17 martie 2014

Posturile TV de propagandă separatistă Transilvania Live şi Look TV, cumpărate indirect de Soros


NapocaNews :

Compania Intel Sky Broadcast, care deţine şi drepturile de difuzare pentru următorii 5 ani ale meciurilor din Liga I, a cumpărat cele două canale de televiziunea ale patronului echipei CFR, Arpad Paszkany. Tranzacţia a fost făcută pentru suma de 8 milioane de euro, conform unor surse. Pe cele două canale vor fi difuzate meciurile din Liga I.


Cei de la Intel Sky se pare că vor face un rebranding pentru cele două televiziuni, care se vor numi Look TV şi Look Plus, iar toate cele nouă meciuri din fiecare etapă vor fi transmise de către cele două posturi, arată Fanatik. La hotelul Granata din Cluj, Arpad Paszkany i-a invitat, sâmbătă, pe toţi cei 360 de angajaţi ai celor două televiziuni ale sale, Look TV şi Transilvania Live. Motivul a fost un mesaj de mulţumire în primul rînd, dar şi de „la revedere” al patronului pentru foştii săi colaboratori, aceştia fiind anunţaţi oficial că ambele televiziuni au fost cumpărate de Intel Sky Broadcast, exact aceeaşi firmă din Malta care acum cîteva săptămîni dăduse lovitura şi achiziţionase drepturile pentru Liga 1 din România.

Evenimentul zilei :
 
Dreptul de vânzare a televizării meciurilor către posturile TV au fost cumpărate de compania Sky Broadcast LTD, înfiinţată în Malta în urmă cu şase luni, în spatele careia s-au vehiculat mai multe nume din România sau străinătate. Se speculează că în spatele afacerii ar putea fi Arpad Paszkany, Adrian Sârbu, George Soros, dar şi persoane mai puţin cunoscute din Rusia. Adrian Sârbu a negat vreo implicare, la fel şi Paszkany, care a recunoscut însă că a avut legături cu acţionarii firmei în cauză. Despre televiziunile la care se va vedea Liga I se aduc neoficial, până la acest moment, nume ca TVR, ProTV, Eurosport, Look TV şi Transilvania Live.

4 comentarii :

Riddick spunea...

Soros taman ce veni zilele astea prin România...

Riddick spunea...

CNA (= PSD) "nu-i vede" pe Sabin Gherman şi pe Ciprian Aron de la Transilvania Live şi Look TV. ;-)

Gherman pozează în băsist, ca pentru naţionaliştii-wannabe (imuni la "mesajul de bază", dar care nu-l sesizează pe cel "secundar") să fie clar cine e "în rezonanţă" cu separatiştii: "dreapta".


Câteva vorbe către "şisto-daci" 

http://riddickro.blogspot.com/2014/01/cateva-vorbe-catre-sisto-daci.html

Anonim spunea...

Nici nu se putea un articol test mai nimerit !
M-am zgiriat pe fata de atitea ori privind emisiunile celor doua posture tv. incit abia astept sa vad cite opinii vor fi postate de romani si cu ce continut !!!
Asta fiindca am o presimtire !!!

Riddick spunea...

Mă aştept la o propagandă mai intensă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: