25 octombrie 2009

See you later, al(e)gator !




"Crazy, man ! Crazy !"

Adunătura "Grivco" începe să se trezească după șnapsul de Sibiu - varianta Johannis începe să scadă rapid la bursa electorală - așa că se reorientează către premierul... Geoană. O spune Patriciu la Vântu TV, recent.

Numai că, pentru a lua în serios propunerea, trebuie să fie îndeplinite două condiții prealabile:

- la Cotroceni să fie alt președinte decăt Traian Băsescu ( pur S.F.) !

- dar și decât... Mircea Geoană. 

Altfel, dacă trântesc la vot cabinetul Croitoru (o vor face, este parte din show), mai este o strigare, DUPĂ alegerile prezidențiale (tocmai a spus-o azi Elena Udrea). 

A doua listă va trece, cu siguranță, nu vor risca o dizolvare a parlamentului anul acesta, vor organiza ambuscada contra guvernului minoritar PDL pe vârf de criză, prin primăvară. Că le e frică tare de aligatori, ăăă...alegători. 

Așa că ne vedem la anul, mey...

11 comentarii :

Anonim spunea...

lumea spune multe prostii la un snaps...chestie e ca prostimea crede aceste prostii...dinu paturica se pregateste sa ii ia locul hoitului politic de ilici...conu' dinu ar vrea sa fie papusarul din umbra pt urmatorii 20 de ani dupa ce crapa ilici....

Riddick spunea...

Se pare că asta este intenția reală, direct omul Gazpromului, ce să se mai încurce cu trepăduși. Da-s alegătorii ăștia , ce dracu' să faci ?!

Anonim spunea...

In turul doi vor ajunge Presedinte
le si Primarele.Daca castiga Prima
rele Premier va fi Dl Geoana si va
lua amploare alianta 322 avand in spate pe ILICI si ciuma rosie.Daca
castiga Presedintele Premier ar fi ideal sa fie tot Dl Boc si sa continue reforma si modernizarea
Romaniei.

Riddick spunea...

Nu cred că Oprescu intră în turul doi, iar dacă prin absurd ar ajunge preşedinte, Năstase ar fi cel desemnat.

Despina spunea...

Pare destul de logic si credibilce spui tu.
Nu vor risca sa intre in anticipate.
Dar, oricum daca se voteaza unicameralul trebuie facute alegeri,nu-i asa?

Riddick spunea...

Nu este legat direct referendumul de alegeri. Vor face show, respingând toti miniştrii la comisii, vor căuta tergiversarea procedurilor. Nu mi-e clar ce se va întâmpla cu ministerele cu statut interimar după 45 de zile (cele care aui fost la PSD).

dramoleta spunea...

In eventualitatea unor anticipate, PD-L nu mai ia nici 8%.

Riddick spunea...

Mai pune 50% şi obţii scorul real pentru penelé. ;-)

Despina spunea...

:) :) :)

CRadu25 spunea...

Vezi tu, @Riddick, partea proasta e ca tu chiar crezi ceea ce spui. Tie chiar ti se pare ca ceea ce face Basescu este OK si de bun augur. N-am nimic cu convingerile tale, dar nu poate sa nu ma dezamageasca naivitatea. Asa cum ma dezamagesc si elucubratiile "protejatilor" mei, liberalii, in frunte cu stimabilul Crin :(.

Riddick spunea...

În niciun caz naivitate, la mine. Elucubraţiile au devenit deja insuportabile.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: