07 martie 2013

Ce e ăsta: prost, nebun, provocator sau trădător?


Băsescu: "Toţi ştiam că modificarea tratatului Uniunii implică un parteneriat între Parlamentul naţional şi Parlamentul European. Consideram deja că forul democratic suprem al României are o cameră la Bruxelles, Strasbourg."

4 comentarii :

Anonim spunea...

De mult poarta o ETICHETA. SECURIST PROVOCATOR. Ne uitam putin la FSN sau mai in urma daca mai gasim citeva dosarele secrete.

Riddick spunea...

Găsim pe dracu', sunt ţinute bine.

Anonim spunea...

Riddick ca sa refacem arhiva v-a trebui sa apelam la serviciile externe. Ma bazez pe numirea lui MAGUREANU in fruntea proaspatului SRI din 90 dupa evenimentele de la TG. MURES. Astazi am ajun de unde am plecat.

Riddick spunea...

Ultimele două calificative ar desemna un comportament conştient.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: