01 iunie 2013

„Un comisar acuză !”Art-emis :

Eu, Col.(r) de Poliţie, Dima Petrică, cetăţean român, vă acuz pe voi politicienii ce aţi condus România în ultimii 23 ani de următoarele fapte săvârşite împotriva României şi a poporului român:
- Aţi înşelat poporul spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri.
- Aţi furat miliarde de dolari din bugetul statului deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.
- Aţi căpuşat vreme de 23 ani toate firmele de stat, distrugând întreaga economie.
- Aţi încălcat drepturile omului făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul.
- Aţi privat poporul de dreptul la o viaţă decentă, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.
- Aţi furat dreptul la o bătrâneţe decentă al pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.
- Aţi distrus toată industria românească aducând ţara intr-o prăpastie, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentară, TOT,TOT, TOT.
- Aţi distrus toată agricultura. România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.
- Aţi distrus tot sistemul de irigaţii şi toate serele renumite ale României.
- Aţi distrus toate livezile şi fondul genetic de excepţie al pomiculturii româneşti.
- Aţi transformat România dintr-un mare exportator într-o societate de consum, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă până şi cereale, legume şi fructe.
- Aţi distrus industria turistică a ţării aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare până în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietări voi cu ele, la preţuri de nimic.
- Aţi distrus tot sistemul economic privat înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sa îi puteţi deturna din bugetul de stat.
- Aţi sufocat sistemul economic privat cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă, cu scopul de a da de lucru, cu salarii enorme, nejustificate, unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.
- Aţi dat străinilor toate bogăţiile naturale ale ţării, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.
- Aţi îndatorat această ţară cu peste 150 miliarde de euro fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.
- Aţi distrus învăţământul românesc care a ajuns, în 23 de ani, de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.
- Aţi favorizat apariţia, dezvoltarea şi înmulţirea clanurilor interlope care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.
- Aţi batjocorit istoria acestei ţări impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria şi patriotismul.
- Aţi distrus cultura acestui popor prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor agresive şi de proastă calitate.
- V-aţi făcut facultăţi private prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate, hârtii fără valoare, unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.
- Aţi făcut de ruşine numele ţării noastre, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni ai Europei.
- Aţi provocat cel mai mare exod din istoria acestei ţări, aţi transformat românii în ultimul popor migrator al istoriei.
- I-aţi răpit unei întregi generaţii de copii dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin plecarea părinţilor la munca în străinătate.
- Aţi defrişat pădurile ţării ca să le daţi, pe mai nimic, străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.
- Aţi înstrăinat tot sistemul bancar al ţării, făcând din români slugi la străini.
- Aţi distrus tot comerţul românesc aducând în ţară marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi.
- Aţi distrus cercetarea românească, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 23 de ani.
- Aţi distrus un întreg sistem organizaţional care fusese construit cu mari sacrificii înainte de 1990.
- Aţi înstrăinat sistemul energetic atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.
- Aţi făcut din România o ţară murdară şi poluată, după chipul şi asemănarea voastră.

Pentru toate acestea vă acuz de crimă împotriva poporului român şi cer organelor de stat îndreptăţite să treacă la anchetarea şi judecarea tuturor celor responsabili de cele mai sus arătate. În cazul în care organele de stat abilitate nu vor dori sau nu vor putea să facă dreptate, noi poporul român ne rezervăm dreptul de a face toate demersurile necesare, astfel încât cei vinovaţi să fie anchetaţi, judecaţi corect şi condamnaţi după faptele fiecăruia.
Numărătoarea inversă a început!

8 comentarii :

Gogu spunea...

In sfirsit ! Credeam ca nu voi mai apuca acest moment !
Stam in blocstarturi !

Riddick spunea...

Mi-e că ne anchilozăm aşteptând. ;-)

Anonim spunea...

Mai era un destept pe la PRM TIMISOARA care venise cu ideea de a desfiinta toate partidele care au fost la guvernare si au dus tara de riapa. Dar intreb eu cum ramine cu noul lup MISCAREA POPULARA, FORTA CIVICA, NOUA REPUBLICA... ?

Gogu spunea...

http://www.rfi.ro/articol/invitatul-diminetii/gyorgy-frunda-consilier-al-premierului-statul-national.

Asa sa stiti !!!

Riddick spunea...

Doar Noua Republică are şanse, dacă face ce trebuie şi nu se bagă (iar) în cârd cu băsălăii.

Ponta îsi dă singur în cap cu UDMR-ul.

Anonim spunea...

Riddick Tu vrei sa joci ALBA NEAGRA cu NOUA REPUBLICA? http://www.mediafax.ro/politic/ponta-sunt-in-favoarea-recunoasterii-rapide-a-kosovo-basescu-e-mai-prudent-decat-mine-10922004 Avind in vedre planul lor http://www.frontpress.ro/2013/06/toate-formatiunile-unguresti-vor-comemora-trianonul-si-vor-combate-alipirea-ardealului-si-banatului-la-romania.html tu le dai apa la moara. O republica noua fara TRANSILVANIA. Treziti-va ROMANI. Ceasca spunea ceva de agenturi straine in 89. Stia el ceva. Doamne ajuta.

Riddick spunea...

Cum adică le fac jocul ? Am articole în care am criticat Noua Republică. Am zis ca DOAR DACĂ VA FACE CE TREBUIE va avea succes.

Anonim spunea...

Nu am zis ca esti in joc si casti gura la masa unde se joaca soarta tarai. In noua republica sunt multi masoni. Ia cauta tu lansarile de partid in ce locatii s-au facut si atunci vezi citi bani se invirte. Nu mai punem pe deasupra numele pompos care ne sugereaza o noua republica pe alte principii. Smulgerea Ardealului alipirea Basarabiei crearea unei regiuni a tiganilor toate sub forma unui stat federal. La Malta a existat o harta. Cine a facut rost de ia acum odihneste sub pamint. Tii minte de acel incident in care s-a pierdut viata pilotul respectiv. Asa ca CREDE NELIMITAT.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Ştefan Vlaston, 2013: "Pentru România, Grecia, Spania, Portugalia, Italia, ţări cu un comportament economic iraţional, în care pomenile electorale sunt principalul mod de a câştiga alegerile, nu calitatea oamenilor, programelor şi proiectelor, este categoric util un jandarm european, care să evite ca ţări din UE să intre în capcana în care a intrat Grecia, ca urmare a acţiunilor unor conducători iresponsabili sau criminali de-a dreptul. Chiar evoluţia spre SUE, Statele Unite ale Europei, cu cedări de suveranitate, este benefică pentru România."

Ştefan Vlaston, 2015: "Toate astea s-au întâmplat pentru că n-au existat reguli clare şi pentru împrumuturi, şi pentru limita până la care merg suveranitatea şi independenţa economică. Este momentul adevărului. Avem nevoie de un nou proiect, un nou tratat, pentru constituirea Statelor Unite ale Europei (SUE). Cu reguli clare, cu avantaje clare pentru cei care aderă la proiect, cu responsabilităţi clare ale guvernelor, cu limitări de suveranitate pntru cei care aderă la Uniune. Fără independenţă economică, dacă independenţa înseamnă să iei bani împrumut, după care să nu-i mai restitui. Un guvern SUE unic, cu prerogative clar delimitate. Un buget al SUE comun, folosit după nevoi, de fiecare ţară, sub control SUE. Ponderea în instituţiile de control să fie dată de nivelul contribuţiei la bugetul comun, altfel ne întoarcem la evenimente precum cele de azi din Grecia."

Postări populare (nu P.P.E. !):