10 martie 2014

PDL "nu ştie" că Ponta şi Băsescu au majoritate la CCR


Da, s-a extins Echipa de la CCR, acum e 8:1 (se pare).

SUD-EST FORUM :

Duios, PDL trece prin opoziţie, sedus şi abandonat de Băsescu

[...] Încă o dată, urmându-și interesul, Traian Băsescu i-a înșelat pe cei de la PDL care și-au asumat, la sugestia sa, alături de PMP, contestația pentru Curtea Constituțională. I-a manipulat, aducându-i la același nivel cu partidul Elenei Udrea – o formațiune aflată la dispoziția sa, altfel neluată în serios de nimeni – după care i-a abandonat.

Spre deosebire de liberali, care au dat subiectului exact dimensiunea pe care o merita, Blaga și ai săi s-au lăsat atrași în capcana președintelui. S-au abandonat la dispoziția lui. În loc să se înțeleagă direct cu PSD, să negocieze politic, ceva, orice, s-au lăsat folosiți pe post de instrument de presiune menit să-l aducă pe Victor Ponta în postura de a trata cu ocupantul de la Cotroceni. Ceea ce s-a și întâmplat.

Acum, Băsescu trage foloasele, pentru el și PMP, în timp ce PDL pică în derizoriu, cu o contestație lipsită de obiect la Curtea Constituțională. Indiferent de soluția ce va fi dată.

3 comentarii :

Riddick spunea...

"1" fiind "omul PnL-ului" ?

niku_elektriku spunea...

mari papagali, pedeleii astia!

de fapt, mitomaniaku si diktatoru s'au intzeles cit trebuie sa fure fiecare, pentru a urca scroafa udrista.n copac si pentru a'i lasa pe buldog si pe crinolin fara partide

Riddick spunea...

Cu furatul le iese, cu restul - mai greu.

Lumea s-a cam prins de manevră, îi percepe "lipiţi", ca fraţii siamezi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: