Pe măsură ce se apropie "inaugurarea" lui Trump, şobolănimea propagandei RO este tot mai plouată şi îşi ascunde tot mai greu ostilitatea faţă de el. Asta arată ceva foarte important: "centrul lor de comandă" nu este în zona guvernamentală SUA (acum, acolo "se întâmplă ceva").

31 mai 2014

Căcărău îi face loc lui Kraut IohannisIntuiam mutarea asta de prin toamnă, dar nu şi înlocuitorul (credeam că va fi unul de la PSD).

Anunţul de retragere al lui Căcărău:
"Conștient că este întru totul urgent ca eforturile de unificare a dreptei să facă pași câți mai concreți înainte, că este absolut urgent ca un candidat al dreptei unite să fie desemnat, anunț intenția de a nu candida la președinția României și de a favoriza în acest fel desemnarea grabnică, rapidă, până la sfârșitul acestei luni sau cel târziu până la 15 iulie a unui candidat care să fie acceptat mai ușor de tot ce înseamnă forță politică de dreapta, de tot ceea ce înseamnă presă de dreapta sau cel puțin cu această pretenție, de toți aceia care vor să facă din România o țară pentru pietoni și nu pentru baroni."
Voi sta acasă la alegerile prezidenţiale, din moment ce turul doi va fi între agentul german Kraut Iohannis şi candidatul PSD (Ponta, Isărescu sau altul). Mă hotărâsem (după ruperea USL) să-l votez pe Căcărău încă de la turul întâi, dar acum nu voi mai participa nici la acesta, ca să nu mă aflu-n treabă. Iohannis ar candida tot din partea aceloraşi forţe, dar nu pot susţine pe cineva care arată ostentativ că are fir scurt cu Berlinul, după cum nici n-aş vota un candidat de roşu, ar fi pentru prima dată.

Extind - desigur - boicotul şi asupra opţiunilor Isărescu şi "MRU" (Vocea Rusiei îl dă pe Isărescu ca propunere din partea băsiştilor). M-aş putea prosti participând la turul întâi pentru Dan Diaconescu (pe el îl aveam în vedere iniţial), dar n-are rost, nu prinde turul doi.

Hai, Antisistemu', scoate omu'. Dacă-l ai...

5 comentarii :

Riddick spunea...


Macacilor RO li se dau două "opţiuni" pentru la toamnă: "Kraut" Iohannis sau "Dl. PSD".

Kraut is a German word recorded in English from 1918 onwards as a derogatory term for a German, particularly a German soldier during World War I and World War II. Its earlier meaning in English was as a synonym for sauerkraut, a traditional German and central European food.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kraut

Riddick spunea...

Mai mult: ERA DEJA ARVUNITĂ varianta Iohannis - de ce Căcărău s-a aruncat că-şi dă demisia dacă PnL nu ia minim 20% ? ŞTIA că nu va lua atât !

Cristoiu:

Gîndul de Breaking news

E în plină desfășurare Operațiunea: Un obiectiv de interes național – Iohannis președinte!

Crin Antonescu a produs surpriza sezonului sîmbătă, 31 mai 2014, convocînd intempestiv o conferință de presă pentru a anunța că nu mai candidează la președinția României.

Din punct de vedere omenesc, acum, în viteză, nu putem decît să reamintim c-am scris despre jocul la ruleta rusească îndrăgit de Crin Antonescu.
Iată că și-a jucat, prin pariul nesăbuit cu 20%, destinul de om politic.

Din punct de vedere politic, decizia nu mă miră.
Dacă n-a fost șantajat, Crin Antonescu va fi realizat poate că se confruntă cu Operațiunea Un obiectiv național – Iohannis președinte!

La realizarea acestui Obiectiv și-au dat mîna: Traian Băsescu, serviciile secrete, DNA, ANI și, evident, ofițerii sub acoperire din presă ai tuturor serviciilor secrete din România: SRI, SIE, Doi și un sfert, Direcția de informații a Armatei.

Mi-am dat seama de asta încă de luni seara, cînd m-am confruntat, a treia oară postdecembrist, cu o tipică situație pentru idiotul de mine:
Cea de a mă trezi într-o piesă de care n-am habar!

Cine stă în calea realizării acestui așa zis Obiectiv național sau mă, rog, e bănuit c-ar sta – spun, așa zis, deoarece nu e prima dată cînd forțe fără transparență din istoria țării încearcă să-și impună voința invocînd Obiectivul național – e călcat în picioare.

Am văzut deja primele victime:
Crin Antonescu, obligat să iasă practic din politică, după ce, de dragul funcției de Președinte, a făcut toate compromisurile.
Elena Udrea – executată duminică și luni de presa de Dreapta.
Sorin Oprescu – vizitat pe neașteptate de către DNA.

Cine va urma?

Riddick spunea...


My two cents: ordinul extern e ca să iasă un preşedinte de la PSD ("so they acted accordingly": miticii nu vor vota-n veci un alogen).

Riddick spunea...


"Abdicarea" lui Căcărău anunţă şi reevaluarea cioclilor Soros care au bântuit prin rândurile "dreptei", şi care odată cu cărăbănirea lui Băsescu rămâneau fără obiectul muncii. "Papionagiii":

"În paralel, mișcarea papioanelor nu vrea. Ce nu vrea? Nu vrea nimic, bine, îl vrea pe Patapievici, nu pentru că viperele s-ar simpatiza între ele, pentru că nu e voie să te atingi de vreuna dintre ele. Dai într-unul, dai în toți, după cum se știe. Culmea tîmpeniei, au la fel de dreptate în pretenția ca ICR să rămînă a președinției, cum au și cei care o vor subordonată senatului. Adică, tot aia. Monstrulețul antiromânesc HRP nu poate fi clintit. Odată pus în funcție de către frăția pedisto-liberală, adevărată și dreaptă, portocalie, de atunci, fără proteste din partea “intelectualilor” (atunci papioane sedentare nu în mișcare), gata, nu mai mișcă nimic. Bandele papionice, din care o parte se fac că nu-l mai plac pe Băsescu, își urmează cu ferocitate politica Soros, profitînd copios de banii statului pentru a devasta cultural țara."

http://riddickro.blogspot.ro/2013/09/cartarescu-sparge-blocada-icr.html

Riddick spunea...


Să-l fi "avertizat" cineva pe Antonescu că dacă nu se retrage apare dosarul său, "Porumbacu" ? (numele de informator Secu).

Şi deci, devine ineligibil pentru condiţia de candidat.

"A, bine, dar de ce nu-n 2009 ?" - Pâi, ce, în 2009 ajungea în turul doi şi avea prima şansă ?!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):