21 octombrie 2014

Hoţul strigă "Hoţii !"


... sau Hungarian Government to U.S. Department of State: "Speak up, or go fuck yourself !".

Nişte firme americane din Ungaria sunt anchetate/auditate de fiscul ungar (mai sunt anchetate şi "alte chestiuni"), şi de aici vacarmul propagandei globaliste turbate contra guvernului FIDESZ-Orbán. Care, by the way, a fost reconfirmat zdrobitor la recentele alegeri locale, ceea ce nu se va întâmpla şi cu clica Obama la alegerile midterm din noiembrie, când se pun la bătaie o parte din mandatele Congresului SUA.

Pe modelul sancţiunilor contra Rusiei (partea cu restricţiile de deplasare), zece cetăţeni ungari au primit interdicţie de intrare în SUA (ei fiind consideraţi "corupţi" de partea americană). Acuzaţiile nu sunt însoţite şi de minime argumente, cerute de guvernul ungar. Care l-a convocat pentru explicaţii pe ambasadorul interimar al SUA (până una-alta, anchetele din Ungaria merg înainte).

Mass-media Sistemului (şi "secţia" băsistă, şi cea PSDistă) bate toba că "ia uite ce i se întâmplă lui Orbán dacă nu-i cuminte". Degeaba, băeţi. Ungurii îşi ştiu interesul (dovadă - votul de la alegerile locale), şi tot mai mulţi români încep şi ei să se trezească.

Wake up and smell the coffee !

31 de comentarii :

Riddick spunea...

"Naţionalistul" Bogdan Diaconu (un simulant de-al Sistemului) jubilează:

http://www.napocanews.ro/2014/10/bogdan-diaconu-prima-reactie-romaneasca-la-trecerea-ungariei-lui-viktor-orban-pe-lista-neagra-a-sua-udmr-pregateste-te.html

Crystal Clear spunea...

Toate variantele de "stânga" scot câte un cap şi şuieră

Riddick spunea...

Nu avem partide patriotice, conservatoare.

PUNR, PRM, PP-DD, Partidul Noua Republică ("de dreapta") şi acum Partidul România Unită (al lui B. Diaconu) sunt doar operaţiuni de dezinformare orchestrate de Sistem.

Crystal Clear spunea...

Păi tot noi trebuie să le facem. Cine altcineva?

Riddick spunea...

Aşa este. Dar nu văd "polii" în jurul cărora să se ridice.

Crystal Clear spunea...

Aiurea.
Ne tot vaităm, şi umblăm după cai verzi pe pereţi.

Ne trebuie oameni curajoşi

Riddick spunea...

Sunt sigur că există, dar nu se expun până nu se vor convinge că implicarea lor nu va fi doar una solitară sau "de nişă".

E mult până o ia la vale bulgărele de zăpadă, devenind avalanşă.

Crystal Clear spunea...

Trece baba cu colaci ;)

Riddick spunea...

Orice fiinţă vie care nu-i în starea de narcoză are reflexe de autoapărare. Nu-i şi cazul societăţii româneşti.

Crystal Clear spunea...


America se apără ?

Riddick spunea...

America mai are zone necontaminate, care rezistă organizat în faţa anomaliei obamiste, şi recâştigă terenul pierdut. La noi nu-i înjghebat nimic, nici măcar la nivel de concepte, de principii.

Riddick spunea...

Până să ştim unde vrem să ajungem, nu ştim unde suntem (situation assessment).

Crystal Clear spunea...

Tu cum vezi ca ar trebui să înceapă?
O persoană, un grup ?
Oare chiar totul depinde de bani?

Riddick spunea...

Ca să exemplific nivelul de confuzie: deşi ştiam bine că Băsescu e o jigodie şi era cât pe-aci să mă duc la referendum şi să votez pentru demitere, am stat acasă ca să nu prtofite electoral USL, la toamnă - când tocmai ăsta era planul, să rămână pe post şi să compromită dreapta, în continuare.

Trebuie să înceapă cu:
- siteuri, bloguri (check !)
- partide conservatoare (pauză...)
- patronate conservatoare (pauză...)
- mass-media, ziar local, măcar (pauză...)
- televiziuni (pauză...)
- grupuri de presiune (agitaţie stradală, dube, bastoane, etc - pauză...)

Am enumerat doar o parte.

Riddick spunea...

Ultimul punct "stradal" trebuie consolidat cu avocaţi şi fonduri de subzistenţă pentru arestaţi/condamnaţi şi familiile lor.

Crystal Clear spunea...

Am impresia că site-urile, blogurile nu au influenţă prea mare, în primul rând pentru că încă nu sunt citite, accesate de mase. Propaganda audio vizuală este copleşitoare.
Din cauza asta nici nu se adună multe persoane ca să se poată face un partid. De câte semnături este nevoie ca să poţi înregistra un partid ?

Riddick spunea...

25.000 de membri fondatori, cel puţin câte 700 din minim 18 judeţe, inclusiv municipiul Bucureşti.

http://bogdanmandru.wordpress.com/generatia-21-cum-nu-poti-incepe-un-partid-politic-in-romania/

Nu e imposibil, mi se pare suspect că nu se reia tentativa Partidului Naţionalist, sabotată de agentul acoperit Mihai Rapcea, care a retras listele de semnături pe care le-a adus ca membru fondator.

Crystal Clear spunea...

Ai vzut ce scrie aici?

2. Chiar dacă un partid înnoitor se înregistrează, el nu va putea să participe la alegeri parlamentare. De ce? Pentru că legea nu îi permite acest lucru decât dacă plăteşte o taxă de cca 357.000 Euro! Asta prevede Art. 29 alin. 5 din legea nr. 35/2008 a votului uninominal.

Riddick spunea...

C'mon...

357.000 / 25.000 = 14,28 euro / fondator.

Asta nu-nseamnă că nu-i absurdă legea aia !

Crystal Clear spunea...

Este incredibil !

Dar în ţări precum Belgia, Danemarca, Franţa, Germania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria nu este cerută candidaţilor şi partidelor constituirea unui astfel de depozit la alegeri.

În Austria, fiecare partid care participă la alegeri plăteşte o taxă nerambursabilă de 435 Euro la nivel naţional, aşadar o sumă simbolică. În Cehia, depozitul este de 7000 de Euro la nivel naţional pentru fiecare partid, în Estonia două salarii minime pe economie pentru fiecare candidat. În Grecia este cerută o taxă nerambursabilă de 146,74 Euro pentru fiecare candidat. În Letonia maximum 7100 Euro la nivel naţional în funcţie de câte liste de candidaţi sunt propuşi de fiecare partid în cele 5 circumscripţii ale ţării. În Lituania – un salariu mediu lunar. În Olanda 11.250 Euro pentru fiecare partid la nivel naţional. Aşadar, faţă de o ţară precum Olanda, cu venituri medii de 20 de ori mai mari decât cele din România, taxa cerută în ţara noastră este de peste 30 de ori mai mare!

Iată cum o măsură care are o anumită logică democratică şi care este rezonabilă acolo unde este aplicată, se transformă în România într-o taxă excesivă care obstrucţionează drepturile politice, împiedicând participarea în alegeri a unor formaţiuni politice noi care dispun de resurse financiare modeste.

Crystal Clear spunea...

O lege electorală democratică ar trebui elaborată, în România, în cadrele prevăzute de „Ghidul bunelor practici electorale”. Dar cine va dori acest lucru? Şi cine îl va face?

Aşadar, într-un astfel de context nedemocratic şi extrem de restrictiv, o discuţie despre un partid înnoitor trebuie să aibă în vedere, obligatoriu, prevederile legii partidelor şi ale legilor electorale pentru că acestea pot înăbuşi din start orice fel de demersuri bine intenţionate şi coerent formulate doctrinar de către grupuri de iniţiativă formate din oameni competenţi şi oneşti.

Poate numerele sunt mici , pentru cei online si pe facebook , insa ca sa aduni semnaturile fizic ai nevoie de foarta multa determinare ……

Riddick spunea...

Încă o dovadă că aşa-zisa "societate civilă" latră la lună şi la stele în loc să pună în discuţie ce este important.

Crystal Clear spunea...

Comentariul:
"DE FAPT nu exista partide in Romania. DE DREPT exista niste grupuri restranse autoasezate in fruntea unor liste de membri, membri care de multe ori nici nu stiu ca fac parte din din vre-o grupare politica.
Daca nu se schimba situatia vom continua sa ramanem sub cea mai crunta dictatura, aceea a imposturii si incompetentei."

Crystal Clear spunea...

Trăim în cea mai pură dictatură. Practic, oamenii obişnuiţi nu pot înfiinţa partide. Trebuie să aşteptăm să vină "alesul"...care n-o sa vină NICIODATĂ.

Riddick spunea...

S-a lucrat temeinic, nu mai are lumea încredere "să se bage".

Crystal Clear spunea...

S-a compromis şi devalorizat ideea de partid şi ideologia , ideile ,doctrina.asta este POSTDEMOCRAŢIE

Nu trebuie să lăsăm lucririle saă mergă în direcţia asta, nu se poate, ne sinucidem pur şi simplu

Riddick spunea...

Eu de-abia am timp de blog.

Ce dracu' să mai zic...

Am renunţat la polemici pe alte bloguri, mă rezum la Facebook pentru polemici. N-are rost să încerci convingerea unora deja convinşi întru ceva eronat.

Crystal Clear spunea...

Eu mă zbat ca peştele pe uscat

Crystal Clear spunea...

Ăsta-i rezultatul sistemului electoral actual :

https://www.facebook.com/groups/RomaniaRidicateDinGhenunchi/permalink/790049924385582/

Riddick spunea...

A, da. Grupul din care m-a scos (banat) un şisto-dac (comunist mascat drept naţionalist).

Crystal Clear spunea...

Din cauza asta trebuie să putem face partidele pe care le vrem noi.
Nu putem lăsa pe mâna altora viata noastră


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: