16 februarie 2011

Hai s-o vedem şi p-asta !



Un senator PDL a declarat pentru www.e-politic.ro că Traian Băsescu i-a amenințat pe democrat-liberali că îi va scoate de la guvernare în ”două săptămâni”, dacă nu vor să elimine gruparea Blaga-Videanu-Berceanu.

”Boc vrea să își dea demisia 100%. Băsescu nu a zis cine o să fie premier, dar va fi un independent [pe ale cui voturi trece de parlament ?!]. Băsescu le-a zis clar că dacă nu-i izolează pe cei vechi din partid, adică pe Blaga, Berceanu, Videanu, scoate PDL-ul de la guvernare. S-a supărat și le-a zis ori, ori. Nu vreți, la revedere, mergeți în opoziție și e treaba voastră ce faceți acolo. S-a supărat după cazul Păsat și după ce a fost și la CSM”, ne-a declarat senatorul PDL.

http://www.e-politic.ro/exclusiv/basescu-a-amenin%c8%9bat-ca-scoate-pdl-de-la-guvernare

4 comentarii :

TANO spunea...

prea multa batia de cap pentru o ecuatie foarte simpla.daca blaga ajunge presedinte la partid, basescu ii zboara de la guvernare si-si retrage apropiatii din partid.independentul e vrajeala. cand alegerile bat la usa nici un parlamentar indiferent de culoare nu trece prin plen un guvern format din tehnocrati. toti vor butoanele

Riddick spunea...

Cum, adică, îi zboară de la guvernare ? Şi pasul doi ? Guvern USL ?!

TANO spunea...

daca e cazul da. blaga nu va guverna

Riddick spunea...

Adică, "ar fi cazul" să guverneze Ponta, şi nu Blaga. Sau Boc, dacă rămâne la guvern. Taa-re "argument", ce să zic...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: