28 ianuarie 2013

Ne trezim odată ?


INSECTARUL JURNALIŞTILOR

Acum, după 23 de ani în România este în continuare un circ politic menit să distrugă complet însăşi fiinţa naţională, regizat de politicieni şi pus în scenă  de mass media, de jurnalişti.
Cine  are curajul să facă un insectar al jurnaliştilor din România care manipulează ?

La PDL "nu s-a înţeles" că de la PnL pot fi utili doar votanţii care se trezesc

"Ne revine obligatia si responsabilitatea, noi ca partid de centru dreapta, pentru consolidarea interna si coagularea tuturor fortelor care sa se opuna USL-ului. Daca, din punctul meu de vedere, se dau semne inclusiv din zona liberalilor, a PNL-ului din interior, parerea mea ca PDL-ul trebuie sa fie deschis si receptiv", a spus Flutur, care a adaugat ca si PDL "a luat o lectie" din coabitarea la guvernare alaturi de PSD.

Implicarea statului în propaganda LGBT

Luna Istoriei LGBT are loc in Romania si in alte 8 tari din Europa in fiecare februarie. Este un prilej de a sarbatori viata si cultura LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) prin explorarea istoriilor personale si pe ale celorlalti intr-un context LGBT.
Parteneri: Muzeul Taranului Roman, Institutul Francez, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Aiurart, ARDOR, Militia Spirituala, Facultatea de Istorie, Lords of the Boards, A.R.T Fusion, Atelier 35, Revista de povestiri, Dianei 4, Asociatia Translucid, Chestionabil, Club Modern, Club Purple Voyage.

Cristoiu despre închiderea OTV

O justificare de trei rânduri, domnii de la CNA nu au catadicsit nici măcar să facă o conferință de presă să explice. De ce acuma? Sunt amenzi din 2009. Vă spun de ce acuma. Pentru că venea scandalul Oltchim, vă dați seama ce campanie ducea OTV-ul în cazul insolvenței. E uluitor că nu a existat o discuție în presă. În România nu există conștiința că mi se poate întâmpla și mie.

Un deputat PP-DD, contra gazelor de şist

Pana cand va exista un studiu de impact asupra mediului, atragem atentia asupra multiplelor controverse privind riscurile si implicatiile folosirii acestei tehnologii si adresez cateva intrebari la care pot raspunde domnul Ponta sau domnul Corlatean si poate doamna Plumb sau autoritatile locale.
  • Au început diversiunile ? PP-DD era la început împotrivă, dar apoi s-a pronunţat pentru o exploatare responsabilă a gazelor de şist, în folosul României, nu pentru export.

De ce s-a răzgândit Ponta în privinţa gazelor de şist

În România, unde urmează liberalizarea preţurilor la gaze, a rămâne fidel contractelor pe termen lung cu Gazprom ar însemna o creştere nejustificată a preţului la gazele de producţie internă, o situaţie care nu ar putea fi justificată nici economic, nici politic, în condiţiile în care alternativa LNG este la îndemână. Or, descoperirea unor cantităţi semnificative de gaze de şist ar putea fi un bun motiv pentru o revizuire a înţelegerilor cu ruşii. Revolta ecologistă împotriva gazelor de şist e bună în campania electorală, dar ar fi o dovadă de orbire geostrategică dacă ar fi perpetuată la guvernare. 

"Foştii" comunişti angolezi, mari "capitalişti"; ca la noi

Fostă colonie portugheză, Angola este al doilea mare producător de petrol de pe continentul african. În ultimele decenii, această ţară din sud-vest, a reuşit să depăşească dezastrele provocate de războiul civil de 27 de ani şi să devină una dintre puterile economice importante ale Africii.
Preşedintele, care se află la putere încă din 1979
, a făcut eforturi ca să ajute ţara să crească, pe plan economic, în perioada de după război. Acesta a câştigat un nou mandat anul trecut, în urma alegerilor din 31 august.

Banca Italiei a aprobat un ajutor de 3,9 miliarde de euro pentru o bancă privată

Banca Italiei a aprobat un ajutor de 3,9 miliarde de euro pentru Banca Monte dei Paschi di Siena, sub formă de împrumuturi de urgenţă, iar premierul Mario Monti trebuie să decidă dacă sprijinul, care nu are susţinerea populaţiei, va fi pus sau nu în practică înainte de alegerile de luna viitoare.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Ei da. S-au trezit cu noaptea in cap cind NARODUL DORMEA in fata telembizorului. http://www.frontpress.ro/2013/01/intalnirea-conducerii-la-nivel-national-a-noii-drepte.html http://www.frontpress.ro/2013/01/pichetare-nationalista-la-sediul-fmi-fotovideo.html

Riddick spunea...

Noua Dreaptă a vrut anul trecut să întemeieze un partid (Partidul Naţionalist). I-a sabotat Rapcea, care a retras listele cu susţinători pe care le adunase el, ducând totalul adeziunilor sub minimul legal. Să vedem mai departe.

Simeone spunea...

Ne trezim dintr-un cosmar in alt cosmar!

Sclavia dobanzii...

Auzi, crestere, cand colo, criminalii astia recapitalizeaza bancile austriei(Raiffeisen Bank SA) si spun; growth of the Rumanian SMEs, growth, growth...

http://www.neurope.eu/article/eib-contributes-growth-rumanian-smes

Simeone spunea...

Am uitat, auzi Riddick: ...Romanian banks!

Incredibil cat de criminali si mincinosi pot fi.

Aceleasi natii criminale, si-au schimbat blana dar naravul...

http://www.neurope.eu/article/eib-contributes-growth-rumanian-smes

Riddick spunea...

Propaganda lor nu mai are ecou.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: