04 iulie 2011

Dom' profesor a optat



...pentru "Caţavencii" lui Patriciu şi Dinescu (nu mai apare la blogul lui Cristian Preda "Caţavencu" la "Agenţii şi gazete"). E drept, noul patronat de la Academia Caţavencu nu şi-a făcut încă site, ori nu l-am găsit eu. 

Prevăzusem opţiunea lui dom' profesor, aşa că făcusem din timp "poza".

înainte:


după:


17 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Eram sigura .
In spatele ISP, secta, reformagii, etc, este bineinteles, Dinu Patriciu, adica MOSCOVA !
Pe aici prin apropiere este o statie de benzina Rompetrol unde sunt angajate personaje cu aspect de rusnaci care vorbesc prost romaneste

Riddick spunea...

Sssst... e aici C.P., pe blog, a intrat acum 3-4 minute, de la Bruxelles ! :)))

Belgium European Parliament, etc.

Crystal Clear spunea...

Poate are curajul sa ne raspunda?

Riddick spunea...

Poate n-a dat "refresh", si nu ştie că au apărut comentarii. ;-)

Crystal Clear spunea...

Da, a uitat calculatorul pe site si s-a apucat sa faca altceva

Cristian Preda spunea...

Da, am optat pentru Catavencii. Criteriul e simplu: acolo unde sunt Mardale si Istodor, acolo e si gazeta pe care am inceput sa o citesc imediat dupa Revolutie.

Crystal Clear spunea...

Care revolutie ?

Riddick spunea...

Mie mi s-a făcut scârbă de când s-au vândut lui Vântu, iar de vreo 5-6 ani, nu mai cumpăr "Academia Caţavencu". În anii '90 aveam un teanc de vreo 30 cm cu "AC", o luam săptămânal.

Crystal Clear spunea...

Tandemul Vantu-Patriciu !
Aceeasi Marie cu alta palarie.

postoricanul spunea...

nu ai pierdut nimic...Preda are dreptate, astia noi sunt patetici si cica de randul viitor revin la 24 de pagini...sa vezi atunci umor concentrat.

http://www.academiacatavencu.info/

Riddick spunea...

Da... văd că Adamescu a dat 800 şi ceva de mii de euro şi are doar un slideshow pe net...

Nu prea mă mai interesează nicio facţiune de-a caţavencilor, îmi pierdusem interesul cam din vremea când căpătase burtă Liviu Mihaiu, puţin înainte de tranzacţia cu Vântu din 2002 sau 2003. S-au prostit cam de prin 1998.

Crystal Clear spunea...

Las' c-au lucrat "la comanda" de la inceput si erau pregatiti dinainte de '89 cu Mircea Dinescu in frunte....
Ne-au mintiti si astia ....
Au facut bani pe fraiereala noastra

Riddick spunea...

Sesizasem anumite mesaje ambigue, dar cel mai mult mi-a displăcut şi m-a ţinut deoparte "Balul Academiei Caţavencu", unde era invitat mai mereu Iliescu. Ăştia şi Divertis-ul, prin caricaturizare, de fapt l-au umanizat pe Iliescu, încât noilor generaţii nu le mai apare ca inamicul nr.1, cum de fapt şi este.

Crystal Clear spunea...

Excelent ai sesizat!

Ei , de fapt l-au spalat de Iliescu...

S-a lucrat profesionist...

postoricanul spunea...

Nu e un slide-show...e acelasi soft de la e-catavencu... destul de comod, din si 2 clickuri poti mari si citi orice coltisor. Nici macar primul numar "Catavencu", ala cu trucaje foto din foarfeca pe care l-am citit in 91...nu era mai prost ca asta.

Trucajele sunt extrem de slabe dpdv text...cel din prima pagina, care ar trebui sa vanda... e catastrofal. Nici macar un singura replica la inaltimea vechii reviste. Cat despre textele mai lungi, ti se face jena de orice depaseste trei randuri.

Desi mie Mardale si Istodor nu imi plac asa de tare, nici Mihaiu sau Toma ca sa fiu sincer...preferatii mei erau/sunt Buscu si Iaru, sustin 100% alegerea lui Preda in privinta Catavencilor...Academia Catavencu a murit, traiasca Catavencii!

Lilick Auftakt spunea...

Sunteti de coma! Tu si Niku! Noroc ca am intrat sa citesc acum, ca pierdeam ceva tare. Nu mai pot de ras. :)))))Cica ssst ca e domn' profesor si hop apare domn' profesor.:)))) Mai frate, nu mai poate omu' sa citeasca ceva, ca voi sariti cu gura. :D Bine ca nu mai citeste... http://www.okazii.ro/catalog/55203101/revista-munca-de-partid-nr-12-1988.html#galerie

Riddick spunea...

Eh, Liliushka... dom' profesor chiar era pe blog de 4-5 minute când am scris "Ssst...", ştiam că este el fiindcă intrase din pagina "monitorizare" a blogului C.P., era de la Parlamentul European, şi corespundea şi IP-ul.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: