30 martie 2013

Ce bine mi-ar părea ! Ar fi dovada indubitabilă a eurobăsismului antinaţional running amok


Numele tehnocratului vehiculat că va conduce Mișcarea Populară - Călin Georgescu

Numele lansat opiniei publice drept viitor conducător al organizației non-guvernamentale cu tentă de partid, Mișcarea Populară, este tehnocratul Călin Georgescu, director executiv al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă din România. În toamna lui 2010, numele său se vehicula pentru funcția de premier al României.

Cine-l mai crede ?! El ar accepta ORICE !

"Europa este fragmentata, ne-o arata ceea ce s-a intamplat in Cipru. Cel putin in ceea ce ma priveste nu voi fi adeptul sau nu voi accepta astfel de masuri in Romania. Structura Uniunii Europene este fragila si o Europa cu doua viteze este oricand posibila. Accelerarea procesului de integrare a Romaniei este vitala. O revizuire a tratatelor Uniunii este iminenta pentru adaptare la realitati: realitatea statelor performante si realitatea statelor neperformante. De accea Romania trebuie sa isi fixeze prioritatile. Sansa Romaniei este un proces rapid, accelerat de integrare, care trebuie sa vizeze consolidarea statului de drept", a declarat, vineri, presedintele Traian Basescu, la Congresul avocatilor 2013.

“Blaga este cel mai mare fraier dacă nu forţează plecarea băsiştilor”

Doar dând semnalul ruperii definitive de Traian Băsescu, prin eliminarea slugilor sale, PDL va reuşi să crească în ochii electoratului. Pentru că, să fie clar, dacă ar fi rupt-o cu Băsescu după locale, lăsându-l să piară pe limba lui, PDL ar fi obţinut la parlamentare acel 25% de care avea nevoie. Păstrarea lui Udrea şi a celorlalţi nu înseamnă în niciun caz menţinerea unităţii partidului, ci măcinare internă.

Publicaţia GDS-ului brucanian, "22", se asociază în desemnarea steagului României drept "o cârpă"

Nu-i citisem textul din Revista 22 despre fata cu bentiţa tricoloră, am făcut-o în timp ce era executat în contumacie. În rezumat, el o critica pe fata din Covasna, dar mai cu seamă îi critica pe adulţii care i-au gonflat povestea până la cote paroxistice.
  • În traducere - un eurobăsist lansează o provocare (Jeanne d’Arc de Covasna sau războiul celor două cârpe) care să indigneze (pe drept !) şi care să fie utilizată ca motiv de atac nu la eurobăsism, ci la dreapta (generică), la care eurobăsismul încă mai este ataşat (imagologic) în mod fraudulos.

De ce nu salvează guvernul Oltchimul : "nu-i dă voie Comisia Europeană"

Comisia Europeană a emis un aviz negativ pentru un ajutor de stat la Oltchim, întrucât compania a mai beneficiat de un astfel de sprijin, iar Guvernul nu a primit nicio intenţie de cumpărare.Premierul Victor Ponta a precizat că, în acest caz, singura soluție este restructurarea cu disponibilizări.
  • Restructurare + disponibilizări = pornire parţială (în cel mai bun caz !)

PSD (şi PnL) aduc "moşieri" din afară, că-n 25 de ani n-au găsit de pe-aici

Rezumând, România ar putea deveni curând ''Pământul făgăduinţei'' pentru persoane fizice şi instituţii care doresc să-şi consolideze terenurile agricole. Trebuie să se recunoască faptul că 2014 nu este o dată îndepărtată. 
  • Ungaria va interzice deţinerea de teren agricol de către străini.

Caritas-ul numit Uniunea Europeană a dat chix

Uniunea Europeană este prea precupată de agenda Germaniei şi Franţei, de impunerea cu forţa a regulamentelor şi legislaţiei stufoase creată de funcţionari anoşti, de promovarea ateismului şi a corectitudinii politice. Pentru UE naţiunile nu există, graniţele nu există, religia nu există, suntem toţi un mare masă de consumatori, un teren de testare pentru mecanisme cu produse derivate şi migrare controlată a forţei de muncă.

UE ? Vezi Cipru

Toți sîntem ciprioți. Nu pentru că ne place. UE ne va jefui și termina individ cu individ odată ce va distruge statele naționale. Somn ușor, că prea sînteți mulți orbi.

6 comentarii :

Riddick spunea...

În titlu mă refer, evident, la eventuala desemnare a lui Călin Georgescu la conducerea Mişcării Populare.

Anonim spunea...

Eu nu stiu de ce va tot agitati cu miscarea asta. E o panta abrupta spre NATIONAL SOCIALISM. Vedeti galeria acestu articol http://www.telegrafonline.ro/1364594400/articol/search/230464/8222dumbrava_eroilor8221_dupa_70_de_ani.html Eu nu vad decit niste tineri spalati pe creier care vintura steagurile Mue. Un steag ce ar trebui sa fie ROSU cu stele galbene si nelipsita simbolistica secera si ciocanul(ma rog compasul si echerul.

Riddick spunea...

Este socialism transnaţional.

http://www.phrases.org.uk/meanings/run-amok.html

Anonim spunea...

Riddick stii prea bine ca nu ma impac cu LIMBA ALTORA. Ceva similar am gasit aici http://www.biblioteca-digitala.ase.ro/biblioteca/carte2.asp?id=482&idb= si m-am crucit(facindu-mi cruce) unde se merge cu imbecializarea MONDIALA.

Simeone spunea...

Salut! Postez aici fiindca n-am gasit un loc adecvat.

Romania will sell a 15-percent stake in the natural gas distributor Transgaz in a move aimed at raising up to $115 million (90 million euros), the Bucharest stock exchange said on Wednesday.

http://www.eubusiness.com/news-eu/romania-imf-energy.nq4

Riddick spunea...

Pâi, golanii ce să facă ? Vând lucruri din casă, agonisite de alţii.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: