06 decembrie 2014

SUA ÎL CHEAMĂ PE IOHANNIS LA RAPORT


Părerea mea: PSD (nu Ponta !) "nu prezintă destule garanţii" c-ar putea accepta şi gestiona procesul de transformare a României în bază de atac la Rusia (pe modelul Polonia-Ucraina). 

Fluierul:

CERERE A AMBASADEI SUA CA IOHANNIS SĂ VIZITEZE RAPID SUA

Președintele ales al României, KLAUS IOHANNIS ar urma să se deplaseze în Statele Unite ale Americii într-o vizită neoficială, înainte de depunerea jurământului din Parlament în calitate de președinte, pe 22 decembrie.

Menționăm că astăzi, 25 noiembrie 2014, Klaus Iohannis a primit vizita precipitată a Însărcinatului cu Afaceri al SUA la București, care i-a reiterat cererea SUA de a vizita CÂT MAI REPEDE WASHINGTON-ul

VIZITA ÎN SUA E CERUTĂ ÎNAINTE CA JUSTIȚIA DIN ROMÂNIA SĂ-L DECLARE SAU NU INCOMPATIBIL. Există suspiciunea că Dosarul pe care Iohannis îl are la Curtea Supremă poate reprezenta un mijloc de presiune asupra sa

Magistrații Curții Supreme au hotărât ca pe 14 ianuarie 2015 să dea startul în recursul făcut de inspectorii ANI în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Astfel, președintele ales este așteptat pe 14 ianuarie în fața instanței. Acolo vor fi și inspectorii de integritate care au contestat sentința prin care Iohannis a fost găsit compatibil atunci când a reprezentat Primăria Sibiu în Adunările Acționarilor de la Apă Canal și Piețe.

ANALIZA FLUIERUL - Care ar putea fi subiectele de discuție în SUA?

Nu s-a dat publicității agenda discuțiilor

Fluierul apreciază că pe lângă subiectele de politică externă care vor fi analizate în contextul noii axe București-Berlin axă care va avea un impact major geostrategic și asupra axei Berlin-București-Chișinău-Kiev-Moscova, cu siguranță că americanii vor căuta să-și impună punctele de vedere referitoare la cine va conduce serviciile secrete (reamintim că postul de șef al SIE este vacant) precum și șefii luptei anti-corupție (reamintim că postul de șef al DIICOT este vacant).

Nu întâmplător, șeful SRI, Maior s-a activat și a cerut ca SRI să fuzioneze cu SIE (pentru a nu mai fi nevoie ca Iohannis să-l numescă pe noul șef la SIE), iar Dumbravă de la CSM s-a activat și el și într-o "scrisoare deschisă" (vedeți câtă deschidere spre dialog) i-a cerut lui Iohannis ca "politicul" (adică Iohannis) să "nu se mai implice și să nu mai facă numiri la conducerea justiției", deși Legea zice cu totul altceva, și-anume că Președintele este acela care numește șefii DNA și DIICOT la propunerea Ministrului Justiției.

Alte subiecte CRITICE vor fi cele legate de exploatările gazelor de șist făcute de Chevron în România (vă amintim obediența lui Ponta care i-a bătut pe țăranii de la Pungești de dragul Chevron-ului) precum și cele legate de extragerea aurului prin cianurare (vă amintim obediența lui Ponta care a coborât într-o mină închisă cu casca pe cap ca să-și arate susținerea pentru Gold-Corporation). Iohannis a spus în campanie că se declară împotriva acestor exploatări, dar nu a luat NICI o poziție publică pe subiectele CERTEJ și PUNGEȘTI

Un alt subiect CRITIC va fi nivelul redevențelor unde atât americanii de la Cheron și Exxon cât și germanii-austrieci de la OMV doresc mai nou REDEVENȚE ZERO (promise deja de lobbistul de servici, Victor Ponta). Iohannis nu a luat o poziție publică NICI pe acest subiect.

În final, avem o întrebare pentru cititori: De ce e chemat Iohannis într-o vizită NEOFICIALĂ în SUA, înainte de depunerea jurământului, și nu într-o vizită OFICIALĂ IMEDIAT DUPĂ depunerea jurământului? Voi ați fi cerut o VIZITĂ OFICIALĂ dacă ați fi fost în locul lui? El de ce n-a procedat așa?

9 comentarii :

Riddick spunea...

"Subiectul" este - o, da ! - WW3, alea cu "corupţia" şi cu "redevenţele" sunt doar subiecte secundare, teme-parazit de acoperire a celei principale.

Crystal Clear spunea...

“Pe lângă brânza în scoarţă de palmier, intenţionăm să introducem pe piaţa americană şi alte specialităţi tradiţionale, precum păstrăvul afumat în cetină de sequoia, sărmăluţele în foi de eucalipt şi bulzul de tapioca”, a comentat Edgar Goldberg, unul dintre sibienii autentici care îngrijesc taraba prezidenţială.

“Toate aceste aspecte vor fi negociate în următorul acord strategic România-SUA”, a confirmat preşedintele Iohannis, asigurându-i pe producătorii de linguri de lemn din România că şi ei vor exporta masiv pe piaţa americană. “Cu ce altceva să scobeşti brânza din coaja de palmier?”

http://www.timesnewroman.ro/politic/sibianul-tot-sibian-iohannis-a-deschis-la-palm-beach-o-taraba-cu-branza-in-coaja-de-palmier

Crystal Clear spunea...

S-a dus în vizită " privată ".

Graba asta este îngrijorătoare !

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Klaus+Iohannis+in+vacanta+in+Florida+la+un+prieten

Riddick spunea...

Se va vedea ce-i cu el după ce consilieri îşi va lua.

Prevăd renunţarea la Dan Mihalache ca şef al cancelariei prezidenţiale, şi aducerea - poate - a lui "MRU".

Crystal Clear spunea...

Foarte grav...

Tot apar pe FB sursele de finanţare pentru ascensiunea politică a diferitelor personaje , printre care şi MRU

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/mihail-neamtu-si-mru-se-folosesc-de-banii-si-de-influenta-penticostalilor-pentru-a-ajunge-in-parlament-85486

Anonim G spunea...

Eu as zice ca licuriciul a patit acum asa cum au patit perestroikistii moscoviti cind, dintr-o lovitura anti Ceausescu a iesit jos comunismul, desfiintarea PCR si tot ce a urmat !
Atunci, beneficiarii au fost vesticii, toti, care s-au repezit ca cele mai turbate animale de prada si au desfigurat tarile estice, cu precadere Romania cea rebela.
Acum, caimacul l-a luat Germania , lasind in offside licuriciul(fie ca s-au sfatuit anterior, fie ca nu s-au sfatuit).
Turbarea decurge din faptul ca Germania prea e la brat cu Putin si asa va fi cit madama rdg-ista, care a crescut la sinul lui STASI, filiala extrem de supusa a KGB; in caz contrar, cine stie ce dosare mai ies pe piata (parca a mai fost un cancelar dat pe topogan, daca nu ma insel: Willy Brandt născut Herbert Ernst Karl Frahm, (n. 18 decembrie 1913 – d. 8 octombrie 1992) a fost un important om politic german. A fost cancelar al Germaniei în perioada 21 octombrie 1969 - 7 mai 1974.

În anul 1971 i s-a decernat Premiul Nobel pentru Pace.).
Deci, chemarea asta la instructaj va fi cam fara effect, Germania fiind cunoscuta ca devine irationala cind e pe val(vezi experimental pilot de la Budapesta).
Iar noi, idiotii care am(au) votat, von suporta deficite de 0,9 % din pib si cine stie ce alte nenorociri ne mai asteapta.
Nota: sper ca ati sesizat ca deja se vorbeste liber cum ca Geoana a fost eliminat fiindca era apropiat de rusi, cu tot postul lui la licirici, relatiile, Aspen si celelalte !!!
Tare imi e teama ca ne vom trezi(din nou) in barca germana, la mijloc intre licurici si Putin !!!
Istoria face bucla aia a ei !!!

Riddick spunea...

Pâi şi desfiinţarea URSS-ului intra-n scenariu. Ete-aci (The Perestroika Deception):
http://curezone.com/upload/Members/ChazTheMeatHe/Books/Golitsyn_The_Perestroika_Deception_The_World_s_Slide_Towards_the_Secon.pdf

Germania are planuri comune cu Rusia de prin 1920, nu depind doar de Merkel.

Geoana are conexiuni cu ideologii stângişti si globalişti americani, apropiaţi de Partidul Democrat (Aspenul e un think-tank de-al lor). Aia cu Rusia e cioacă.

Anonim G spunea...

Ia sa vezi, parca ne-au citit ''eseurile'' !
Si ce frumos isi ridica mingea la fileu !!!
Super !
E muuult mai ''sincron'' acum decit cum era pe vremea ''tratatului'' !!!
Dar licuriciu', licuriciu' ce-i va spune el lui Klaus mos...gerila !?

http://romanian.ruvr.ru/news/2014_12_07/Serviciile-de-informatii-din-NATO-considera-eronata-estimarea-data-politicii-Rusiei-fata-de-Ucraina-3453/

Riddick spunea...

Mie îmi este neclară linia reală a Moscovei în Ucraina/Novorossia. Deocamdată merg pe ideea lui Strelkov, cum că Kremlinul trădează Novorossia. Şi dacă e aşa, Putin e mână-n mână cu licuriciu'. Case closed.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: