16 august 2011

Sticky post "22" (intră pe-a treia săptămână)

Revista lui Soros nu-l place pe Iulian Urban (senator PDL). O.K., poţi spune despre Iulian Urban că e excentric, freak, paseist, păşunist, naţionalist, dar nu extremist.

AUG 02
Un tânăr surmenat 
Rodica Palade   Nota Zero La Purtare

90 de iniţiative legislative, 61 de declaraţii politice, 7 întrebări, 43 de interpelări, 327 luări de cuvânt în plen, plus un blog ce dă pe de lături – este bilanţul activităţii de senator raportat de către el însuşi, adică de către Iulian Urban. Dar tânărul pedelist de 33 de ani, cu o prezenţă în parlament de 75%, nu riscă oare să se surmeneze? Pentru menajarea lui, n-ar fi deloc nepotrivit ca un coleg de-al său de Senat, să zicem, Crin Antonescu, să-i sară în ajutor. Să-l înveţe să mai stea pe acasă, nu chiar ca el, dar orişicât... „Munca l-a distrus pe om“ - spunea un cunoscut, de câte ori arăta spre cineva care o luase razna.

Cam aşa îţi vine să zici şi despre tâ­nărul Urban: se declară a fi de dreapta, dar, din hărnicie(?), ajunge la extremă. De exemplu, nu e de acord cu adulterul. Şi nu i-ar displăcea ca cei care au omenescul obicei de a (mai) pune coarne să fie incriminaţi de lege. Dar şi scanările corporale, ştiţi, alea de la aeroport, sunt denunţate că fac cancer. Ştie Iulian Urban cum. În fine, omul ăsta neliniştit găseşte util să preia vocea acelor bucureşteni care cer închiderea cluburilor şi a localurilor din Floreasca...

La 33 de ani mă aşteptam ca un parlamentar să ceară înfiinţarea unor asemenea „instituţii“ şi în prăfuitul său Ilfov, unde, duminica, tinerii freacă pe şosea o bicicletă sub ochii fetelor care sparg seminţe. Urban însă merge cu surmenajul mai departe şi înfruntă Constituţia: propune introducerea pedepsei cu moartea & castrarea în unele cazuri speciale (pedofilie, viol). În fine, la o aşa efervescenţă, nu putea să rateze masacrul din Norvegia: „atâta timp cât Europa s-a declarat templul corectitudinii politice, atâta timp cât am fost învăţaţi să-i tolerăm pe musulmani, pe chinezi, pe evrei, pe romi cu religia lor, cu cutumele lor, nu putem să schimbăm regula jocului din mers, îi provocăm pe acei oameni. Etc.“ „Declaraţiile lui Urban sunt periculoase şi excentrice, fără legătură cu PDL“, a încercat Sever Voinescu să arunce departe de partid acest cartof fierbinte. În alte ţări l-au aruncat afară din partid.

9 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Astept inceapa sa-l fugareasca si pe Aligica ..

Niste oameni de nimic ...
Degeaba au talent si educatie daca-l pun in slujba lui Soros si implicit impotriva propriului popor !

Riddick spunea...

Înseamnă că îi supără al naibii de tare şi critica soft. Ehe... încep să dea de opoziţie, de întrebări...

Crystal Clear spunea...

Intrebari de bun simt si logice , nu teorii ultra-extra-sofisticate

postoricanul spunea...

Cu parere de rau...Urban mai bine ar sta pe acasa mai mult. Mai bine s-ar inversa raportul prezente absente in cazul sau, poate astfel si numarul de gugumanii/saptamana.

Riddick spunea...

Trebuie să mai lucreze niţel la stil. Totuşi, fondul îl exprimă binişor.

postoricanul spunea...

eu cred invers...stilul il mai salveaza, e doar avocat si poate vorbi fara sa spuna nimic cateva fraze.

fondul e ca teoretizeaza acealeasi dobitocenii ca fermierul norvegian terorist. O diferenta notabila, daca nebunul ala se credea cavaler maltez sau templier sau francmason, acest mitica de ilfov se trage din Papa Urban.

Riddick spunea...

:))) Are şi el ceva la mansardă, dar e departe de Breivik.

Ar trebui un update, sticky-postul "Nota zero la purtare, Iulian Urban" intră pe-a patra săptămână, odată cu apariţia de azi a 22-ului. Da' nu-mi mai bat capul...

postoricanul spunea...

totusi un test de ala psihologic...cum iti face la armata, ar fi bun si pentru candidatii la demnitati in stat. nu? ca degeaba descoperi apoi ca sunt urmasii lui Napoleon, ai lui Traian, ai lui Decebal, ai lui Papa Urban si etc.

De binefacerile votului uninominal nu sunt convins cand un freak ca asta ajunge senator sau un securist ca voiculescu. Apoi e plin parlamentul de PRMisti care fac fie pe clantaii de dreapta, fie pe clantaii de stanga. Ba chiar mi-as paria porecla ca ar fi foarte capabili sa isi schimbe PRMistii convertiti la pedelism rolurile cu cei convertiti la psdism. Astia nu au nici mama si nici tata, ce sa vorbim de principii.

Iar urban nu e departe de ei, tupeu mult si clanta are...poate nu i s-a dat inca ocazia sa tradeze in numele lor si spre propasirea personala.

Riddick spunea...

Cred ca îl are admin la blog pe fratele lui (mai mic ?), Viorel Urban. Ăla e mai "original". A anunţat de vreo 4-5 ori că "îngheaţă" blogul (are blogul lui), s-a ţinut de cuvânt după vreo 6 luni, dar tot mai scapă o postare la 2-3 luni...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: