06 ianuarie 2015

De ce trăim în sărăcie ?



8 comentarii :

Anonim spunea...

De prosti !!!
Asta e raspunsul !
Orice teoretizare e inutila si neavenita !
PROSTI si imaturi !

Anonim spunea...

Sau, poate si de asta !

http://www.nasul.tv/2015/01/07/declaratie-incendiara-a-unui-fost-sef-al-armatei-romane-populatia-romaniei-este-atacata-cu-arme-psihotronice-din-interiorul-tarii-iar-in-marile-piete-publice-din-bucuresti-sunt-amplasate-dispozitive/

Crystal Clear spunea...

Câtă dreptate are !

EXACT AŞA ESTE !

Mă gândesc să-mi fac si eu firma in Cipru...

Pe bune

Crystal Clear spunea...

Treaba cu evreii : evoluează în halul ăsta in ultimii 25 de ani

Crystal Clear spunea...

ÎNGROZITOR !

Crystal Clear spunea...

Finalul e ZERO :

Să desfiinţăm partidele.... şi să "numim"...

Globalist, meritocraţie ... provocator...!

De asta nu mă uit la emisiunea asta..

Anonim spunea...

http://activenews.ro/procurorul-general-al-romaniei-despre-legea-big-brother-intre-dreptul-la-viata-si-secretul-corespondentei-il-alegem-pe-primul_1879889.html

Riddick spunea...

Anonim 1

Comparabil cu celelalte naţii din est, suntem în mod sigur mai pasivi, deşi nu cu mult mai proşti - e vorba că nu este coeziune socială, nu este încredere ("uneală").

Aia cu "psihotronicele" e cioacă, nu merită nici măcar citit, e pierdere de timp.

Crystal Clear

Cu "mutatul" în Cipru, bănuiesc caa cheltuielile iniţiale şi cu tot balamucul aferent ar fi justificate / amortizate doar la rulaje mari.

Este stânga evreiască "tip Hollywood", şi e şi dreapta evreiască / israeliană tip Netanyahu. Se pare că evreii înclina din ce în ce mai mult spre varianta a doua.

L-am publicat pe Laurentiu Primo selectiv, "la tema asta", chiar nu am vizionat finalul clipului (îi ştiam "propunerile" cu pricina, din alte dăţi).

Anonim 2

Sistemul profită ca să obţină şi mai mult control.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: