17 august 2011

Noua Ordine Mondială Sorosistă

THE SOROSIAN NEW WORLD ORDER (Michael Moriarty, NewsWithViews.com)

George Soros domneşte acum peste mai mult de jumătate din Pământ: Eurasia, America de Nord, şi, cu piciorul pus în Brazilia, peste o bucată mare din America de Sud.

Cu un Barack Obama sorosist guvernând Statele Unite ale Americii, un Vladimir Putin sorosist la conducerea neo-Uniunii Sovietice a Rusiei celui de-al Treilea Mileniu, şi cu acela dintre primii vizionari sorosişti, Dr. Henry Kissinger de la Harvard, care continuă un dialog etern sorosist cu Tweedledees-ii şi Tweedledums-ii Chinei Roşii, avem o deplină Nouă Ordine Mondială Sorosistă.

Vechiul eufemism pentru marxism, minciuna trădătoare veşnic reînviată numită progresism, a ratat încă o dată, ca şi Henry A. Wallace, testul mirosului.

Prin urmare, noul termen pentru progresism trebuie să fie sorosism.

Hollywood-ul sorosificat: Oh, acele zvonuri despre "sciziuni" în Partidul Democrat?

George şi Media Matters vor repara asta? Cu excepţia cazului în care, desigur, George este atât de dezamăgit de al său Mini-Me din Biroul Oval încât i-a dat ordin Wolfhound-ului său ca să muşte!

Zeii greci aruncau tunete şi fulgere în acelaşi mod în care Dr. Evil îşi trimite descântecele sale peste Pământ.

A speriat cea mai mare parte a lumii, şi cred că sugerează că tensiunile dintre Coreea de Nord şi nou marxizata Obama Nation din America cresc către niveluri de violenţă incipientă.

Dr. Evil a crescut în terorismul violent din Ungaria nazificată, aşa că el ştie cum să sorosifice încet, cu viclenie, ceea ce el consideră a fi "iluziile unei Lumi Libere".

Putin este wolfhound-ul său iar Stalin şi Mao erau oameni asemenea lui!>> Dr. Evil (Soros)
>> Mini-Me (Obama)

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Postare scurta si concentrata care sintetizeaza realitatea .

Sigur, trebuie sa citesti linkurile de jos ca s-o pricepi mai bine.

Chiar ma gandeam cum naiba nu-i face nimeni de petrecanie lui Soros...

Riddick spunea...

Am impresia totuşi ca este supraevaluat Soros, sunt alţii mult mai "în problemă", despre care nu se stie prea mult.

Crystal Clear spunea...

Asa este ! El este doar interfata


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Silviu Prigoană, 2011 (este de acord cu eliminarea caracterului naţional al statului, susţinută de UDMR): "Acest lucru se întâmplă în toate statele europene. În toate constituţiile ţărilor care au aderat la spaţiul comunitar este eliminată această poveste. Acum intrăm în comunitatea europeană şi vom fi statele europene, aşa cum există Statele Unite al Americii, asta se doreşte de fapt şi caracterul naţional trebuie să dispară, va fi naţionalitate europeană. Ei sunt americani punct şi noi trebuie să fim toţi europeni punct, fără graniţe, fără Kosovo, fără mutat graniţe mai la Braşov sau mai la Oradea".

Postări populare (nu P.P.E. !):