Vedem a doua garanţie primită de Dragnea de la Sistem. Prima: lipsa motivării sentinţei, care devine atacabilă din iunie 2016 (ieşire din termen şi plecarea Liviei Stanciu de la ÎCCJ la CCR fără semnătură pe motivare). A doua: dezincriminarea abuzului în serviciu (pentru care fusese condamnat), constatată recent de Curtea de Apel Alba Iulia. Care însă apare tacit din august 2016, consecinţa depăşirii termenului de intervenţie a guvernului în urma unei hotărâri a CCR. Dragnea ştia astea dinainte de alegeri, dar a preferat să nu combată clişeul "PSD, condus de un penal".

© my angry rants

30 decembrie 2012

PP-DD şi regionalizareaDiscuţie cu noii parlamentari de Alba, Dan Coriolan Simedru (USL) şi Cornel George Comşa (PP-DD).PP-DD pare că este în favoarea regionalizării (în clip, de la momentul 28:40). Ce-i drept, este doar opinia unui deputat al PP-DD. 

Minciuna USL este că "nu se vor desfiinţa judeţele". Un document PnL îi dă de gol: "5. Crearea regiunilor, ca unităţi administrativ-teritoriale, în paralel cu menţinerea actualelor judeţe, într-o primă etapă. 6. Transferul treptat a unor atribuţii de la nivel central la nivelul regiunilor, în vederea așigurării coerenţei politicilor regionale și crearea unor unităţi administrativ-teritoriale pe model european, în cea de a doua etapă."

Preşedintele organizaţiei judeţene Dâmboviţa a PP-DD, la primul congres al PP-DD din ianuarie 2012 (derulaţi în jos pagina de la acest link):
"Suntem de acord cu modificarea Constitutiei, dar consideram ca aceste demers revine unui nou Parlament, rezultat în urma alegerilor din 2012. Agream discutiile responsabile pe tema regionalizarii, dar numai în cadrul unui for legislativ legimitizat de proximele alegeri si numai în conditiile în care judetele Harghita, Covasna si Mures nu vor face parte din aceeasi entitate administrativ teritoriala cu personalitate juridica."

6 comentarii :

Riddick spunea...

"Fostul consilier al casei regale, Cornel George Comşa, va fi deputat în Parlamentul României din partea PPDD Alba. Comşa a ieşit în colegiul său pe locul trei, cu 3.920 de voturi, dar a obţinut mandatul la redistribuire."

http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/ppdd-parlamentar-alba-fostul-consilier-casei-regale-cornel-comsa-iesit-deputat-redistribuire-1_50c756e5596d720091ea41cb/index.html

Riddick spunea...

Europeiştii se dau singuri de gol când vor "descentralizarea" prin regionalizare pe plan intern, şi centralizarea la nivelul UE prin "adâncirea integrării" ("cedarea masivă de suveranitate").

"Numai prin cedarea masivă de suveranitate Europa mai poate rămâne o putere economică şi militară. Altfel, Europa va rămâne o carte de istorie a lumii, în care vei putea citi despre cele mai sofisticate culturi", a avertizat Traian Băsescu. Şeful statuluia apreciat că viitorul Uniunii Europene ca structură politică de forţă este "incert" dacă nu se iau "deciziile care trebuie luate pentru funcţionarea UE". Traian Băsescu a precizat că este vorba despre punctul său de vedere, că nu sunt "decizii subterane" luate la nivelul UE, ci este "viziunea" sa cu privire la evoluţia Europei în continuare.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-vrea-statele-unite-ale-europei-fara-cedarea-de-suveranitate-europa-nu-va-mai-fi-o-putere-8630764

Anonim spunea...

De mult se bate toba cu monarhia. L-au lasat pe CHARLES si ne-o trage pe Irealitatea tv cu TRADATORUL de MIHAI. Vezi doamne suntem un popor de voievozi si domitori iar oculta are grija de noi. Ne ofera totul pe tava numai ca sa TRAIM BINE/SA MURIM RAPID.

Riddick spunea...

O să treacă repede şi prosteala asta, pe măsură ce ne îndepărtăm de 30 decembrie. Mie-mi pare bine că USL (mai ales PnL) face propagandă Casei Duda, aşa se mai trezesc idioţii care i-au votat.

Anonim spunea...

Chestia asta cu ppdd care e format din patrioti si ne va salva e din programul umoristic de revelion?

Riddick spunea...

Ne vom da seama ce-i cu PP-DD până la vacanţa parlamentară din vară. Testul final va fi votul la revizuirea Constituţiei. Numai cine va vota contra va putea pretinde că face opoziţie.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

A.R.D., 2012 (punct din programul de guvernare): “Sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)”.

Postări populare (nu P.P.E. !):