"Obiectivul meu nu mai este legat de procentele PDL-ului în 2012, obiectivul meu este ieşirea României din criză şi trecerea pe creştere economică solidă. Deja sunt semne de întrebare ce se va întâmpla din punctul de vedere al crizei economice în semestrul al doilea. Sunt deja specialişti care avertizează: atenţie, risc de revenire a crizei economice", a afirmat şeful statului, la TVR1.
Cât priveşte discuţiile de la recenta Convenţie Naţională a PDL privind relansarea guvernării, Băsescu a menţionat că, probabil, peste o săptămână sau două, noul Birou Permanent Naţional al partidului va analiza şi soluţiile din acest punct de vedere.
Preşedintele Băsescu şi-a exprimat convingerea că PDL este un partid responsabil şi că va reuşi să îndeplinească programul agreat cu FMI. "Acest Guvern, şi vă rog să vă uitaţi pe raportul Fondului, nu a avut niciun punct neîndeplinit. Este prima dată când văd aşa ceva. Am putea spune: au tăcut şi au făcut. Performanţa este demonstrată, chiar dacă este hulită. Este clar că este un Guvern nepopular, dar, dincolo de orice, pentru ţară este necesar un Guvern stabil", a conchis Băsescu.
3 comentarii :
Adio, și-un praz verde. Prost o fi cine s-o mai uita în gura voastră.
Băsescu/PDL și USL sunt interfața cu care Bruxelul și FMI acționează în România. Trebuie retezate aceste două tentacule (două forme diferite ale aceleiași linii, să creeze la limită o majoritate, dacă aborigenii se dezmeticesc și le-ar depuncta deopotrivă). Cum au făcut grecii și o vor face din nou duminică (la ei PDL și USL sunt Nea Dimokratia, respectiv PASOK).
1990. În fostele state socialiste se formau partide noi, unele dintre ele cu foști disidenți. Aici disidenții intrau în FSN, CFSN și CPUN (pe cota de 50% a FSN - Pleșu, Dinescu, Caramitru...). În ianuarie vine Cîmpeanu, adus de Dan Amedeo Lăzărescu (mason, informator Secu) și de structuri. PNȚ este penetrat masiv în ultimele zile din decembrie 1989, cînd devine PNȚCD (pe primele afișe apărute se vorbea despre "renașterea PNȚ", nicidecum despre PNȚCD). Apoi, când s-a pus problema creării dreptei, a apărut Alianța Civică, apoi CDR, cu aceleași partide putrede și cancerizate. Totul controlat, totul regizat.
Erau zile în șir (1990, 1991...) când în fața sediului central PNȚCD se adunau (= infiltrau) lumpeni, bețivi și "revoluționari", care făceau scandaluri și diversiuni printre zecile de oameni care discutau fie pe trotuar, în fața sediului, fie în curte. Acum e pustiu.
Dacă nici pe astea nu le vedeți, atunci - ce vedeți ?!
Trimiteți un comentariu