24 ianuarie 2013

"Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filosofie"Război total împotriva României

Urmările acordului nedeclarat oficial, dar uşor sesizabil, Merkel-Putin se vrea o versiune actualizată a Pactului Hitler-Stalin. La fel ca în urmă cu 74 de ani, consecinţele le suportă tot românii. În acest context, un obscur scârţa-scârţa pe hârtie transnistreană şi-a permis să afirme că România ar trebui să dispară ca stat.[ ] Deşi „perla” xenofobului sună dezacordat, ea nu constituie decât ecoul deciziilor dictatorilor de la Bruxelles, care au decis că în 2013 se va realiza „distrugerea statelor naţionale şi transformarea Uniunii Europene într-o «federaţie de regiuni», astfel încât elitele naţionale să nu mai poată opune rezistenţă centrului decizional aflat undeva pe axa Bruxelles-Berlin”.

Suntem deja arvuniţi

În prezent, din România nu poate ieşi nicio moleculă de gaz, pentru că reţelele de interconectare, trei la număr (Isaccea-Negru Vodă, Medieşul Aurit şi Szeged-Arad), nu permit tehnic acest lucru. În viitorul apropiat, Szeged-Arad va fi gata şi pentru sensul dinspre România spre Vest şi va fi construită conducta Giurgiu-Ruse. Speranţe mari există şi pentru finalizarea Nabucco Vest. În aceste condiţii rămâne problema cui îi vinzi gazul afară pentru că intenţia OMV este clară: Europa trebuie să-şi reducă dependenţa de Rusia prin gazul convenţional din Marea Nordului şi cel din Marea Neagră.

Şi eu, care credeam că CSAŢ vedea în CFR Marfă un activ strategic...

"CFR Marfă a fost respins la privatizare pentru că se propunea privatizare cu strigare, ca la Oltchim. Ori, să vii să vrei să validezi cea mai riscantă variantă de privatizare pentru o companie de talia CFR Marfă mi s-a părut inadmisibil. Deci, CFR Marfă este o companie care poate fi privatizată, dar nu prin privatizare cu strigare. Eu o văd cu un investitor strategic, o mare companie feroviară europeană, va opera pe teritoriul României, o companie care să-i ridice valoare, pentru asta facem privatizare. La privatizare cu strigare pot să merg şi eu, şi dvs. si oricine vrea să facă un show televizat", a declarat Băsescu, la Palatul Cotroceni, întrebat cu privire la respingerea în CSAT a privatizării CFR Marfă.

Ukazul CNA : ce televiziuni sunt OBLIGAŢI să pună în grilă cabliştii

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a stabilit, marţi, prin vot, lista must carry, conform art. 82 din Legea audiovizualului şi Deciziei CNA nr. 72/2012.
Potrivit CNA, lista televiziunilor obligatorii la retransmisie pentru firmele de cablu pentru acest an cuprinde programele Societăţii Române de Televiziune (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News şi studiourile teritoriale din Cluj, Craiova, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara), dar şi TV5, cu un program inclus obligatoriu în grilele operatorilor de cablu în baza unui acord internaţional între România şi Franţa. Totodată, pe lista menţionată mai figurează televiziuni private, selectate în ordinea indicelui anual de audienţă.

România nu va introduce o taxă pe tranzacţiile financiare (deocamdată)

"Continuăm să evaluăm potenţialul impact al introducerii unei taxe pe tranzacţiile financiare, conform intenţiei Comisiei Europene. Dar, în acest moment, nu este iminentă introducerea ei."

Încă o batjocură anti-identitară a lui Dan Alexe

Toate natiile est-europene (provinciale prin definitie, ca acolo traim, let’s face it, man) au pastrat aceasta relicva-tarã culturalã care e: “Poetul National“… E vorba sistematic de un versificator romantic (cam pe la sfarsitul sec. XIX), nefericit in dragoste, sarac in viata si nedreptatit, si de preferinta mort de o chestie astazi vindecabila, dar cu rezonante exotic-romantice: ftizie, tuberculoza (ma rog, e cam acelasi lucru, insa nu suna la fel)… eventual sifilis, ceea ce legenda nationala accepta acum, pentru ca introduce o nota de erotism indulgent-eroic…

Simbolic: Oltchim dat la faliment imediat după închiderea OTV

Nu ne apărăm interesele, nu ne apărăm avuțiile, nu ne apărăm resursele, nu ne apărăm copiii, nu ne apărăm țara, nu ne apărăm pe noi înșine. Nu are rost să ne așteptăm la altceva decît la înfrîngeri și umilințe.

UERSS și presa

Sovietul suprem al comisarilor de la Bruxelles are în vedere alinierea presei din ţările membre UE la “valorile ieuropene”. Alinierea se va face sub înţeleapta îndrumare a unor noi consilii de presă naţionale, independente şi profund ataşate nobilelor idealuri ieuropene. Independenţa şi ataşamentul consiliilor vor fi asigurate prin trecerea lor în subordinea directă a Comisiei Europene. Jubilaţi jurnalişti şi comanda la centru: alinierea !
“Consiliile de presă ar trebui să dispună de puteri reale de constrângere cum ar fi impunerea de amenzi, posibilitatea de a porunci redacţiilor să-şi ceară scuze în scris sau audiovizual, sau de a suspenda statutul jurnalistic.”

Instituţiile de presă din UE riscă să intre sub monitorizarea unor "agenţii independente"

Instituţiile de presă din întreaga Uniune Europeană riscă să intre sub monitorizarea unor agenţii independente. Acestea ar avea puterea de a investiga plângeri, de a da amenzi şi chiar de a concedia jurnalişti dacă aceştia nu acţionează responsabil. Acestea sunt câteva dintre concluziile raportului comandat de Comisia Europeană şi prezentat aseară. Dacă raportul va fi transpus în directivă, va exista un set de regulamente comune pentru toate cele 27 de state membre.

10 comentarii :

Gogu spunea...

Riddick, ce zici, materialul de mai jos se inscrie in tematica grupajului postat de tine ?!http://cnsc-2012.blogspot.ro/2013/01/noua-putere-se-lupta-cu-locotenentul.html?showComment=1359026545738

Gogu spunea...

http://www.ziartricolorul.ro/3904/a-inceput-federalizarea-romaniei!-presedintele-partidului-popular-maghiar-din-transilvania--toro-t-tibor-este-dirijorul-unei-actiuni-subversive.html

Riddick spunea...

Locotenentul cu pricina e un balon de testare al cuiva. Gruparea care l-a pus să acţioneze şi-l va asuma, mai devreme sau mai târziu. Nu reţin să fi cerut ieşirea din UE, cel mai important obiectiv "naţionalist" (adică, patriotic).

Referitor la federalizare, naţia are votul în mână la referendun. Să vedem cum trece acest examen.

Crystal Clear spunea...

Iar dam vina pe natie, pe popor....
Toata presa e manipulata, se inchid televiziuni , CNA impune ce grila de posturi , netul e acaparat de armate online care se grupeaza si reorganizeaza , in schimb poporul este vina , apriori.....,
Ce simplu e asa ..

Crystal Clear spunea...

Ce bun ar fi un "Insectar" al jurnalistilor.....
S-ar putea sa fie mai important decat cel al politicienilor...

Cine are curajul sa-l faca ?
;)

Riddick spunea...

Sunt momente în care nu mai putem invoca clima, extratereştrii, Sovietele, fanarioţii, FSN-ul, etc. La referendum, dacă se va vota majoritar pentru regionalizare, va fi fiindcă aşa se doreşte. Ramâne de văzut - majoritar, din ce : din tot electoratul, sau dintre cei care vin la vot la referendum (în varianta cu cvorum redus ori eliminat).

La mine la "insectar" pun de-a valma politicieni, jurnalişti şi alte persoane relevante.

Crystal Clear spunea...

In America tot natiunea e de vina ca l-a votat pe Obama ?
Sau politicienii ,jurnalistii ?
IN UK la fel ?
In toata Europa e la fel..

Exista niste persoane cere tradeaza pentru bani, peste tot.

Cei mai vinovati sunt jurnalistii pentru ceea ce fac in mass media.
Ei sunt vehiculul politicienilor otravind masele.
Sunt curioasa ce i se intampla cuiva care face un "insectar" al jurnalistilor de la noi.

Am indraznit de cateva ori sa spun asa ceva si am fost imediat pusa la punct , exclusa, luata peste picior , chiar de "prieteni" . In stil jurnalistic...


Poporul este cel care a iesit la revolutie si a murit nevinovat.
Asta este poporul roman .
Riddick spunea...

Circul politic e animat de maxim 6-7 milioane de voturi, 9-10 milioane stau şi aşteaptă ceva sau nu mai aşteaptă nimic.

Insectarul meu e centrat pe poziţiile pro-UE şi anti-România, un insectar al jurnaliştilor ar trebui făcut pe fiecare în parte (cei relevanţi), declaraţii şi articole apărute în timp. Schimbări de poziţii sau teme sustinute constant.

Crystal Clear spunea...

Circul politic al celor 6-7 miloane este rezultatul activitatii mass mediei , al jurnalistilor. Cei care voteaza se uita la televizor si citesc ziare.

Normal ca 9-10 miliane stau acasa !
Ce sunt ei, carne de tun ?
Au fost trimisi la revolutie cu bratele goale , neinarmati ca sa moara pentru niste tradatori care apoi au ajuns milionari . Toata actiunea a fost manipulata de mass media.
Nu mai iese nimeni pentru ca este mintit. De catre jurnalisti si de mass media.Acestia sunt complicii politicienilor.

Miscarea trebuie sa inceapa din zona informatiei. De ce crezi ca m-am apuzat sa traduc ?
Pentru ca mass media nu prezinta informatia corecta iar jurnalistii se acopera unii pe altii...

Poporul , pensionarii, asistatii social - cred ca e un "Matrix" intelectualist care provine din educatia data de marxismul cultural - mutarea conflictului saraci-bogati catre diverse categorii sociale , natii.
Este nazism.
Daca nu intelegem asta, degeaba citim si traducem.

Riddick spunea...

Din cele 9-10, 2-3 au fost făcute să plece din ţară, votul lor fiind ocazional. Să vedem cum receptează restul PP-DD-ul sau alte partide noi care vor apărea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Traian Băsescu, 2011: "Am făcut o trecere în revistă legată de problemele Uniunii Europene şi eu am susţinut nevoia unei mult mai puternice integrări şi nu mă jenez să reiau teza nevoii de a crea Statele Unite ale Europei. Mai mult, am subliniat faptul că nu avem timp de tergiversări şi calendarul unor decizii importante trebuie să fie foarte strâns".

Traian Băsescu, 2011: "Clasa politică este incorectă în Europa de la căderea comunismului, de 20 de ani. Oamenii politici europeni nu au ştiut când să se oprească şi şi-au îndatorat statele pentru a creşte pensiile, salariile, programele sociale. Soluţia în momentul de faţă în Europa este o integrare - Statele Unite ale Europei. Nu poţi să faci politică fiscală când politicile fiecărui stat sunt diferite".

Traian Băsescu, 2011: "Din păcate, întârzierea nu va folosi nimănui. Nu putem lăsa această misiune următoarei generaţii de politicieni. Trebuie să avem curaj s-o facem acum şi să începem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Dar nu numai să vorbim. Trebuie să le proiectăm şi să avem forţa politică, fiecare la noi acasă, să convingem cetăţenii că aceasta este soluţia".

Postări populare (nu P.P.E. !):