28 ianuarie 2013

Ne trezim odată ?


INSECTARUL JURNALIŞTILOR

Acum, după 23 de ani în România este în continuare un circ politic menit să distrugă complet însăşi fiinţa naţională, regizat de politicieni şi pus în scenă  de mass media, de jurnalişti.
Cine  are curajul să facă un insectar al jurnaliştilor din România care manipulează ?

La PDL "nu s-a înţeles" că de la PnL pot fi utili doar votanţii care se trezesc

"Ne revine obligatia si responsabilitatea, noi ca partid de centru dreapta, pentru consolidarea interna si coagularea tuturor fortelor care sa se opuna USL-ului. Daca, din punctul meu de vedere, se dau semne inclusiv din zona liberalilor, a PNL-ului din interior, parerea mea ca PDL-ul trebuie sa fie deschis si receptiv", a spus Flutur, care a adaugat ca si PDL "a luat o lectie" din coabitarea la guvernare alaturi de PSD.

Implicarea statului în propaganda LGBT

Luna Istoriei LGBT are loc in Romania si in alte 8 tari din Europa in fiecare februarie. Este un prilej de a sarbatori viata si cultura LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) prin explorarea istoriilor personale si pe ale celorlalti intr-un context LGBT.
Parteneri: Muzeul Taranului Roman, Institutul Francez, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Aiurart, ARDOR, Militia Spirituala, Facultatea de Istorie, Lords of the Boards, A.R.T Fusion, Atelier 35, Revista de povestiri, Dianei 4, Asociatia Translucid, Chestionabil, Club Modern, Club Purple Voyage.

Cristoiu despre închiderea OTV

O justificare de trei rânduri, domnii de la CNA nu au catadicsit nici măcar să facă o conferință de presă să explice. De ce acuma? Sunt amenzi din 2009. Vă spun de ce acuma. Pentru că venea scandalul Oltchim, vă dați seama ce campanie ducea OTV-ul în cazul insolvenței. E uluitor că nu a existat o discuție în presă. În România nu există conștiința că mi se poate întâmpla și mie.

Un deputat PP-DD, contra gazelor de şist

Pana cand va exista un studiu de impact asupra mediului, atragem atentia asupra multiplelor controverse privind riscurile si implicatiile folosirii acestei tehnologii si adresez cateva intrebari la care pot raspunde domnul Ponta sau domnul Corlatean si poate doamna Plumb sau autoritatile locale.
  • Au început diversiunile ? PP-DD era la început împotrivă, dar apoi s-a pronunţat pentru o exploatare responsabilă a gazelor de şist, în folosul României, nu pentru export.

De ce s-a răzgândit Ponta în privinţa gazelor de şist

În România, unde urmează liberalizarea preţurilor la gaze, a rămâne fidel contractelor pe termen lung cu Gazprom ar însemna o creştere nejustificată a preţului la gazele de producţie internă, o situaţie care nu ar putea fi justificată nici economic, nici politic, în condiţiile în care alternativa LNG este la îndemână. Or, descoperirea unor cantităţi semnificative de gaze de şist ar putea fi un bun motiv pentru o revizuire a înţelegerilor cu ruşii. Revolta ecologistă împotriva gazelor de şist e bună în campania electorală, dar ar fi o dovadă de orbire geostrategică dacă ar fi perpetuată la guvernare. 

"Foştii" comunişti angolezi, mari "capitalişti"; ca la noi

Fostă colonie portugheză, Angola este al doilea mare producător de petrol de pe continentul african. În ultimele decenii, această ţară din sud-vest, a reuşit să depăşească dezastrele provocate de războiul civil de 27 de ani şi să devină una dintre puterile economice importante ale Africii.
Preşedintele, care se află la putere încă din 1979
, a făcut eforturi ca să ajute ţara să crească, pe plan economic, în perioada de după război. Acesta a câştigat un nou mandat anul trecut, în urma alegerilor din 31 august.

Banca Italiei a aprobat un ajutor de 3,9 miliarde de euro pentru o bancă privată

Banca Italiei a aprobat un ajutor de 3,9 miliarde de euro pentru Banca Monte dei Paschi di Siena, sub formă de împrumuturi de urgenţă, iar premierul Mario Monti trebuie să decidă dacă sprijinul, care nu are susţinerea populaţiei, va fi pus sau nu în practică înainte de alegerile de luna viitoare.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Ei da. S-au trezit cu noaptea in cap cind NARODUL DORMEA in fata telembizorului. http://www.frontpress.ro/2013/01/intalnirea-conducerii-la-nivel-national-a-noii-drepte.html http://www.frontpress.ro/2013/01/pichetare-nationalista-la-sediul-fmi-fotovideo.html

Riddick spunea...

Noua Dreaptă a vrut anul trecut să întemeieze un partid (Partidul Naţionalist). I-a sabotat Rapcea, care a retras listele cu susţinători pe care le adunase el, ducând totalul adeziunilor sub minimul legal. Să vedem mai departe.

Simeone spunea...

Ne trezim dintr-un cosmar in alt cosmar!

Sclavia dobanzii...

Auzi, crestere, cand colo, criminalii astia recapitalizeaza bancile austriei(Raiffeisen Bank SA) si spun; growth of the Rumanian SMEs, growth, growth...

http://www.neurope.eu/article/eib-contributes-growth-rumanian-smes

Simeone spunea...

Am uitat, auzi Riddick: ...Romanian banks!

Incredibil cat de criminali si mincinosi pot fi.

Aceleasi natii criminale, si-au schimbat blana dar naravul...

http://www.neurope.eu/article/eib-contributes-growth-rumanian-smes

Riddick spunea...

Propaganda lor nu mai are ecou.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: