiesc caa cheltuielile iniţiale şi cu tot balamucul aferent ar fi justificate / amortizate doar la rulaje mari.

Este stânga evreiască "tip Hollywood", şi e şi dreapta evreiască / israeliană tip Netanyahu. Se pare că evreii înclina din ce în ce mai mult spre varianta a doua.

L-am publicat pe Laurentiu Primo selectiv, "la tema asta", chiar nu am vizionat finalul clipului (îi ştiam "propunerile" cu pricina, din alte dăţi).

Anonim 2

Sistemul profită ca să obţină şi mai mult control.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: