13 aprilie 2010

Teo câştigă !


Un sondaj de opinie efectuat de CSOP dă certitudinea victoriei pentru Teo Trandafir. Datele sondajului (format .pdf).
Candidatul PDL are 14 procente înaintea candidatului PSDPCPNL. Dom' profesor, nu aveţi de mulţumit PNL,ci doar electoratului din Colegiul nr.19 Bucureşti !

Teo Trandafir, candidatul PD-L la alegerile pentru Colegiul 19 din Bucuresti, are 14% in fata candidatului PSD+PC, Liliana Minca, conform unui sondaj de opinie CSOP, comandat de Organizatia PD-L Sector 4.
 

Astfel, Teo Trandafir ar fi votata de 57% dintre persoanele care s-ar prezenta la vot, fata de doar 43% cat ar obtine Liliana Minca.

Si la favorabilitatea fata de candidati, Teo Trandafir obtine un procent de 56%, fata de doar 21% - Liliana Minca.

In privinta notorietatii, 98% dintre alegatori au auzit de Teo Trandafir, fata de doar 59% de Liliana Minca.

Sondajul a fost realizat de CSOP in perioada 9-11 aprilie 2010, pe 800 de persoane, esantion reprezentativ din Colegiul 19 Bucuresti si are o marja de eroare de +/-3,5%.

20 de comentarii :

Satirikon spunea...

Era oarecum previzibil. Numai sa nu ne asteptam la mizerii asa cum am tot fost obisnuiti.
Mizez pe o vorba a cuiva din Parlament de acum catva timp "ciocu' mic...noi suntem la putere acum" :D

Despina spunea...

In sfarsit vesti bune !

Anonim spunea...

TEO;


TOT NOROCUL DIN LUME:!!!!!!!!!!!

George spunea...

Superba veste,Dom.Riddick ! Marti 13, toate ceasurile bune pentru toti cei ce grohaie de pe site-uri murdare ori de la ghenele sov-felix: http://www.revista-ferma.ro/apps/ferma/resources/imagini/d8cde74cbfa897cfaa6bf4d916768315_vicii-la-suine.jpg Important va fi ca Teo sa fie un bulgare ce se va rostogoli la vale pentru Bucuresti(la locale,iar cei din provincie sa aiba ochii deschisi)si cei ce au luat decizia candidaturii lui Teo sa aiba un cuvant de spus,la partid,si pe viitor ! ''WE WILL PREVAIL.THE PRICE OF FREEDOM IS ETERNAL VIGILANCE''

Riddick spunea...

@all : Trebuie să iasă şi lumea la vot, altfel, "dom' profesor" e de bază, aloo... ;-)

Despina spunea...

Ar trebui facuta postare separat cu :
Gorbaciov cara-te !

Riddick spunea...

"Afişul" rămâne permanent, până ajunge la aeroport pentru decolarea spre casă. Să văd mâine, poate am inspiraţie.

Despina spunea...

Am fost azi la ISP la o conferinta despre religie.
Cine crezi c-a aparut?
Sandra Pralong....
A venit cu intentia de a baga contre si sa compromita intr-un fel dezbaterea.Tupeista ,vorbeste mult, isi da importanta, nu intelege mai nimic si face varza din toate.
A fost pusa insa la punct imediat .A mai venit unul ,cica de la PDL-Franta -si asta la fel-baga contre, cum ca rade occidentul de noi ca judecam dreapta ca fiind legata de crestinism-Si asta a fost pus foarte frumos la punct de un tip din sala
Sa vad daca imi gasesc si eu timp si inspiratie sintetizez ce s-a spus acolo.Am fost surprinsa de contrele celor doi

Riddick spunea...

Ăia de la PDL-Franţa sunt în blogroll la dom' profesor Preda. Care cred că e şi el în blogroll la SIE, sub observaţie.

Despina spunea...

:))))
I hope so !

Riddick spunea...

Ce să o mai dăm pe după cireş...

Tot ce face ăsta e subminare aproape pe faţă, Băsescu cred că de-abia aştepta să scape de el de la Cotroceni. Tonomatele o ţin langă că ar fi "vocea lui Băsescu" ca să înghiţim noi pastila mai uşor.

Despina spunea...

Si eu sunt convinsa ca TB a vrut sa scape

Nu stiu daca stii ca si Lazaroiu pleaca -ceva ambasador in Finlanda-asa am inteles tot de pe la ISP
Din cate imi dau seama se simte vinovat de diferenta mare dintre ce spunea un institut de sondare CURS-cred) si rezultatele de pa primul tur de scrutin.
Din cate imi amintesc a fost un episod penibil...

Riddick spunea...

Lăzăroiu poate ajuta şi "de departe", şi ar fi mai puţin vizibil. Părerea mea.

Nu avea funcţie oficială atunci, vinovat ar putea fi doar faţă de firmă şi opinia publică, nu faţă de Preşedinţie.

Despina spunea...

Mie tipul imi place,mai ales faptul ca efectiv se framanta ca n-a estimat corect, adica ii pasa.

Despina spunea...

Daca ai timp sa citesti pe ANTITEZE ultima postare.

"Tradiţia iniţiată în secolul XIX continuă şi astăzi. Într-un interviu recent[3], europarlamentarul PDL Cristian Preda susţinea ― pe un ton de-o civilitate caracteristică şi de-o lăudabilă sinceritate ― că scoaterea religiei din şcoli reprezintă o prioritate a viitorului legislativ. Prea puţin tocquevellian în acest punct, dl Preda pare convins că o democraţie modernă se poate dispensa de efectele socio-economice ale valorilor religioase ― în ciuda lecţiei de stabilitate oferită de Statele Unite ale Americii în ultimii două sute de ani. Poate nu am înţeles nuanţele domniei sale. În orice caz, argumente laiciste similare au fost ventilate şi în alte cercuri cu simpatii de dreapta, cum ar fi Grupul pentru Dialog Social ori Societatea Academică Română.

Un exemplu simptomatic, mă tem, îl reprezintă doamna Alina Mungiu, ale cărei comentarii publicistice conţin simpatice doze de vitriol anti-teologic. Oricând şi-au propus pastişarea unor iconoclaşti occidentali ― între Salman Rushdie şi Dan Brown ― încercările dramaturgice ale doamnei Mungiu au sfârşit prin insultarea a măcar unuia dintre fondatorii creştinismului universal. Piesa „Evangheliştii”, lansată în anul 2005, are însă două ţinte. Când mai toate cancelariile diplomatice europene pledau pentru respectul inter-confesional şi inter-religios, peniţa doamnei Mungiu desena noi motive pe urzeala unei mai vechi fronde anti-ortodoxe. Învăţătura creştină, în opinia scriitoarei moldave, camuflează pofta de putere care posedă inima „fanaticului” Paul din Tarsus ― „falsul apostol” înclinat să comită paricidul. Maestrul său are contururi feminine: un prezumptiv Isus cu înclinaţii spre amorul liber, stârnit de supla şi atrăgătoarea Maria Magdalena. Un instinct misogin însoţit de o invidie precară îi spune lui Paul că Învăţătorul trebuie, totuşi, să fie lichidat. Cu o intrigă banală, un dialog tern şi un previzibil deznodământ, piesa scriitoarei a stârnit mai multe controverse teologice, decât dezbateri literare. Celor care n-au gustat capodopera „Evangheliştii”, autoarea le-a spus că n-ar reprezenta decât „o ţară de ţărani” (Cotidianul, 13 decembrie 2005).

Spre deosebire de caricaturiştii danezi, Alinei Mungiu i-a lipsit hazul şi auto-ironia. În absenţa unei fatwa ortodoxe, ea a ratat titlul de victimă. Episodul cu pricina ne-a arătat doar că, în Apus, criteriile decenţei invocate de minoritatea islamică sunt anexate eticii multiculturale; în Răsărit, refuzul obscenităţii de către o majoritate creştină se traduce prin expresia: „fundamentalism ţărănesc”. Dacă stânga europeană asistă timid la uciderea unor artişti liberi, precum regizorul Theo van Gogh (1957-2004), o idiosincratică voce a dreptei româneşti promovează cristofobia.

Riddick spunea...

Excepţional a sintetizat toată chestiunea Mihail Neamţu, făcând trimiteri şi pe plan european şi multicultural. Ce-l mai atacau cercurile ortodoxiste "laice" acum câţiva ani ! O mai fac şi acum, mai puţin strident. GDS şi SAR nu mi se par de dreapta, mai degrabă "middle road". Sunt totuşi şi pe acolo persoane întrutotul stimabile.

Despina spunea...

Da,Mihai Neamtu va avea un viitor.

Si ai dreptate in SAR sunt unii extrem de seriosi

maria spunea...

Eu stiu ca Preda nu mai e consilierul presedintelui inca de la alegerile europarlamentare . Oricum , cred ca a fost un prost sfatuitor si poate ca s=a dorit sa se scape de el elegant.
Reactile lui sunt dubios de infantile si totusi nu cred ca le face din rea credinta sau ca ar fi vandut .Mai degraba cred ca-l evaluasem noi gresit.

Riddick spunea...

Maria, văd că persistă în acelaşi comportament. Dacă o ţine aşa şi după congres, nu mai stă mult la partid.

Despina spunea...

I se tot spune ca reactioneaza infantil si tot nu pricepe.
Asta-i cel mai grav


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: