01 mai 2011

Subminarea monedei naţionale a fost trecută în Constituţia României în 2003Şi a continuat cu aderarea la UE fără referendum, ratificarea Tratatului de la Lisabona fără referendum, aderarea la Pactul Euro+ şi reconfirmarea de către guvernul Boc a obiectivului de trecere la euro în 2015.
"Daţi-mi voie să nu fiu precis cu data, vă pot confirma însă acest lucru: au existat atacuri serioase asupra monedei naţionale. Bineînţeles, vorbim de speculatorii care au atacat şi alte monede naţionale" - Mihai Răzvan Ungureanu, directorul SIE (interviu la PRO TV, 1 mai 2011).
Pişpirache, las' că voi fi eu mai precis cu data - 2003, când a apărut în Constituţia României Art.137 (2) :
(2) Moneda naţională este leul, iar subdiviziunea acestuia, banul. În condiţiile aderării la Uniunea Europeană, prin lege organică se poate recunoaşte circulaţia şi înlocuirea monedei naţionale cu aceea a Uniunii Europene.
Făptuitorii ? Clasa politică şi electoratul (deşi există dubii serioase că au fost peste 50% votanţi la referendum, încât acesta să se poată valida, cu toate că s-a prelungit şi a doua zi).

Tic-tac... tic-tac... tic-tac...

11 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Am citit si eu mai devreme :)
"Pishpirache" e ala care si-a facut singur un salariu imens ( sau ceva aemanator) pe vreme cat a fost ministru de externe...

Riddick spunea...

Încă o "conservă" de-a lui Soros, pusă cu acceptul lui EuroBăse (cum dracu' de nu m-am prins de la început ?!):

În paralel cu activitatea didactică, conf. dr. Mihai Răzvan Ungureanu a desfășurat și o bogată activitate științifică, fiind membru al Societății Române de Heraldică, Sigilografie și Genealogie a Academiei Române, filiala Iași (din 1993), membru al board-ului științific al Fundației Soros pentru o Societate Deschisă.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_R%C4%83zvan_Ungureanu#Cariera_profesional.C4.83

EuroBăse, ai garantat votul meu PENTRU suspendare (măcar să facă politici de stânga un socialist, nu o maimuţă mincinoasă care are nevoie de electoratul de dreapta numai în ziua votului). Dar ştim cu toţii că nu va mai fi nicio suspendare, fiindcă ai trecut "dincolo" (n'aşa, zmechere ? ;-) ).

Riddick spunea...

Adică, în clar: politicile de stânga să fie identificate neechivoc cu politicienii de stânga, nu puse în cârca dreptei !

Riddick spunea...

http://www.docstoc.com/docs/19679853/MIHAI-RAZVAN-UNGUREANU-un-foarte-suspect-sef-de-spionaj

Crystal Clear spunea...

Sunt socata rau de tot dupa ce am ce am citit linkul de mai sus !!!!!!
Toate astea s-au facut cu concursul lui Basescu.
Basescu stia de la inceput absolut tot planul de manipularea a romanilor pentru preluarea noastra de catre UE !
A fost parte a minciunii de camuflare a politicii de stanga cu lozinci de dreapta

Din pacate pentru EuroBase nu i-a tinut mult minciuna.Ne-am prins in urmatoarele 2-3 luni dupa ce a fost ales a doua oara.
Ce DEZAMAGIRE !!!!

Riddick spunea...

Un farsor, desigur. Ne-a învârtit ca pe sarmale, în foi de viţă. Acum e înconjurat de sorosişti si de europeişti. Cu ei să se scufunde.

Crystal Clear spunea...

Toti rad de el .Pana si banditul de Andrei Plesu :

http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/presedintele-poporul

Riddick spunea...

Omida aia de Pleşu, care primea instrucţiuni precise de la KGB în vara 1989, în "exilul de puf" de la conacul Enescu ? ("Casa de creaţie a Uniunii Scriitorilor din RSR, Tescani, jud. Bacău).

Crystal Clear spunea...

Ce bun apelativ i-ai gasit :"OMIDA":))

Crystal Clear spunea...

Foarte sugestiv !

Riddick spunea...

Ehe...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: