11 noiembrie 2012

Prigoană (Sr.), dublu discurs


USL (care l-a achiziţionat oficial pe Prigoană Jr., şi neoficial şi pe Prigoană Sr.) joacă - destul de fals - cartea naţionalistă. Să vedem unde se duc cele 15-20 % voturi naţionaliste pe 9 decembrie.

2011: Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat miercuri că este de acord cu propunerea UDMR de eliminare din Constituţie a caracterul naţional al statului, arătând că în toate legile fundamentale ale ţărilor care au aderat la UE a fost eliminată "această poveste". "Acest lucru se întâmplă în toate statele europene. În toate constituţiile ţărilor care au aderat la spaţiul comunitar este eliminată această poveste. Acum intrăm în comunitatea europeană şi vom fi statele europene, aşa cum există Statele Unite al Americii, asta se doreşte de fapt şi caracterul naţional trebuie să dispară, va fi naţionalitate europeană", a precizat Silviu Prigoană. "Ei sunt americani punct şi noi trebuie să fim toţi europeni punct, fără graniţe, fără Kosovo, fără mutat graniţe mai la Braşov sau mai la Oradea", a mai spus Prigoană, întrebat în legătură cu propunerea UDMR de eliminare a caracterului naţional al statului român. 

2012: "Eu sunt mândru că sunt român. Pentru că m-am născut într-una dintre cele mai frumoase ţări de pe planetă, care, pe o distanţă de 200-300 de kilometri are şi munte şi mare, are nişte peisaje absolut superbe. Avem o istorie, noi ca români... Nu vreau să fiu confundat că aş fi naţionalist, nu, eu nu sunt naţionalist, sunt un cetăţean care îşi iubeşte ţara şi întotdeauna mă întorc cu drag în ţara mea, chiar dacă unii mă urăsc. Eu nu vin în ţara mea ca cineva să mă iubească, eu îmi iubesc ţara."

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Au invadat baptistii politica..
Stiu ca existau si inainte de 89.
Oare cine-i finanteaza, de fapt ?

Riddick spunea...

Cică şi CV Tudor ar fi baptist. Sunt prin toate partidele. NWO îi finanţează, pâi cum drea...

Diavolul e pe cer? Nu, e şeful guvernului ce va fi anunţat. Scaunul diavolului e gherbul* lor. Îl pupă în cur toţi ce vor să ajungă mari de tot. Asta-i piramida lor. Vezi ce-i cu asta pe dolarul de-o bancnotă. Ca să fii prezident, ministru, îl pupi în cur pe dracu’. Gorbaciov a început răul. Cu cine a stat în cameră? Cu Iliescu, uite-l cu batista. Are grijă să nu facă dracu’ cancer, se şterge la gură, are batistă, bravo Iliescu! Iliescu a omorît pe Ceauşescu. Ui­te-l pe Papă aici, ce propăvăduieşte? Ce hulubaşi? Pace? Tunis, Irak, Siria, Egipt! Asta-i pace de la Papă? Ce porumbei sînt ăştia? Hei, băieţi, băieţi!
(* blazonul, herbul)

http://www.catavencii.ro/Ion-mocanu-bdquoca-sa-fii-prezident-ministru-il-pupi-in-cur-pe-dracursquoldquo_0_5328.html

Crystal Clear spunea...

Foarte bun interviul
"Internetul a dat posibilitatea creierului goilor să-l umple cu informaţie nemaipomenită. Creierul goilor înţelege acum că Internetul pune lumea în genunchi".

Tocmai vor sa-l cenzureze...

Tot incerc sa fac un magazin online.Peste cine crezi ca am dat ca sa colaborez ? O firma de baptisti,la un parter de bloc din Ghencea, ultradotata care cere minim 1000/luna pentru promovare pe net-timp de vreo 2 ani...Niste banditi !
Tot ei promoveaza pe net si :instalatori, zugravi, tamplari ( servicii) la preturi incredibil de mari...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: