17 martie 2014

"MRU" guiţă aluzii despre restructurarea "Europei"

 
Din comunicatul de presă al PFC ("Sancţiunile economice, singurele arme ale Europei împotriva Federaţiei Ruse"):
"Organizațiile regionale și continentale de securitate, așa cum au fost ele create, nu mai funcționează."
Şi pun pariu că nu se gândea la OSCE, ci la "armata UE" (prevăzută de tratatul de la Lisabona, eventual la o "reformare" a NATO).

Exact ce spunea şi Václav Klaus despre ce se întâmplă în Ucraina: este o lovitură de stat, iar situaţia va fi exploatată pentru crearea rapidă a unui centru de putere suprastatal la nivel european.

2 comentarii :

Riddick spunea...

Semnează comunicatul ca "MRU" (om la 45-46 de ani...).

Riddick spunea...

PMP a publicat o erată:

În urma unei erori a Biroului de Comunicare, apărută în Comunicatul de Presă din data de 17 martie 2013 'MRU: Sancțiunile economice, singurele arme ale Europei împotriva Federației Ruse', FORTA CIVICA roagă retragerea comunicatului.

http://www.agerpres.ro/comunicate/2014/03/17/comunicat-de-presa-forta-civica-erata-15-35-50

(apărea "împotriva UE")


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: