19 aprilie 2011

Cică noua Constituţie a Ungariei nu respectă "valorile europene"



De parcă dogmele UE ar fi valori, şi ar trebui respectate: federalismul (desfiinţarea statelor naţionale şi crearea unui singur stat pe continent), anticreştinismul, colectivismul, militantismele pro-gay, ecologist ("încălzismul") şi "pacifist" (anti-NATO), stângismul, feminismul, multiculturalismul...

Se trezi un ministru (adjunct) german să îşi dea cu părerea despre noua Constituţie a Ungariei. Vor urma şi alte asemenea poziţii. Noroc că premierul ungar se numeşte Viktor Orbán şi nu Gyurcsány, Stanishev, Tusk, Boc, Năstase ori Tăriceanu:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwKCUbLpfXy0ZzWySjVDSu3Z4BFASKpF5wQ1Or2mYciOrXk_3p3d5HoZ1gcq5fUMaGyzqgnXcyNTIJXoVTa224SAMONJOj0Jmy2ApCoB5Z3WMzKBSkvoidcXLqPw6GXP8ixr2z14bh06c/s1600-r/l.jpg"Observăm evoluţiile din Ungaria cu mare atenţie şi cu oarecare îngrijorare"  a spus într-o declaraţie prin e-mail Werner Hoyer, adjunctul ministrului de externe german.
"Legea privind mass-media adoptată la începutul anului arată o atitudine faţă de drepturile fundamentale, care - în ciuda unor amendamente - este greu compatibilă cu valorile Uniunii Europene".

"Îngrijorările noastre privind legea mass-media s-au accentuat, nu s-au atenuat, prin adoptarea de astăzi a Constituţiei şi implementarea acesteia în viitor".

EUobserver - Germany to Hungary: New constitution breaches EU values


Au început şi trepăduşii de la Deutsche Welle propaganda în favoarea introducerii (euro)regiunilor în Constituţia României, cică ar fi contra lor "doar birocraţii şi extremiştii".

4 comentarii :

niku_elektriku spunea...

datzi dreaku ungur-bungurii astia!

vezi ca tzi'am furat bocu'...

Crystal Clear spunea...

Tine-l tu Nicule.
Noroc ca ne-am lamurit cu el !

Riddick spunea...

Aha... am văzut postarea cu imaginea.

Nu avem noi în România un partid ca Fidesz... Toate sunt putregăite în interior, şi aşteaptă ordine de afară, în loc să facă ce le cer cetăţenii.

Crystal Clear spunea...

Ca sa nu mai vorbim de comportamentul copilaresc: "Sic, ti-am furat jucaria"
Ca sa nu spun altfel....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: