Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

13 februarie 2013

Vocile cui ?Recent a apărut la Evenimentul zilei o rubrică de editoriale, VOCILE DREPTEI. Printre care identificasem un personaj care acum nişte ani traducea articole "pacifiste" antiamericane, un altul care susţinea (printre primii în România) regionalizarea şi alte teme ale "societăţii civile" inspirate de Soros, iar acum îl văd acolo şi pe Andrei Bădin, jurnalist de la B1 TV. Bădin era la Antena 1 şi Antena 3 până pe la jumătatea lui 2009, avea şi un blog pe platformă Heeloo, ca şi colegul său, Iosif Buble (rămas la Antena 3). Platformă comună şi ca idei, ca linie. Cine urmărea blogosfera prin anii 2007-2009 ştie la ce mă refer.


Se întâmplă ceva cu presa, o infiltrare la ziarele şi televiziunile care (cel puţin aparent) nu susţin USL. Se vede la Adevărul, după ce a fost preluat de Cristian Burci, un apropiat al lui Ponta. Deşi era ziarul lui Patriciu, era totuşi citibil. Acum, după ce la Evenimentul zilei a devenit acţionar semnificativ Dan Andronic (fiul lui Octavian Andronic, vechi PSD-ist), se vede aceeaşi tendinţă.

9 comentarii :

Anonim spunea...

Ai dreptate. Îi urmăream blogul, eram pur și simplu fascinat de toate elucubrațiile. Dar masa (de cititori) are o memorie prea scurtă. Dovadă, cântă la EvZ.

Gogu spunea...

Riddik,
Te rog citeste textul de mai jos si, daca apreciezi ca e bine, fa-l vizibil pentru cititorii blogului tau !!!
Multumesc anticipat !
http://cnsc-2012.blogspot.ro/2013/02/o-scrisoare-scrisa-de-un-senator-roman.html?showComment=1360762308109

Gogu spunea...

Intarita-i drace !!! Cit mai tare !!!
http://militar.infomondo.ro/actualitate/orgoliu-de-ofiter-francez-sau-altceva.html

Gogu spunea...

Sa nu-i uitam !
http://ampress.ro/stiri/parlamentul-a-votat-comisia-de-revizuire-a-constitutiei-ce-va-fi-condusa-de-crin-antonescu-vezi-componenta-completa-si-ce-nume-grele-au-ramas-pe-afara-desi-se-cerusera-in-comisie/

Riddick spunea...

Ca să nu mai fac pe misteriosul, e vorba la poz. #1 despre Angela Tocilă, iar la poz. #2 despre Daniel Vighi.

Riddick spunea...

@Anonim - aşa a început şi la vechiul Cotidianul, când a aparut acolo Drăgoteasca am ştiut ce va urma.

@Gogu - am citit blogul colonelului francez ("La voie de l'epee"), este interesant. Mali va fi un efort de durată.

Riddick spunea...

RAZBOIUL PSIHOLOGIC FEDERAL IMPOTRIVA AMERICANILOR

** Kevin Zeese este director al Democracy Rising.US, proiect initiat de opozanti ai razboiului din Golf cu intentia de a sprijini repatrierea militarilor si incheierea ocupatiei american in Irak. (23 iunie 2005). Traducere si adaptare pentru AlterMedia de Angela Tocila.

http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/razboiul-psihologic-federal-impotriva-americanilor_2769.html

DEMOCRACY RISING (DR)

Anti-war group founded by Ralph Nader
Members include supporters of Iraqi “resistance”

http://www.discoverthenetworks.org/printgroupProfile.asp?grpid=7266


Daniel Vighi:

Problematica definirilor regionale (2002)

http://www.provincia.ro/cikk_roman/c000415.html

De la construcţie la deconstrucţie şi retur (2000)

http://www.provincia.ro/cikk_roman/c000091.html

mariusmioc spunea...

Principalul ziar de "dreapta" de la noi e condus de Ion Cristoiu, fostul angajat al lui Dan Voiculescu (pe care acum îl combate, scuipă acolo de unde a băut apă) omul care a declarat făţiş că speră la prăbuşirea capitalismului şi revenirea comunismului http://jurnalul.ro/special-jurnalul/interviuri/verde-n-fata-ion-cristoiu-sper-sa-prind-si-prabusirea-capitalismului-si-revenirea-comunismului-139360.html
În aceste condiţii nu-i nimic de mirare cu "vocile dreptei" care ni se propun. Eu nu sînt dezamăgit fiindcă n-am fost niciodată amăgit de o asemenea "dreaptă".

Riddick spunea...

Făcături, păpuşi hâţânate de sfori.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):