24 septembrie 2011

Ăştia nu sunt sănătoşi !



Vicepreşedintele Comisiei Europene: "trebuie să avem o Bancă Centrală Europeană care să semene cu Federal Reserve din SUA, capabilă să îşi asume responsabilităţi mai mari în sensul creşterii". 

Eu zic, mai bine să angajeze UE nişte alchimişti, aurul e mai sigur decât o altă Federal Reserve, sigur mai catastrofală decât originalul.
"Trebuie să schimbăm modul în care funcţionează Banca Centrală Europeană, care ieri a intervenit împotriva inflaţiei", a declarat Antonio Tajani, vicepreşedintele Comisiei Europene. Prezent la evenimentul Reţeaua Europeană a Ideilor (EIN), think tank al Partidului Popular European, desfăşurat la Palatul Parlamentului, Antonio Tajani a precizat vineri, 23 septembrie, că "trebuie să avem o Bancă Centrală Europeană care să semene cu Federal Reserve din SUA, capabilă să îşi asume responsabilităţi mai mari în sensul creşterii".

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Delir europeist ! Au pierdut complet simtul realitatii

Riddick spunea...

E şi un pic de panica, vor să scoată apa din corabia găurită, cu cana.

Crystal Clear spunea...

Isi fac curaj unul altuia.
Pathetic ..

bba01 spunea...

Salut , numele meu este Bogdan ,sunt din IASI, Romania .Aveti un site minunat .As dori daca putem face schimb de linkuri / bannere . Va multumesc !!!
Adresa site-ului meu este : http://descopera-travel.blogspot.com/
Adresa de e-mail: bogdan_burca@yahoo.com
Daca doriti sa facem schimb de linkuri ,bannere lasa-ti un comentariu pe blogul meu !!!
Imi puteti da un like , va rog frumos la adresa : http://www.facebook.com/pages/Descopera-lumea-inconjuratoare/174468635958737 Multumesc,o zi buna !!!

Daca vrei sa facem schimb de linkuri/bannere astept raspuns printr-un comentariu pe blogul meu/sau un e-mail


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: