02 august 2010

Asta-l roade pe Arminius


"aderarea la zona euro":

"Eu pot înțelege acest lucru. Fiecare partid își doreşte să guverneze singur. Și PNL își pregăteşte strategia și își va lansa programul politic „Noua Economie”, tot funcţie doar de propriile prioritati. În politică însă, compromisul este adesea necesar. Eu aduc aminte grupurilor parlamentare și liderilor PSD că obiectivele pe care le avem de îndelinit în perioada următoare până la aderarea la zona euro necesită o majoritate parlamentară extrem de puternică, măsuri ferme, o poziționare solidă în raport cu președintele României, dacă el rămâne același pâna la finele mandatului său, și, de asemenea, opțiuni constituționale ce necesită o majoritate de două treimi. Nimic din tot ce v-am spus până acum nu va putea fi făcut de un singur partid din România, multă vreme de aici încolo".

AGERPRES 

Ce mai Partid Nahahahaţional Liberrral ! Ptiu !

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Atat PNL cat si PSD viseaza numai alegeri si suspendari... ca sa puna laba pe economie si sa poata fura linistiti: dupa "Noua ordine "si "Noua economie "

Cred ca cel mai bine ar fi sa ramana Boc si sa se faca doar remaniere.Pana iesim din criza.
Pe urma trebuie dezvoltat sectorul producatorilor mici si mijlocii.Industrial si agricol.
Agricultura intensiva mai ales pentru consum intern.
Am fost la supermarket :rosii din Olanda, nectarine din Grecia, struguri din Italia.N-am cumparat nimic. Mai bine ma duc in piata sa iau romanesti
O jale.....

Turismul se dezvolta daca avem autostrazi

Riddick spunea...

Sunt curios ce va fi la toamnă.

Am unele semnale care mă fac să fiu optimist (nu poci pentru ca să spun nimic acum). ;-)

Crystal Clear spunea...

Avem rabdare doar, doar ne aduci vesti bune !

Doamne ,ajuta !

(s-au n-avem voie sa ne rugam la Dumnezeu, ca suntem superstitiosi si inapoiati? :((((


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: