Probabil că urmează să aflăm în curând că nu mai există (în aceeaşi formulă) majoritatea parlamentar-guvernamentală. Prin migrarea unor "pontişti" de la PSD şi a "marginalizaţilor" de la ALDE către un partid nou. Majoritatea însă se va recompune pe baza unui compromis, fiind posibilă şi asocierea UDMR. Desigur, vom mai afla că urmează nişte ajustări de program, pe linia de-acum clasică pornită cu jocul UnPR (2010-2012), spargerea USL şi predarea puterii către tehnocraţi ("eh, aţi văzut că noi am vrut, dar iată că nu mai este posibil").

© my angry rants

13 februarie 2013

Vocile cui ?Recent a apărut la Evenimentul zilei o rubrică de editoriale, VOCILE DREPTEI. Printre care identificasem un personaj care acum nişte ani traducea articole "pacifiste" antiamericane, un altul care susţinea (printre primii în România) regionalizarea şi alte teme ale "societăţii civile" inspirate de Soros, iar acum îl văd acolo şi pe Andrei Bădin, jurnalist de la B1 TV. Bădin era la Antena 1 şi Antena 3 până pe la jumătatea lui 2009, avea şi un blog pe platformă Heeloo, ca şi colegul său, Iosif Buble (rămas la Antena 3). Platformă comună şi ca idei, ca linie. Cine urmărea blogosfera prin anii 2007-2009 ştie la ce mă refer.


Se întâmplă ceva cu presa, o infiltrare la ziarele şi televiziunile care (cel puţin aparent) nu susţin USL. Se vede la Adevărul, după ce a fost preluat de Cristian Burci, un apropiat al lui Ponta. Deşi era ziarul lui Patriciu, era totuşi citibil. Acum, după ce la Evenimentul zilei a devenit acţionar semnificativ Dan Andronic (fiul lui Octavian Andronic, vechi PSD-ist), se vede aceeaşi tendinţă.

9 comentarii :

Anonim spunea...

Ai dreptate. Îi urmăream blogul, eram pur și simplu fascinat de toate elucubrațiile. Dar masa (de cititori) are o memorie prea scurtă. Dovadă, cântă la EvZ.

Gogu spunea...

Riddik,
Te rog citeste textul de mai jos si, daca apreciezi ca e bine, fa-l vizibil pentru cititorii blogului tau !!!
Multumesc anticipat !
http://cnsc-2012.blogspot.ro/2013/02/o-scrisoare-scrisa-de-un-senator-roman.html?showComment=1360762308109

Gogu spunea...

Intarita-i drace !!! Cit mai tare !!!
http://militar.infomondo.ro/actualitate/orgoliu-de-ofiter-francez-sau-altceva.html

Gogu spunea...

Sa nu-i uitam !
http://ampress.ro/stiri/parlamentul-a-votat-comisia-de-revizuire-a-constitutiei-ce-va-fi-condusa-de-crin-antonescu-vezi-componenta-completa-si-ce-nume-grele-au-ramas-pe-afara-desi-se-cerusera-in-comisie/

Riddick spunea...

Ca să nu mai fac pe misteriosul, e vorba la poz. #1 despre Angela Tocilă, iar la poz. #2 despre Daniel Vighi.

Riddick spunea...

@Anonim - aşa a început şi la vechiul Cotidianul, când a aparut acolo Drăgoteasca am ştiut ce va urma.

@Gogu - am citit blogul colonelului francez ("La voie de l'epee"), este interesant. Mali va fi un efort de durată.

Riddick spunea...

RAZBOIUL PSIHOLOGIC FEDERAL IMPOTRIVA AMERICANILOR

** Kevin Zeese este director al Democracy Rising.US, proiect initiat de opozanti ai razboiului din Golf cu intentia de a sprijini repatrierea militarilor si incheierea ocupatiei american in Irak. (23 iunie 2005). Traducere si adaptare pentru AlterMedia de Angela Tocila.

http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/razboiul-psihologic-federal-impotriva-americanilor_2769.html

DEMOCRACY RISING (DR)

Anti-war group founded by Ralph Nader
Members include supporters of Iraqi “resistance”

http://www.discoverthenetworks.org/printgroupProfile.asp?grpid=7266


Daniel Vighi:

Problematica definirilor regionale (2002)

http://www.provincia.ro/cikk_roman/c000415.html

De la construcţie la deconstrucţie şi retur (2000)

http://www.provincia.ro/cikk_roman/c000091.html

mariusmioc spunea...

Principalul ziar de "dreapta" de la noi e condus de Ion Cristoiu, fostul angajat al lui Dan Voiculescu (pe care acum îl combate, scuipă acolo de unde a băut apă) omul care a declarat făţiş că speră la prăbuşirea capitalismului şi revenirea comunismului http://jurnalul.ro/special-jurnalul/interviuri/verde-n-fata-ion-cristoiu-sper-sa-prind-si-prabusirea-capitalismului-si-revenirea-comunismului-139360.html
În aceste condiţii nu-i nimic de mirare cu "vocile dreptei" care ni se propun. Eu nu sînt dezamăgit fiindcă n-am fost niciodată amăgit de o asemenea "dreaptă".

Riddick spunea...

Făcături, păpuşi hâţânate de sfori.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gabriel Andreescu, 2001: "În jurul anului 2006 ar fi necesar ca arhitecţii Uniunii Europene să ia deciziile pentru o reformă radicală a Uniunii; deciziile privind Europa federală. Ca acest lucru să fie posibil, sînt necesari cîţiva ani pentru pregătirea locuitorilor Europei, ca să înţeleagă şi să accepte un asemenea proiect. Iată de ce într-un an-doi, ideea unei Europe federale trebuie să prindă un contur operaţional, iar în doi-trei ani, ea trebuie să se afle pe masa de lucru a actorilor politici şi în dezbaterea opiniei publice europene".

Postări populare (nu P.P.E. !):