02 august 2010

Asta-l roade pe Arminius


"aderarea la zona euro":

"Eu pot înțelege acest lucru. Fiecare partid își doreşte să guverneze singur. Și PNL își pregăteşte strategia și își va lansa programul politic „Noua Economie”, tot funcţie doar de propriile prioritati. În politică însă, compromisul este adesea necesar. Eu aduc aminte grupurilor parlamentare și liderilor PSD că obiectivele pe care le avem de îndelinit în perioada următoare până la aderarea la zona euro necesită o majoritate parlamentară extrem de puternică, măsuri ferme, o poziționare solidă în raport cu președintele României, dacă el rămâne același pâna la finele mandatului său, și, de asemenea, opțiuni constituționale ce necesită o majoritate de două treimi. Nimic din tot ce v-am spus până acum nu va putea fi făcut de un singur partid din România, multă vreme de aici încolo".

AGERPRES 

Ce mai Partid Nahahahaţional Liberrral ! Ptiu !

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Atat PNL cat si PSD viseaza numai alegeri si suspendari... ca sa puna laba pe economie si sa poata fura linistiti: dupa "Noua ordine "si "Noua economie "

Cred ca cel mai bine ar fi sa ramana Boc si sa se faca doar remaniere.Pana iesim din criza.
Pe urma trebuie dezvoltat sectorul producatorilor mici si mijlocii.Industrial si agricol.
Agricultura intensiva mai ales pentru consum intern.
Am fost la supermarket :rosii din Olanda, nectarine din Grecia, struguri din Italia.N-am cumparat nimic. Mai bine ma duc in piata sa iau romanesti
O jale.....

Turismul se dezvolta daca avem autostrazi

Riddick spunea...

Sunt curios ce va fi la toamnă.

Am unele semnale care mă fac să fiu optimist (nu poci pentru ca să spun nimic acum). ;-)

Crystal Clear spunea...

Avem rabdare doar, doar ne aduci vesti bune !

Doamne ,ajuta !

(s-au n-avem voie sa ne rugam la Dumnezeu, ca suntem superstitiosi si inapoiati? :((((


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: