19 martie 2010

"Respectăm, dar nu acceptăm"...Băăă, ne laşi ?!


Haşotti : Românii au fost manipulaţi şi neinformaţi la referendum

PNL nu poate accepta rezultatul referendumului pentru Parlamentul unicameral, pentru că scorul a fost viciat. Iată ce spune la RFI liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti (audio), în plină dezbatere privind modificarea Constituţiei.
El precizează că formaţiunea din care face parte se opune ideii de Legislativ cu o singură Cameră. Electoratul a fost influenţat la referendum, unde a votat fără să fie bine pus în temă, susţine Puiu Haşotti.

"Vremea demagogiei trebuie să înceteze şi la Partidul Democrat Liberal. Noi am spus şi în timpul campaniei că vrem Parlament bicameral. Sigur, poporul s-a pronunţat, dar trebuie să ne întrebăm în ce măsură a fost corectă suprapunerea referendumului peste alegeri", afirmă senatorul liberal.

"De asemenea, trebuie să ştim că electoratul nu a fost informat îndelung şi îndeaproape asupra acestei chestiuni. Dintr-un punct de vedere foarte personal, de multe ori sau, mă rog, uneori, electoratul manipulat, influenţat poate avea o percepţie greşită şi o înţelegere greşită asupra fenomenului economic, social, politic şi aşa mai departe, sunt zeci, sute şi mii de cazuri în acest sens. Însuşi poporul israelian l-a ales pe Barabas în locul lui Iisus", declară Puiu Haşotti.

"Asta nu înseamnă însă că noi, ca liberali şi ca democraţi nu trebuie să respectăm voinţa poporului. Spun doar că acest referendum suprapus peste alegerile prezidenţiale şi cu o neinformare corectă şi intensă a electoratului nu a fost de natură să ne dea un rezultat corect. Cred că rezultatul a fost viciat", conchide liderul senatorilor PNL.


Uite, de-aia trebuie vot uninominal, să nu mai intraţi voi, redistribuiţilor, în parlament, de pe locurile 2 şi 3. Nicio grijă, se rezolvă.

19 comentarii :

Despina spunea...

Abia astept.

Ce nu-mi place insa : am fost la ISP ieri si din nou era plin de pliante cu Lisbon Treaty
Sper ca ai nostri sunt destupati la minte si sa ia numai ce este bun de la UE

Riddick spunea...

La viitoarele alegeri europarlamentare, nu mai votez cu PDL, dacă mai este la PPE.
Stau acasă, dacă nu am alternativă.

Nu prea ai cum să iei doar ce este bun, ăia au echipe de băgători de seamă care te supraveghează, daca nu cumva fentezi paşii spre Statul Europa. Hai odată, alegerile din Anglia, Cehia si Ungaria...

Se organizează rezistenţa, pas cu pas.

Despina spunea...

Ai dreptate.
Nici nu ma gandesc sa votez asa ceva.
Eu daca stiam ca am facut Revolutia din 89 practic sub ocupatie ruseasca nu m-as mai fi intors acasa.
Pentru mine este o lovitura mare de tot ceea ce aud in ultimele zile pe la B1TV

Riddick spunea...

De la CAER la UE, ce naibii...

Unii, prin ministere, tot ăia sunt.

Despina spunea...

Bineinteles

George spunea...

@Doamna Despina,stiti care e culmea? ''Adevarul'',ziarul facut de Patriciu,face o treaba excelenta(cam inainte de alegeri)dezvaluind asasinatele generalului Militaru precum si tot cosmarul care l-am trait cu bolsevicul iliescu din 22 dec'89,Grigore Cartianu realizand documentare destul de complete ! @Dom.Riddick,aveti cuvantul meu, fara exagerare,in toata zona Brasovului,PNL-ul E MAI JOSNIC decat PRM-ul din perioada lui vadim de glorie(imi pare rau ca n-am un link cu ziarele lui Cancescu si Ghise-Brasovul Tau-de exemplu),sa vedeti la ce nivel subuman au putut ajunge liberalii si in Ardeal !

Riddick spunea...

George, s-ar putea ca ceea ce face Adevărul sa fie şi un rebranding (ca sa ajungă #1, ceea ce nu cred), dar şi o deturnare a atenţiei spre Ilici, care e cam pe finiş din toate punctele de vedere.
Nu se pupă ipoteza asta cu situaţia lui Petre Roman, care şi el este examinat, şi doar este consilierul lui Antonescu, pionul lui Patriciu.

Despina spunea...

Intrebarea pe care mi-o pun incontinuu de vreo 10 zile de cand urmaresc episoadele privind revolutia la B1Tv este ce l-a apucat pe Cartianau -de la Adevarul, deci Patriciu.
SE pare ca Patriciu nu este actuonar cu drept de veto ,totusi acolo, nu stiu,

Despina spunea...

Riddick-si-a luat fii-miu o jeaca jeans negru ,super - tip sacou ,captusita cu bumbac ( captuseala de la maneci insa poliester) de la Unirea, et.2,marca"Espansivo"- Made in Romania.
Mie imi place la nebunie !
Am uitat sa intreb cat costa

Riddick spunea...

Cartianu pentru mine este zero din momentul când a plecat la Adevărul.

Nu prea cred că poţi avea încredere în ziarişti, în general. Servesc interese private, de multe ori neromâneşti, ba chiar antiromâneşti.

Riddick spunea...

Mulţumesc, chiar vroiam să trec prin Unirea. Captuşeala sintetică (la geci), o scot (spatele + mâneci). Las pieptul, unde sunt buzunarele, iar lateralele le cos pe cusătura faţă-spate. :)))

Despina spunea...

Te pricepi la scutere sub 50 cmc ?

Riddick spunea...

Nu prea, dar să auzim întrebarea ?

Despina spunea...

Este adevarat ca toate scuterele astea sub 50 cmc au carte de identitate, inregistrata la RAR ?
Se inscriu apoi cumva in circulatie la Primarie care le da numar de imnatriculare? Asta ca sa nu se fure.

Mi-au suspendat astia carnetul de conducere,abuziv bineinteles, pentru o luna, n-am chef sa ma cert si sa merg la judecata pentru ca avocata mi-a spus ca fara martor n-am ce cauta la proces etc.
Vreau sa-mi iau un scuter mic pt ca nu este nevoie de carnet.
Am mers cu bicicleta mult, dar cu scuterul niciodata .Mi-e si cam frica...
Aici nu prea sunt mijloace de transport in comun,ar trebui sa merg cu taxiul, in sfarsit... O mizerie

Riddick spunea...

Credeam că întrebarea era mai mult tehnică, nu juridică. :)

Cu numărul, bănuiesc că este opţional, la sub 50 cmc. Oricum, durează în plus câteva zile .

Cu RAR, nu ştiu.

Dar, la alegerea modelului - caută să aibe motor "de firmă", nu turcisme sau chinezisme, care cedeaza la un an. Honda, Suzuki, Piaggio, Peugeot, iar roţile să fie cât mai mari (eventual în loc de scuter, moped, dar cu motor mai puternic). Mopedul are avantajul că este de obicei mai uşor şi roţile mai mari îl fac mai bun la denivelări (chiar dacă poate fi mai lent decât un scuter). Plus că în caz de pană de motor sau terminarea benzinei, se poate pedala.
O marcă buna ar fi Peugeot.

Marca bună = bani mai mulţi, dar nu "cade" când ţi-e lumea mai dragă. Şi atenţie la uleiul amestecat în benzină (dacă este în doi timpi)-după cum indică producătorul.

Despina spunea...

Merci,
O sa ma gandesc bine.Peugeot nou costa 1700 eur !
O sa ma duc in Targ -sa vad la mana a doua
Complicat .

Multumesc pentru informatii

S-ar putea sa raman la taxi :)

Riddick spunea...

Nu mai vechi de doi ani ("de firmă"), ori un an (turcism).

George spunea...

Aveti perfecta dreptate,dom.Riddick, nu poti avea incredere in ziaristi ca si in publicitari:de ex.Naumovici si-a incasat comisionul de la canadieni si acum''bate toba'' cu afacerea Rosia Montana...(iar Cartianu si mie mi s-a parut suspect de la sport,de cand merge ''brat la brat'' cu intreaga fam.Becali,niste gunoaie ce au distrus fotbalul romanesc!)

Riddick spunea...

Nişte fomişti cu ifose.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: