Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

06 decembrie 2014

SUA ÎL CHEAMĂ PE IOHANNIS LA RAPORTPărerea mea: PSD (nu Ponta !) "nu prezintă destule garanţii" c-ar putea accepta şi gestiona procesul de transformare a României în bază de atac la Rusia (pe modelul Polonia-Ucraina). 

Fluierul:

CERERE A AMBASADEI SUA CA IOHANNIS SĂ VIZITEZE RAPID SUA

Președintele ales al României, KLAUS IOHANNIS ar urma să se deplaseze în Statele Unite ale Americii într-o vizită neoficială, înainte de depunerea jurământului din Parlament în calitate de președinte, pe 22 decembrie.

Menționăm că astăzi, 25 noiembrie 2014, Klaus Iohannis a primit vizita precipitată a Însărcinatului cu Afaceri al SUA la București, care i-a reiterat cererea SUA de a vizita CÂT MAI REPEDE WASHINGTON-ul

VIZITA ÎN SUA E CERUTĂ ÎNAINTE CA JUSTIȚIA DIN ROMÂNIA SĂ-L DECLARE SAU NU INCOMPATIBIL. Există suspiciunea că Dosarul pe care Iohannis îl are la Curtea Supremă poate reprezenta un mijloc de presiune asupra sa

Magistrații Curții Supreme au hotărât ca pe 14 ianuarie 2015 să dea startul în recursul făcut de inspectorii ANI în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Astfel, președintele ales este așteptat pe 14 ianuarie în fața instanței. Acolo vor fi și inspectorii de integritate care au contestat sentința prin care Iohannis a fost găsit compatibil atunci când a reprezentat Primăria Sibiu în Adunările Acționarilor de la Apă Canal și Piețe.

ANALIZA FLUIERUL - Care ar putea fi subiectele de discuție în SUA?

Nu s-a dat publicității agenda discuțiilor

Fluierul apreciază că pe lângă subiectele de politică externă care vor fi analizate în contextul noii axe București-Berlin axă care va avea un impact major geostrategic și asupra axei Berlin-București-Chișinău-Kiev-Moscova, cu siguranță că americanii vor căuta să-și impună punctele de vedere referitoare la cine va conduce serviciile secrete (reamintim că postul de șef al SIE este vacant) precum și șefii luptei anti-corupție (reamintim că postul de șef al DIICOT este vacant).

Nu întâmplător, șeful SRI, Maior s-a activat și a cerut ca SRI să fuzioneze cu SIE (pentru a nu mai fi nevoie ca Iohannis să-l numescă pe noul șef la SIE), iar Dumbravă de la CSM s-a activat și el și într-o "scrisoare deschisă" (vedeți câtă deschidere spre dialog) i-a cerut lui Iohannis ca "politicul" (adică Iohannis) să "nu se mai implice și să nu mai facă numiri la conducerea justiției", deși Legea zice cu totul altceva, și-anume că Președintele este acela care numește șefii DNA și DIICOT la propunerea Ministrului Justiției.

Alte subiecte CRITICE vor fi cele legate de exploatările gazelor de șist făcute de Chevron în România (vă amintim obediența lui Ponta care i-a bătut pe țăranii de la Pungești de dragul Chevron-ului) precum și cele legate de extragerea aurului prin cianurare (vă amintim obediența lui Ponta care a coborât într-o mină închisă cu casca pe cap ca să-și arate susținerea pentru Gold-Corporation). Iohannis a spus în campanie că se declară împotriva acestor exploatări, dar nu a luat NICI o poziție publică pe subiectele CERTEJ și PUNGEȘTI

Un alt subiect CRITIC va fi nivelul redevențelor unde atât americanii de la Cheron și Exxon cât și germanii-austrieci de la OMV doresc mai nou REDEVENȚE ZERO (promise deja de lobbistul de servici, Victor Ponta). Iohannis nu a luat o poziție publică NICI pe acest subiect.

În final, avem o întrebare pentru cititori: De ce e chemat Iohannis într-o vizită NEOFICIALĂ în SUA, înainte de depunerea jurământului, și nu într-o vizită OFICIALĂ IMEDIAT DUPĂ depunerea jurământului? Voi ați fi cerut o VIZITĂ OFICIALĂ dacă ați fi fost în locul lui? El de ce n-a procedat așa?

9 comentarii :

Riddick spunea...

"Subiectul" este - o, da ! - WW3, alea cu "corupţia" şi cu "redevenţele" sunt doar subiecte secundare, teme-parazit de acoperire a celei principale.

Crystal Clear spunea...

“Pe lângă brânza în scoarţă de palmier, intenţionăm să introducem pe piaţa americană şi alte specialităţi tradiţionale, precum păstrăvul afumat în cetină de sequoia, sărmăluţele în foi de eucalipt şi bulzul de tapioca”, a comentat Edgar Goldberg, unul dintre sibienii autentici care îngrijesc taraba prezidenţială.

“Toate aceste aspecte vor fi negociate în următorul acord strategic România-SUA”, a confirmat preşedintele Iohannis, asigurându-i pe producătorii de linguri de lemn din România că şi ei vor exporta masiv pe piaţa americană. “Cu ce altceva să scobeşti brânza din coaja de palmier?”

http://www.timesnewroman.ro/politic/sibianul-tot-sibian-iohannis-a-deschis-la-palm-beach-o-taraba-cu-branza-in-coaja-de-palmier

Crystal Clear spunea...

S-a dus în vizită " privată ".

Graba asta este îngrijorătoare !

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Klaus+Iohannis+in+vacanta+in+Florida+la+un+prieten

Riddick spunea...

Se va vedea ce-i cu el după ce consilieri îşi va lua.

Prevăd renunţarea la Dan Mihalache ca şef al cancelariei prezidenţiale, şi aducerea - poate - a lui "MRU".

Crystal Clear spunea...

Foarte grav...

Tot apar pe FB sursele de finanţare pentru ascensiunea politică a diferitelor personaje , printre care şi MRU

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/mihail-neamtu-si-mru-se-folosesc-de-banii-si-de-influenta-penticostalilor-pentru-a-ajunge-in-parlament-85486

Anonim G spunea...

Eu as zice ca licuriciul a patit acum asa cum au patit perestroikistii moscoviti cind, dintr-o lovitura anti Ceausescu a iesit jos comunismul, desfiintarea PCR si tot ce a urmat !
Atunci, beneficiarii au fost vesticii, toti, care s-au repezit ca cele mai turbate animale de prada si au desfigurat tarile estice, cu precadere Romania cea rebela.
Acum, caimacul l-a luat Germania , lasind in offside licuriciul(fie ca s-au sfatuit anterior, fie ca nu s-au sfatuit).
Turbarea decurge din faptul ca Germania prea e la brat cu Putin si asa va fi cit madama rdg-ista, care a crescut la sinul lui STASI, filiala extrem de supusa a KGB; in caz contrar, cine stie ce dosare mai ies pe piata (parca a mai fost un cancelar dat pe topogan, daca nu ma insel: Willy Brandt născut Herbert Ernst Karl Frahm, (n. 18 decembrie 1913 – d. 8 octombrie 1992) a fost un important om politic german. A fost cancelar al Germaniei în perioada 21 octombrie 1969 - 7 mai 1974.

În anul 1971 i s-a decernat Premiul Nobel pentru Pace.).
Deci, chemarea asta la instructaj va fi cam fara effect, Germania fiind cunoscuta ca devine irationala cind e pe val(vezi experimental pilot de la Budapesta).
Iar noi, idiotii care am(au) votat, von suporta deficite de 0,9 % din pib si cine stie ce alte nenorociri ne mai asteapta.
Nota: sper ca ati sesizat ca deja se vorbeste liber cum ca Geoana a fost eliminat fiindca era apropiat de rusi, cu tot postul lui la licirici, relatiile, Aspen si celelalte !!!
Tare imi e teama ca ne vom trezi(din nou) in barca germana, la mijloc intre licurici si Putin !!!
Istoria face bucla aia a ei !!!

Riddick spunea...

Pâi şi desfiinţarea URSS-ului intra-n scenariu. Ete-aci (The Perestroika Deception):
http://curezone.com/upload/Members/ChazTheMeatHe/Books/Golitsyn_The_Perestroika_Deception_The_World_s_Slide_Towards_the_Secon.pdf

Germania are planuri comune cu Rusia de prin 1920, nu depind doar de Merkel.

Geoana are conexiuni cu ideologii stângişti si globalişti americani, apropiaţi de Partidul Democrat (Aspenul e un think-tank de-al lor). Aia cu Rusia e cioacă.

Anonim G spunea...

Ia sa vezi, parca ne-au citit ''eseurile'' !
Si ce frumos isi ridica mingea la fileu !!!
Super !
E muuult mai ''sincron'' acum decit cum era pe vremea ''tratatului'' !!!
Dar licuriciu', licuriciu' ce-i va spune el lui Klaus mos...gerila !?

http://romanian.ruvr.ru/news/2014_12_07/Serviciile-de-informatii-din-NATO-considera-eronata-estimarea-data-politicii-Rusiei-fata-de-Ucraina-3453/

Riddick spunea...

Mie îmi este neclară linia reală a Moscovei în Ucraina/Novorossia. Deocamdată merg pe ideea lui Strelkov, cum că Kremlinul trădează Novorossia. Şi dacă e aşa, Putin e mână-n mână cu licuriciu'. Case closed.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):