17 august 2010

Ronald Reagan: "Nu vorbiţi în numele nostru !"



16 comentarii :

Crystal Clear spunea...

La fel si la noi cu « latraii » si secta ».

Asa cum unii au acaparat televiziunile si presa scrisa, cei de sus au acaparat blogurile si vorbesc in numele nostru.Probabil ca au avut directiva de a infiinta bloguri –parte a strategiei de distrugere a dreptei.Parte a unui razboi rece, psihologic in care suntem agresati zi de zi.
Nu mai putem sa urmarim televiziunile romanesti la noi in tara.Nu mai putem citi dacat cateva bloguri.
Este cel putin la fel daca nu chiar mai grav decat pe vremene lui Ceusescu cand nu ne mai puteam uita la tv.
Aceleasi persoane se muta de la un blog la altul si fac exact aceleasi comentarii –sapa sa distruga singurul partid de dreapta care are o guvernare responsabila , cumpatata,ce poate scoate Romania din groapa economica in care au bagat-o banditii liberalo-stangisti .Il sapa si pe Presedinte si incearca sa-i intarate unul impotriva celorlalti.
Asa cum merge ,premierul Boc, taras, grabis, cu greseli inerente , cu obstacole ,cateodata insurmontabile, este un premier corect care tine cu natiunea si poporul roman.

Asa ca :
Latrai , secta si sustinatorii lor de pe bloguri, nu mai vorbiti in numele nostru, al romanilor de pe strada . Vreti sa dati impresia ca sunteti multi. Dar nu sunteti . Sunteti doar subventionati ,mai ales din exterior –sunteti parte a celor care isi doresc : « sa vina un neamt sa ne faca ordine in tara »

Crystal Clear spunea...

Asta este un raspuns la tot felul de postari si comentarii pe care le citesc pe bloguri asa zise "de dreapta", dar care nu sustin PDL, Boc si Basescu ....

Atunci ce sustin????

Poate ca stanga, dar nu-si dau seama ?

Riddick spunea...

Asta-i boală veche. A început în Piaţa Universităţii, când se striga "Nu suntem partide !", a continuat cu Alianţa Civică şi Partidul Alianţei Civice (diversiuni care au împiedicat aproape un deceniu consolidarea dreptei).

Acum cică trebuie PDL şi guvernul Boc să realizeze ce a rămas nefăcut de 20 de ani, dacă se poate, în 6 luni, dacă se poate, să placă şi tonomatelor.

Crystal Clear spunea...

Interesant este ca foarte multi dintre cei care tin sau comenteaza pe bloguri "de dreapta" dar sunt contra PDL si Presedinte traiesc de fapt in strainatate, habar n-au ce insemna sa muncesti si sa castigi bani in Romania. Sau, fiind "mari oameni de afaceri internationali " profita de munca romanilor platiti sub nivel european sau a resurselor existente tot in Romania.
Sunt nemultumiti ca Guvernul sau Presedintele le-a taiat robinetul.

Ca sa nu mai vorbesc despre asa zisii "intelectuali" , care nu stiu altceva decat sa traiasca subventionati fie de buget fie de moguli ,dar si despre editurile conduse de fosti secretari UTC ,sefi cu propaganda in studentie dar si despre editurile convertite de la profilul politic al socialismului stiintific la profilul hedonisto-amoros ce cucereste atatea doamne si domnisoare visatoare......

Riddick spunea...

Nu ducem lipsă de mimi.

Na, c-am şters din neatenţie postarea cu Ivan. Am vrut să şterg o ciornă de lângă ea, din tabloul de bord Blogger. Deşi mă întrebase încă o dată, am dat OK, din neatenţie.

Nu o mai refac, deşi aş putea (din Google cache), dar ar apare ca ultima postată şi oricum nu mai pot salva comentariile. Asta este...

Crystal Clear spunea...

Pacat-era buna postarea cu Ivan.

Din pacate nici eu n-am primit comentariile pentru ca nu ma pot abona usor la ele.

Nu prea inteleg de ce nu ma pot abona de la primul cometariu .
Ma pot abona doar daca postez imediat al doilea comentariu .
Cred ca este chestiune de setari.Nu stiu

In sfarsit...-de-ale internetului...

Riddick spunea...

Nu ştiu ce este. Aceeaşi problemă şi la alte bloguri cu fereastră de comentarii pop-up ?

Crystal Clear spunea...

Nu.
Acolo exista de la inceput optiunea de abonare.Si la tine a fost asa pana acum 2-3 luni.
Nu stiu ce s-a intamplal, la un moment dat s-a schimbat ceva pentru ca acum nu exista optiunea de abonare decat la al doilea comentariu si numai daca-l fac imediat dupa primul ( probabil o anumita perioada de timp.
daca revin mai tarziu cu un comentariu, o iau de la capat- nu ma pot abona

O sa incerc ma ma abozez de fiecare data, ca sa am si eu comentariile si sa le poti reposta si sa eviti situatiile ca cea de acum
Postarea cu Ivan era super...

Crystal Clear spunea...

Pe mine ma ingrijoreaza incendiul de la Giulesti.
Oare Parchetul va face o ancheta serioasa ?
Oare n-o fi altceva ?
Prea se brodeaza toate deodata ca sa compromita Romania

Anul trecut am fost mai multe zile intr-o maternitate de stat. Lucrurile nu sunt deloc in paragina,nu este improvizatia de care se vorbeste.
Ceva nu este in regula.Am acelasi feeling ca si la accidentul de la Smolensk

Crystal Clear spunea...

Mie imi miroase a razboi rece cu incendii la maternitatati

Riddick spunea...

Se poate constata dacă a fost ceva provocat. Şi oricum, trebuia să o facă cineva din tura de noapte, deci cercul de suspecţi se reduce la 15-20 de persoane.

Riddick spunea...

Am zis mult, 15-20, poate cu tot cu paznicii, fochistul, etc.

Dacă mai apar probleme la alt minister UDMR, mediul, am zice că se caută scoaterea din coaliţie a UDMR.

Adică, guvernul ar lua măsuri, UDMR ar zice că e jignită... şamd...

Crystal Clear spunea...

Rusii, comunistii, Iliescu ( aparitia cu sapca proletara dupa ce s-a anuntat Geoana castigator anul trecut ) tin mult la simboluri.

A arde bebelusi intr-o maternitate este un simbol....
Nu este numai amenintare, sunt deja victime

Sunt din ce in ce mai convinsa ca nimic nu este intamplator..( inca de ieri m-am gandit cum s-au suprapus evenimentele)
Ar trebui ca toata lumea sa fie in
ALERTA MAXIMA - sau cum s-o zice..

Riddick spunea...

Pe cel puţin trei bloguri "progresiste" am văzut apeluri "Cseke, demisia!". Totuşi, nu au fost aceleaşi apeluri când MS cumpăra sute de mii şi milioane de doze de vaccinuri diverse care nu s-au folosit şi acum intră în perioada de expirare.

Crystal Clear spunea...

Da, asa este si eu am vazut povestea cu demisia ,inca de dimineata la prima ora.
Doar ca unii , locuind peste mari si tari,in alte zari ( de unde sunt si platiti) incurca ziua de azi marti 17-8-2010 cu cea de ieri-luni 16-8-10 :))))

"Politeía

O zi obişnuită – 17 August / “Cseke Attila, DEMISIA!”
Bună dimineata intr-o zi de luni.

Astazi vom avea la Bucuresti o ......Consiliul Fiscal critică dur proiectul de rectificare bugetară, susţinând că există posibilitatea...”

Sau poate o aveau scris textul inainte de a se intampla incendiul

Asa se deconspira unii .
Jenant......

http://theophylepoliteia.wordpress.com/2010/08/17/o-zi-obisnuita-%E2%80%93-17-august-%E2%80%9Ccseke-attila-demisia%E2%80%9D/

Am salvat articolul la ora 14.40

Riddick spunea...

Eh... ai numit unul din cei trei. Al doilea e şi el, în blogrollul liberal "Leacul durerii".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: