28 ianuarie 2011

"Adevărul"...



În Adevărul a apărut azi acest articol, cu acest titlu şi cu această fotografie:


(Articolul mai era încă sub această formă dupa ora 14:00)

Acum, acelaşi articol (updatat) are fotografia corectă, titlul este schimbat ("Sicriul cu trupul neînsufleţit al Lianei Dumitrescu a fost depus la Camera Deputaţilor"), nu şi URL-ul:


http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Sicriul_cu_trupul_neinsufletit_al_Lianei_Dumitrescu_va_fi_depus-vineri-la_Camera_Deputatilor_0_416958322.html

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cu siguranta n-a fost o intamplare

Riddick spunea...

E ciudat că le-au trebuit peste 7 ore ca să modifice. Am copiat imaginea cam la 14:15 "printScreen", când am dat "refresh" se modificase deja.

Personal, sunt pesimist pentru M I-R, cum am fost pesimist şi în privinţa celeilalte deputate.

Crystal Clear spunea...

Si eu.

Nici nu stii ce sa mai crezi !
Lupta politica la noi este extrem de solicitanta .Trebuie a fii foarte rezistent fizic si psihic ca sa ramaii in picioare.
In ultimul timp peste tot in viata de zi cu zi, nu numai in politica lupta este din ce in ce mai apriga.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: