06 ianuarie 2015

De ce trăim în sărăcie ?



8 comentarii :

Anonim spunea...

De prosti !!!
Asta e raspunsul !
Orice teoretizare e inutila si neavenita !
PROSTI si imaturi !

Anonim spunea...

Sau, poate si de asta !

http://www.nasul.tv/2015/01/07/declaratie-incendiara-a-unui-fost-sef-al-armatei-romane-populatia-romaniei-este-atacata-cu-arme-psihotronice-din-interiorul-tarii-iar-in-marile-piete-publice-din-bucuresti-sunt-amplasate-dispozitive/

Crystal Clear spunea...

Câtă dreptate are !

EXACT AŞA ESTE !

Mă gândesc să-mi fac si eu firma in Cipru...

Pe bune

Crystal Clear spunea...

Treaba cu evreii : evoluează în halul ăsta in ultimii 25 de ani

Crystal Clear spunea...

ÎNGROZITOR !

Crystal Clear spunea...

Finalul e ZERO :

Să desfiinţăm partidele.... şi să "numim"...

Globalist, meritocraţie ... provocator...!

De asta nu mă uit la emisiunea asta..

Anonim spunea...

http://activenews.ro/procurorul-general-al-romaniei-despre-legea-big-brother-intre-dreptul-la-viata-si-secretul-corespondentei-il-alegem-pe-primul_1879889.html

Riddick spunea...

Anonim 1

Comparabil cu celelalte naţii din est, suntem în mod sigur mai pasivi, deşi nu cu mult mai proşti - e vorba că nu este coeziune socială, nu este încredere ("uneală").

Aia cu "psihotronicele" e cioacă, nu merită nici măcar citit, e pierdere de timp.

Crystal Clear

Cu "mutatul" în Cipru, bănuiesc caa cheltuielile iniţiale şi cu tot balamucul aferent ar fi justificate / amortizate doar la rulaje mari.

Este stânga evreiască "tip Hollywood", şi e şi dreapta evreiască / israeliană tip Netanyahu. Se pare că evreii înclina din ce în ce mai mult spre varianta a doua.

L-am publicat pe Laurentiu Primo selectiv, "la tema asta", chiar nu am vizionat finalul clipului (îi ştiam "propunerile" cu pricina, din alte dăţi).

Anonim 2

Sistemul profită ca să obţină şi mai mult control.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: