18 octombrie 2014

Cui și ce vrea Ponta să comunice prin mesaje și simboluri abstracte?


Un articol ceva mai "vechi"  (10 septembrie), dar acum l-am găsit.


Recent, Victor Viorel Ponta, actualul prim-ministru al României și candidat la Președinția Statului și-a postat pe contul personal de Facebook un set de fotografii care-l înfățișau într-o manieră de gospodăraș într-o seră de roșii. Nu că ar fi fost ceva ieșit din comun pentru cineva care vrea să-și câștige simpatia publică și mai ales electorală, dar ceea ce ne-a atras atenția a fost un amănunt care cel puțin nouă ni s-a părut foarte ciudat. Într-o astfel de fotografie, Victor Viorel apare cu un tricou alb care pe mâneca stângă avea un șir de simboluri combinate, numere sataniste (666), cuvinte ne-românești, și culorile steagului românesc dar dispuse pe dos. La prima vedere pare a fi un mesaj ocult public, către anumite persoane care pot descifra probabil ceva din acest mesaj.

Un articol de Ștefan KOSTOFF

Dorind să aflăm ce anume ar putea însemna acele simboluri de pe tricoul lui Victor Viorel Ponta am cercetat mai multe surse și am identificat câteva posibile explicații care luate mot-a-mot te pot bufni râsul sau... pentru unii...cărora le plac poveștile legate de ocultism sau marile conspirații mondiale, ar putea fi un subiect de aprofundat.

Numărul Fiarei sau...ce?

666 este, după cum știe majoritatea,  numărul Fiarei, sau al Satanei. Număr cu un puternic impact în lumea ocultă, societăți secrete, secte și alte asemenea grupări cu convingeri și idei legate de magie, ezoterism etc. Totodată acest 666 este un număr magic, fiind suma primelor 36 de numere. De asemenea 666 e codul vieții și reprezintă elementul chimic din tabelul lui Mendeleev denumit Carbon și care stă la baza vieții pe Terra. Carbonul are 6 electroni, 6 protoni și 6 neutroni, deci 666.

Capitulare în fața cui?

Steagul afișat invers, reprezintă un semn de pericol/primejdie/catastrofă. De asemenea  înseamnă capitulare necondiționată în fața dușmanului.

Cuvântul MAMAL sau MAMAI - poate reprezenta: MAMAL - cuvântul din limba engleză pentru „mamifer” dar din care lipsește un „M”, sau MAMAL  care este numele unui sat din Provincia Kurdistan, în Nord-Vestul Iranului. Cuvântul MAMAI mai poate arăta originea unei persoane care își revendică descendența din Genghis Han, prin linia genealogică a lui Mamai, un puternic comandant al Hoardei de Aur din anul 1370.

Una din interpretările cele mai stranii ale mesajului subliminal de pe tricoul lui Victor Viorel Ponta, în integralitatea lui, ar fi următoarea: Romania/Ramania, mamiferele și viața de pe Pământ bazată pe carbon, sunt în primejdie.

Hilară sau nu, interpretarea noastră nu face altceva decât să încerce cumva descifrarea mesajului cu tâlc al lui Victor Ponta pentru electorat, că doar pentru electorat și-a și postat acea imagine pe Facebook!

9 comentarii :

Riddick spunea...

"Culorile steagului românesc dar dispuse pe dos" - pe orizontală. Ardelenii de la 1918 făceau la fel (apare-n poze aşa), dar ei nu cunoşteau bine tricolorul românesc şi se inspiraseră după cel al Ungariei (care are culorile pe orizontală).

Riddick spunea...

Mesajul de pe tricou nu-i nici @@@ (,) mamal: la coada de maimuţă (@) curbura e inversă decât la cifra 6 !

Riddick spunea...

Ironia merge până-ntr-acolo încât cuvântul "Roma(â ?)nia" e scris cu caractere "neaoşe", "populare" (eh... reminiscenţe din scrierea chirilică, slavonă).

Riddick spunea...

"Мамай прошёл" (Mamai praşol / pe aici a trecut Mamai): expresie populară rusească folosită spre a descrie un dezastru, o dezordine, dărâmături, ruine, etc.

Mamai era o căpetenie de-a tătarilor, care jefuia sate şi oraşe ruseşti.

Riddick spunea...

Încă ceva, care-mi scăpase, iniţial (dar şi autorului): Ponta şi-a pus ceasul pe mâna dreaptă (se vede porţiunea nebronzată de la încheietura mâinii stângi). Spre a-l feri de contactul cu vegetaţia, sau e vreun mesaj şi acolo ?

Crystal Clear spunea...

Analizele astea sunt treaba serviciilor ! Cum e posibil sa lase aşa ceva nepedepsit ?

Cred că ai dreptate, am auzit şi eu expresia asta :"Mamai praşol"

Riddick spunea...

Ponta nu se încadrează la niciun articol din Codul Penal, la costumaţia respectivă. ;-)

Eu ştiu niţică rusă, expresia am reţinut-o dintr-un film serial rusesc (bun !) cu interlopi, difuzat de TVR prin 2002-2003.

Crystal Clear spunea...

Se încadreaza toţi la înalta trădare...

Riddick spunea...

Evident, dar informal (tot ei au scris Codurile).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: