01 mai 2011

Subminarea monedei naţionale a fost trecută în Constituţia României în 2003



Şi a continuat cu aderarea la UE fără referendum, ratificarea Tratatului de la Lisabona fără referendum, aderarea la Pactul Euro+ şi reconfirmarea de către guvernul Boc a obiectivului de trecere la euro în 2015.
"Daţi-mi voie să nu fiu precis cu data, vă pot confirma însă acest lucru: au existat atacuri serioase asupra monedei naţionale. Bineînţeles, vorbim de speculatorii care au atacat şi alte monede naţionale" - Mihai Răzvan Ungureanu, directorul SIE (interviu la PRO TV, 1 mai 2011).
Pişpirache, las' că voi fi eu mai precis cu data - 2003, când a apărut în Constituţia României Art.137 (2) :
(2) Moneda naţională este leul, iar subdiviziunea acestuia, banul. În condiţiile aderării la Uniunea Europeană, prin lege organică se poate recunoaşte circulaţia şi înlocuirea monedei naţionale cu aceea a Uniunii Europene.
Făptuitorii ? Clasa politică şi electoratul (deşi există dubii serioase că au fost peste 50% votanţi la referendum, încât acesta să se poată valida, cu toate că s-a prelungit şi a doua zi).

Tic-tac... tic-tac... tic-tac...

11 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Am citit si eu mai devreme :)
"Pishpirache" e ala care si-a facut singur un salariu imens ( sau ceva aemanator) pe vreme cat a fost ministru de externe...

Riddick spunea...

Încă o "conservă" de-a lui Soros, pusă cu acceptul lui EuroBăse (cum dracu' de nu m-am prins de la început ?!):

În paralel cu activitatea didactică, conf. dr. Mihai Răzvan Ungureanu a desfășurat și o bogată activitate științifică, fiind membru al Societății Române de Heraldică, Sigilografie și Genealogie a Academiei Române, filiala Iași (din 1993), membru al board-ului științific al Fundației Soros pentru o Societate Deschisă.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_R%C4%83zvan_Ungureanu#Cariera_profesional.C4.83

EuroBăse, ai garantat votul meu PENTRU suspendare (măcar să facă politici de stânga un socialist, nu o maimuţă mincinoasă care are nevoie de electoratul de dreapta numai în ziua votului). Dar ştim cu toţii că nu va mai fi nicio suspendare, fiindcă ai trecut "dincolo" (n'aşa, zmechere ? ;-) ).

Riddick spunea...

Adică, în clar: politicile de stânga să fie identificate neechivoc cu politicienii de stânga, nu puse în cârca dreptei !

Riddick spunea...

http://www.docstoc.com/docs/19679853/MIHAI-RAZVAN-UNGUREANU-un-foarte-suspect-sef-de-spionaj

Crystal Clear spunea...

Sunt socata rau de tot dupa ce am ce am citit linkul de mai sus !!!!!!
Toate astea s-au facut cu concursul lui Basescu.
Basescu stia de la inceput absolut tot planul de manipularea a romanilor pentru preluarea noastra de catre UE !
A fost parte a minciunii de camuflare a politicii de stanga cu lozinci de dreapta

Din pacate pentru EuroBase nu i-a tinut mult minciuna.Ne-am prins in urmatoarele 2-3 luni dupa ce a fost ales a doua oara.
Ce DEZAMAGIRE !!!!

Riddick spunea...

Un farsor, desigur. Ne-a învârtit ca pe sarmale, în foi de viţă. Acum e înconjurat de sorosişti si de europeişti. Cu ei să se scufunde.

Crystal Clear spunea...

Toti rad de el .Pana si banditul de Andrei Plesu :

http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/presedintele-poporul

Riddick spunea...

Omida aia de Pleşu, care primea instrucţiuni precise de la KGB în vara 1989, în "exilul de puf" de la conacul Enescu ? ("Casa de creaţie a Uniunii Scriitorilor din RSR, Tescani, jud. Bacău).

Crystal Clear spunea...

Ce bun apelativ i-ai gasit :"OMIDA":))

Crystal Clear spunea...

Foarte sugestiv !

Riddick spunea...

Ehe...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: